Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Regl olunca tekrar yaptiracam asilamayi umutlar gelecek aya kaldı

ben çalışıyorum izin alması çok zor oluyor çalışmasam hiç ara vermeden bende yeniden yaptırcam ama izin alamıyorum bence de ara vermeden git canım hayırlısı olsun

maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize

Âmin Rabbim verir sabrını beklemekten başka çaremiz yok

ben çalışıyorum izin alması çok zor oluyor çalışmasam hiç ara vermeden bende yeniden yaptırcam ama izin alamıyorum bence de ara vermeden git canım hayırlısı olsun

Canım bende çalışıyorum öğretmenim bi dahaki sefere rapor almam ama dikkat ederim artık

Ins canm malum bende 12. Gun test yaptirmistim negatif cikmisti ama azicikta olsa biliyosun umudum var o duygunun nasil oldugunu iyi bilirim ama hersey bizim icin elden gelen bisey olmuyo

canım regl gelmezse ümit hep vardır hadi bakalım inşallah

maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize

amin canım ya bende 4.5 yıldır aynı hep hüsran Allah kerim inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecekkaçıncı günündü canım ya belki geç döllenme olabilir adet gelmediyse inşallah öyledir yaaaaa

içimden geçenleri yazmışsın canım inankiama bir umut işte acaba diyoruz olmayınca da olmuyor işte rabbim yardımcımız olsun

merhaba bende yeni katılıyorum yorumları okudum bende ayın 5inde yaptırdım bekliyorum olumsuz gibi geliyor ama kısmet artık test yapmak istemiyorum artık ((
Canm hosgeldin aramiza seninde benmle ayni gun demek bugun 14. Gun doldu ne zaman yaptiricaksin kan testini ben c.tesiye kadar sabredicem garanti olsun diye

negatif sonuç alan arkadaşları çok iyi anlıyorum.

ben de 5 kere tek yumurtası büyümüş çatlatılmış ama gebelik oluşmamış birisi olarak ocak ayında iğnelerle 5 olgun yumoşla aşılama olup negatif sonucu aldım.o kadar umutluydum ki tek yumoşla olmuyor 5 tanenin en az birisi mutlaka tutacaktır diye kendimi çok hazırladım.kendimi o kadar çok dinledimki belirti aradım hep.progestanın etkisiyle çok farklı belirtiler oldu ve bunlar hep acaba hamile miyim diye düşündürdü beni.sonuç kocaman bir negatif oldu.çok üzüldüm nasıl dedim ama isyan etmedim.nasip değilmiş bizim için.

o yüzden bir sonraki aşamaya daha güçlü ve bilinçli başlıyorsunuz emin olun.üzülün ağlayın ve kafanızı boşaltın.mümkünse 1 ay ara verin.zaten iğnelerin etkisi 1 ay daha devam eder.sonra allahın izniyle yola devam edersiniz.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canm hosgeldin aramiza seninde benmle ayni gun demek bugun 14. Gun doldu ne zaman yaptiricaksin kan testini ben c.tesiye kadar sabredicem garanti olsun diye

hoşbulduk :) doktorum bir şey demedi ama regl olmazsam hafta sonu idrar testi yaptırmayı planlıyorum eğer olursa kan testi veririm herhalde inşallah hepimizin beklentileri olur...

benim kırmızılar bugün geldi malesef canım ama inşallah seninki gelmezkırmızı geliyor ama az az iyice sökülse bari canımı sıktı
Moralimizi bozmayalim canım nisan ayına olabildiğince pozitif girmeye çalışalım gelecek ay yapacak misin sende

Moralimizi bozmayalim canım nisan ayına olabildiğince pozitif girmeye çalışalım gelecek ay yapacak misin sende

canım aşılama için yarın hemen başlamam lazım ama düşünmüyorum çünkü tayinciyiz evi toplamam filan lazım hemde kafam dağlılır biraz olsun o yüzden bir kaç ay erteleyeceğim canım
yarın doktora gideceğim çok yumurtam vardı kist filan oluşmuş mu diye inşallah olmamıştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…