gittim testi verdim sanırım 1 saate çıkar,hayırlısı artık ne diyelim :) ama şu an sancım fazlalaştı ve sağ yumurtalığımda batmalar var. tutturamadık yine anlaşılan,inşallah sizlerde tutar
Kizlarrr cok afedersiniz camasirima cok az kahverengu leke gelmis ama suan akinti geliyo yani adet oncesi gelen akintidan olamaz devami gelmedi cunku gelicek gibi de degil sizce bu yerlesme belirtisi falan olabilir mi Allah im lutfen lutfen lutfenn bugun tam 14. Gunum
kızlar çok üzgünüm kan testi sonucum 1,2 malesef
sende haklısın canım o zaman hayırlısı neyse o olsun
canım ben tamamiyle mantık yürütüyorumaşılamanın doğal yoldan tek farkı spermlerin kalitesi ve ileri bırakılması.yıkama öncesi 336 sperm sayısı %65 hareketlilik %51 progresif hareketlilik var.yıkama sonrası %98 hareketlilik var.laborant da söyledi.yıkama öncesi değerler bile iyi diye.eğerki eşimde bir problem olsa hiç düşünmem aşılama yaptırırım kesinlikle.amann ne bileyim hayırlısı olsunnn
Burdayızzzzzz 😊Kimseee yokmu huhu
hayırlısı canım bende çok üzgünüm adet oldum çünkü rabbim önümüzdeki ay yüzümüze baksın inşallah ya
Kizlar uzmeyin caninizi biliyosunuz ki stres uzuntu bizim icin cok onemli herseyin hayirlisi bendende leke gelmis cok az ama devami yok ins herseyy istedigimiz gibi olur
hayırlısı canım bende çok üzgünüm adet oldum çünkü rabbim önümüzdeki ay yüzümüze baksın inşallah ya
BURAY2006 canım bugün kaçıncı günündü peki yaaa belki daha zamanı vardır ben senden de ümitliydim ya hayırlısı canım benim 11.günüm ve normalde regl günüm zaten
ah canım elimizde olsa üzülmemek sana az önce de yazmıştım canım görmedin sanırım eğer kırmızıya dönmezse ve devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir umarım sen güzel bir sonuç alırsın....
hayırlısı olsun.ilk başta üzüntü oluyor ama sonra inanki alışıyorsun.ilk aşılaman mıydı?
Benmde 5i canm hadi o zaman inş ikinci güzel haberi sen getirirsin grubumuza ama olumsuz olursada üzülmek yok herşeyin hayırlısı Allah'tan
Her şeyin hayırlısı inş bir dahaki ay olur
maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?