Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bi şey sorucam aşılamayla mı hamile kaldın acaba?umut olması açısından soruyorum.Hayırlı olsun bu arada...

Cnm bnmki asilamadn once tuttu asilamada tutarsa biri bir hafts buyuk olck asilamanin sonc vermsi icin daha cok erkndi bnm.icn sndemi asilama yaptrdn cnm

Cnm bnmki asilamadn once tuttu asilamada tutarsa biri bir hafts buyuk olck asilamanin sonc vermsi icin daha cok erkndi bnm.icn sndemi asilama yaptrdn cnm

ne güzel:) evet ben ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5. gün.ama ben kendimi çok kötu hissediyorum.resmen bu konuyla yatıp bu konuyla kalkar oldum.elimde değil çok fazla takıyorum kafama.

Canim igneler benimde bagirsaklarimi bozdu afedersiniz ishal yapti

Merhaba arkadaşlar bende 12 mart ta 3.aşılamamı oldum bugün 7.günüm bende düşünüp duruyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :-(

Nasilsnz napynz canlar
Canim benm iyiyiz iste oldugu jadar sen nasilsin asil nasil gidiyo gittin mi doktoruna buarda bugun benden cok az leke gelmis camasirima arkasi yok suan normal akintim geliyo ayy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim sence yerlesme falan olabilir mi bide biara cok sancilanmistim isyerindeyken hala sancim gecmedi gerci ama alt karnimda baski var tuhaf sekilde sanki kucuk abdeste asiri sikismis gibiyim saat 5 ten buyana boleyim

sende hamilesin bence canım demedin deme

sende hamilesin bence canım demedin deme

Canim Allah razi olsun ama inan bunu okudugum anda bile gozlerim doldu Allah im hepimize nasip etsin cok zor gercekten dayanmasi cok zorr yasamayan bu stresleri bu sikintilari yasamayan anlayamaz Allahim dualarimizi kabul etsin sende bende diger arkadaslarda en kisa zamanda bebislerimize kavusalim cok saol canimmm inss dedigin gibi olur

hayırlısı olsun zeynep allah kucağına almayı kısmet etsinnn. inş.benimde 2. aşılamada olur dualrını eksik etme

1. aşılamadan sonra 2.aşılamayı yapmak için 1 veya 2 ay beklemek gerek yoksa hemen diğer ay 2.mi yapmalıyım

Allah razı olsun canım benim ama nasip deilmis Rabbim hepimizin yüzünü güldürür ınş

Sitresli bir beklemedeyim ben 😞

ne güzel:) evet ben ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5. gün.ama ben kendimi çok kötu hissediyorum.resmen bu konuyla yatıp bu konuyla kalkar oldum.elimde değil çok fazla takıyorum kafama.

Zeynebim dikkat et insallah yerlesme kanamasdr cnm bn cok iyim cok sukur.insallah hamilesndr kuzum.bnde surekli kucuk abdeste cikiyrdm.

Cecile fazla dusunme kafandan at bitanem dusunme insallah olcak.

Fpt stres yapma cnm zararli stred olumsz dusunme kzucm

Buray takma cnm insallah birdahaki sefere olcak

Bende 7. Gün çok az kahverengi bir leke oldu sonrası yok ama offff patlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…