Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrr cok afedersiniz camasirima cok az kahverengu leke gelmis ama suan akinti geliyo yani adet oncesi gelen akintidan olamaz devami gelmedi cunku gelicek gibi de degil sizce bu yerlesme belirtisi falan olabilir mi Allah im lutfen lutfen lutfenn bugun tam 14. Gunum

gittim testi verdim sanırım 1 saate çıkar,hayırlısı artık ne diyelim :) ama şu an sancım fazlalaştı ve sağ yumurtalığımda batmalar var. tutturamadık yine anlaşılan,inşallah sizlerde tutar

benim adetim gelmeye başladı canım hiç belirtim olmamıştı zatenyumurtalrında batma filan varsa hamiş olabilirsin umarım senden güzel haber alırız canım

canım eğer kırmızıya dönmezse yerleşme kanaması olabilir....benden de kahve leke gelmeye başladı tam regl günüm kırmızı oluyor ama

BURAY2006 canım bugün kaçıncı günündü peki yaaa belki daha zamanı vardır ben senden de ümitliydim ya hayırlısı canım benim 11.günüm ve normalde regl günüm zaten

sende haklısın canım o zaman hayırlısı neyse o olsun

canım ben tamamiyle mantık yürütüyorum aşılamanın doğal yoldan tek farkı spermlerin kalitesi ve ileri bırakılması.yıkama öncesi 336 sperm sayısı %65 hareketlilik %51 progresif hareketlilik var.yıkama sonrası %98 hareketlilik var.laborant da söyledi.yıkama öncesi değerler bile iyi diye.eğerki eşimde bir problem olsa hiç düşünmem aşılama yaptırırım kesinlikle.amann ne bileyim hayırlısı olsunnn

anladım canım işten izin almanda madem zor o zaman hiç yaptırma derim ben zaten aşılamanın dediğim gibi ilişkiden pek farkı yok

hayırlısı canım bende çok üzgünüm adet oldum çünkü rabbim önümüzdeki ay yüzümüze baksın inşallah ya

Kizlar uzmeyin caninizi biliyosunuz ki stres uzuntu bizim icin cok onemli herseyin hayirlisi bendende leke gelmis cok az ama devami yok ins herseyy istedigimiz gibi olur

Kizlar uzmeyin caninizi biliyosunuz ki stres uzuntu bizim icin cok onemli herseyin hayirlisi bendende leke gelmis cok az ama devami yok ins herseyy istedigimiz gibi olur

ah canım elimizde olsa üzülmemek sana az önce de yazmıştım canım görmedin sanırım eğer kırmızıya dönmezse ve devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir umarım sen güzel bir sonuç alırsın....

hayırlısı canım bende çok üzgünüm adet oldum çünkü rabbim önümüzdeki ay yüzümüze baksın inşallah ya

Umudunu yitirme canım en hayırlı zamanda ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BURAY2006 canım bugün kaçıncı günündü peki yaaa belki daha zamanı vardır ben senden de ümitliydim ya hayırlısı canım benim 11.günüm ve normalde regl günüm zaten

Canım bugün 14.,günümdu ama regl da olmadım persembe günü testi tekrarlayacam

Ins canm malum bende 12. Gun test yaptirmistim negatif cikmisti ama azicikta olsa biliyosun umudum var o duygunun nasil oldugunu iyi bilirim ama hersey bizim icin elden gelen bisey olmuyo

maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize

Benmde 5i canm hadi o zaman inş ikinci güzel haberi sen getirirsin grubumuza ama olumsuz olursada üzülmek yok herşeyin hayırlısı Allah'tan

merhaba bende yeni katılıyorum yorumları okudum bende ayın 5inde yaptırdım bekliyorum olumsuz gibi geliyor ama kısmet artık test yapmak istemiyorum artık ((

kızlar çok üzgünüm kan testi sonucum 1,2 malesef

maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize

üzülmeyin diyeceğim ama bende kırmızıları gördüm sonunda nasip değilmiş şu an bende çok üzülüyorum ama ben tutmayacağını biliyordum zaten bu mucize bana hiç uğramayacak benim ikinci adım hiç anne olmayacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…