Regl olunca tekrar yaptiracam asilamayi umutlar gelecek aya kaldı
maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize
Umudunu yitirme canım en hayırlı zamanda ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben çalışıyorum izin alması çok zor oluyor çalışmasam hiç ara vermeden bende yeniden yaptırcam ama izin alamıyorum bence de ara vermeden git canım hayırlısı olsun
Canım bugün 14.,günümdu ama regl da olmadım persembe günü testi tekrarlayacam
Ins canm malum bende 12. Gun test yaptirmistim negatif cikmisti ama azicikta olsa biliyosun umudum var o duygunun nasil oldugunu iyi bilirim ama hersey bizim icin elden gelen bisey olmuyo
maalesef tutmadı sonuç 1.20. biliyordum zaten, 3.5 yıldır sonuç aynı, 3 kere 100leri 160ları falan gördüm ama onlarda kimyasal gebelik çıktı. bu da bizim sınavımız kızlar. Allah sabır versin bize
canım geç döllenme olabilir regl gelmediği sürece ümit var demektir
üzülmeyin diyeceğim ama bende kırmızıları gördüm sonunda nasip değilmiş şu an bende çok üzülüyorum ama ben tutmayacağını biliyordum zaten bu mucize bana hiç uğramayacak benim ikinci adım hiç anne olmayacakmış gibi geliyor
Canm hosgeldin aramiza seninde benmle ayni gun demek bugun 14. Gun doldu ne zaman yaptiricaksin kan testini ben c.tesiye kadar sabredicem garanti olsun diyemerhaba bende yeni katılıyorum yorumları okudum bende ayın 5inde yaptırdım bekliyorum olumsuz gibi geliyor ama kısmet artık test yapmak istemiyorum artık((
Canm hosgeldin aramiza seninde benmle ayni gun demek bugun 14. Gun doldu ne zaman yaptiricaksin kan testini ben c.tesiye kadar sabredicem garanti olsun diye
Insallah canım dua edelim birbirimize
Moralimizi bozmayalim canım nisan ayına olabildiğince pozitif girmeye çalışalım gelecek ay yapacak misin sendebenim kırmızılar bugün geldi malesef canım ama inşallah seninki gelmezkırmızı geliyor ama az az iyice sökülse bari canımı sıktı
Moralimizi bozmayalim canım nisan ayına olabildiğince pozitif girmeye çalışalım gelecek ay yapacak misin sende
Burdayızzzzzz 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar uzmeyin caninizi biliyosunuz ki stres uzuntu bizim icin cok onemli herseyin hayirlisi bendende leke gelmis cok az ama devami yok ins herseyy istedigimiz gibi olur
Nasilsnz napynz canlar
bize selam yok mu aşkolsunşaka bir yana nasılsın canım dikkat et kendine ve bize çok dua et olur mu
Canimmn bnm yerim seni kuzusum iyim cok sukur sadece cok uykum.gelyo.valla surekli burays yazdkca dua ediyorm.size insallah hayirli haberlernzi alcm
canım bi şey sorucam aşılamayla mı hamile kaldın acaba?umut olması açısından soruyorum.Hayırlı olsun bu arada...Canimmn bnm yerim seni kuzusum iyim cok sukur sadece cok uykum.gelyo.valla surekli burays yazdkca dua ediyorm.size insallah hayirli haberlernzi alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?