Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIzlar idrar negatif kan daha belli değil akşam belli olacakmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende 8 Martta aşılama oldum. Bugün 11. gün ama korkudan zaman geçmiyor sanki.
canım ben de 8 Mart'ta aşılama oldum, o günden beri ara ara sancılar var artık tak dedi birazdan test yaptırcam, umudum yok zaten ama yine de bu bekleyiş çok zor, en azıdan içim rahat eder

Bendede bazen sancılar oluyor hele belim kopacak gibi. Ama umutlanmak istemiyorum. İnş senin tutmuştur hayırlı haberini bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bilir ya, tıpkı adet öncesi sancılar gibi şu an. sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. ben doktoru dinlemiş olsam adeti bekle olmazsa 3 gün sonra yaptır demişti ama beklemek çok zor gerçekten. 10 günde de belli olur heralde

Merhaba kızlar. Sonunda bende aşılama için yola çıkmış bulunmaktayım İlaçlara başladım. Puregon iğne kullanıyorum her akşam göbekten. Bişey sormak istiyorum size bu iğne bende sanki gaz sancısı ve kasıklarımda sancı yapıyo birde çok afedersiniz sürekli ishal olmaya başladım.. Acaba normalmi bunlar? :44:

selam canım ben de günde 100 doZluk puregon kullandım iki ay. o dediklerinin hiçbiri olmadı, belki senin bünye hassastır.

Bende o iğneyi kullandım bendede çok sancı oluyordu ama yumurtalar büyüyor diye oluyormuş normal yani. Ben Cumartesi test yapıcam doktor 15. Gün dedi beklicem yani erkenden moralimi bozmayayım 😞

1martta aşilama olmustu 14unde malesefki malesef regl oldm doktor bu ay icin ignelerin etkisi devam eder birde cyclo progynova kullan dedi. Sanirim bu ay asilama olmaz 1 yil once bebek icin gittiği mdede bu ilaci kullanmistm 3 ay ama olmadi. Bu aydan hic umutlu değilim

canım ben de 8 Mart'ta aşılama oldum, o günden beri ara ara sancılar var artık tak dedi birazdan test yaptırcam, umudum yok zaten ama yine de bu bekleyiş çok zor, en azıdan içim rahat eder

canım bende 7 martta yaptırdım ama idrar testim negatif sanırım regl olacağım gibi belirtilerim varumarım sen pozitifi görürsün haber ver merak ederim

canım hayırlısı böyleymiş demekki bende aynı şekildeyim tutmadı büyük ihtimal rabbim yardımcımız olsun inşallah

merhaba tekrar

kızlar doktora gittim cetroide iğnemi vurdu tek doz.yumurtaları baskılayıp aynı anda çatlamasını sağlıyormuş bu iğne.yarın son kez ultrason olacak sanırım.bu ay aşılama olmak istemiyorum.haftaiçi iş sebebiyle çok çok zor bizim için.bi de 3 gün raporluydum bu hafta mümkün değil izin.doktorumda yumurta sayısı iyi olursa yaparız dedi bu kadar iğne boşa mı gidecek dedi.offf çok kararsızım.ocakta 5 yumoşla aşılama oldum tutmadı.eşimin değerleri çok çok iyi.hani olacaksa bu şartlarda doğal olsun diyorum ama kafamı karıştırdı doktorum.ctesiye denk gelirse yaptırsam mı acaba:44:

selam canım ben de günde 100 doZluk puregon kullandım iki ay. o dediklerinin hiçbiri olmadı, belki senin bünye hassastır.

Bende o iğneyi kullandım bendede çok sancı oluyordu ama yumurtalar büyüyor diye oluyormuş normal yani. Ben Cumartesi test yapıcam doktor 15. Gün dedi beklicem yani erkenden moralimi bozmayayım 😞

Çok sağolun kızlar.. Bende 75 dozluk kullanıyorum.. İlk aşılamam benim ilaçlara filan yabancıyım daha.. Doğrumu vuruyorum yanlışmı vuruyorum bilmiyorum Yarın kontrolüm var anlaşılır herhalde işe yarayıp yaramadığı...

fpt21 canım inşallaf pozitif sonuç alırsın

Bence yaptırın ihmal etmeyin bende geçen hafta 5 bu hafta 5 gün rapor aldım ve öğretmenim ne kadar sıkıntılı tahmin edersiniz . Ama bebiş için her şey değer 😞

ben özel sektördeyim bankacıyım.müdürüm bu konularda oldukça katı.zaten tedavimi saklıyorum.yani gerçekten zor bir aydayım bu ay.heleki şu an raporluyum grip sebebiyle.

bebiş için evet herşeye değer ama ocakta bu süreci yaşayıp olumsuz sonuçlanınca bu iş oluyorsa doğal yolla da olacaktır diye düşünüyorum.eşimin değerleri doktorumun dediğine göre mükemmel seviyede(nazar değmesin)hani sıkıntı bendeyken aşılama olmasam da olur diyorum.

en hayırlısını en iyisini rabbim bilir.benim içime hayırlı olan isteği versin ben de ona göre hareket edeyim inş

canım bende denk gelirse yaptırman taraftarıyım mesela bizde de doktor yumurtam çok diye iptal edecekti ben ona rağmen aşılamamı oldum o kadar ilaç kullandım en azından kafamda soru işareti kalmasın dedim hoş tutmadı sanırım ama olsun hayırlısıbizde de görünür de problem yok ama aşılamalarım bile tutmuyor canım doğal yoldan olup olmayacağını elbette bilemeyiz oyüzden şansını dene derim ben

sende haklısın canım o zaman hayırlısı neyse o olsun

canım bende 7 martta yaptırdım ama idrar testim negatif sanırım regl olacağım gibi belirtilerim varumarım sen pozitifi görürsün haber ver merak ederim
gittim testi verdim sanırım 1 saate çıkar,hayırlısı artık ne diyelim :) ama şu an sancım fazlalaştı ve sağ yumurtalığımda batmalar var. tutturamadık yine anlaşılan,inşallah sizlerde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…