uyu canım uyu hak ettin senben adet oldum canım ya bugün hayırlısı böyleymiş
canım bi şey sorucam aşılamayla mı hamile kaldın acaba?umut olması açısından soruyorum.Hayırlı olsun bu arada...
Cnm bnmki asilamadn once tuttu asilamada tutarsa biri bir hafts buyuk olck asilamanin sonc vermsi icin daha cok erkndi bnm.icn sndemi asilama yaptrdn cnm
Nasilsnz napynz canlar
Merhaba kızlar. Sonunda bende aşılama için yola çıkmış bulunmaktayımİlaçlara başladım. Puregon iğne kullanıyorum her akşam göbekten. Bişey sormak istiyorum size bu iğne bende sanki gaz sancısı ve kasıklarımda sancı yapıyo birde çok afedersiniz sürekli ishal olmaya başladım.. Acaba normalmi bunlar? :44:
Canim benm iyiyiz iste oldugu jadar sen nasilsin asil nasil gidiyo gittin mi doktoruna buarda bugun benden cok az leke gelmis camasirima arkasi yok suan normal akintim geliyo ayy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim sence yerlesme falan olabilir mi bide biara cok sancilanmistim isyerindeyken hala sancim gecmedi gerci ama alt karnimda baski var tuhaf sekilde sanki kucuk abdeste asiri sikismis gibiyim saat 5 ten buyana boleyimNasilsnz napynz canlar
Canimmn bnm yerim seni kuzusum iyim cok sukur sadece cok uykum.gelyo.valla surekli burays yazdkca dua ediyorm.size insallah hayirli haberlernzi alcm
Canim benm iyiyiz iste oldugu jadar sen nasilsin asil nasil gidiyo gittin mi doktoruna buarda bugun benden cok az leke gelmis camasirima arkasi yok suan normal akintim geliyo ayy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim sence yerlesme falan olabilir mi bide biara cok sancilanmistim isyerindeyken hala sancim gecmedi gerci ama alt karnimda baski var tuhaf sekilde sanki kucuk abdeste asiri sikismis gibiyim saat 5 ten buyana boleyim
sende hamilesin bence canım demedin deme
sende hamilesin bence canım demedin deme
negatif sonuç alan arkadaşları çok iyi anlıyorum.
ben de 5 kere tek yumurtası büyümüş çatlatılmış ama gebelik oluşmamış birisi olarak ocak ayında iğnelerle 5 olgun yumoşla aşılama olup negatif sonucu aldım.o kadar umutluydum ki tek yumoşla olmuyor 5 tanenin en az birisi mutlaka tutacaktır diye kendimi çok hazırladım.kendimi o kadar çok dinledimki belirti aradım hep.progestanın etkisiyle çok farklı belirtiler oldu ve bunlar hep acaba hamile miyim diye düşündürdü beni.sonuç kocaman bir negatif oldu.çok üzüldüm nasıl dedim ama isyan etmedim.nasip değilmiş bizim için.
o yüzden bir sonraki aşamaya daha güçlü ve bilinçli başlıyorsunuz emin olun.üzülün ağlayın ve kafanızı boşaltın.mümkünse 1 ay ara verin.zaten iğnelerin etkisi 1 ay daha devam eder.sonra allahın izniyle yola devam edersiniz.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
1. aşılamadan sonra 2.aşılamayı yapmak için 1 veya 2 ay beklemek gerek yoksa hemen diğer ay 2.mi yapmalıyım
Canim benim doktorum iki ay ara verdirdi vucudu cok yormamak için iki ay sonra tekrar denedik
Canim benm iyiyiz iste oldugu jadar sen nasilsin asil nasil gidiyo gittin mi doktoruna buarda bugun benden cok az leke gelmis camasirima arkasi yok suan normal akintim geliyo ayy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim sence yerlesme falan olabilir mi bide biara cok sancilanmistim isyerindeyken hala sancim gecmedi gerci ama alt karnimda baski var tuhaf sekilde sanki kucuk abdeste asiri sikismis gibiyim saat 5 ten buyana boleyim
Allah razı olsun canım benim ama nasip deilmis Rabbim hepimizin yüzünü güldürür ınş
Sitresli bir beklemedeyim ben 😞
ne güzel:) evet ben ilk aşılamamı yaptırdım bugün 5. gün.ama ben kendimi çok kötu hissediyorum.resmen bu konuyla yatıp bu konuyla kalkar oldum.elimde değil çok fazla takıyorum kafama.
hayırlısı olsun zeynep allah kucağına almayı kısmet etsinnn. inş.benimde 2. aşılamada olur dualrını eksik etme
Zeynebim dikkat et insallah yerlesme kanamasdr cnm bn cok iyim cok sukur.insallah hamilesndr kuzum.bnde surekli kucuk abdeste cikiyrdm.
Cecile fazla dusunme kafandan at bitanem dusunme insallah olcak.
Fpt stres yapma cnm zararli stred olumsz dusunme kzucm
Buray takma cnm insallah birdahaki sefere olcak
hayırlısı olsun zeynep allah kucağına almayı kısmet etsinnn. inş.benimde 2. aşılamada olur dualrını eksik etme
Bende 7. Gün çok az kahverengi bir leke oldu sonrası yok ama offff patlicam
Cnm cok dikkat et agir bi is yapma insallah erknde olsa yerlesme kanamasdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?