Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrhb arkadaşlar.. Bende ayın 13 ünde ilk aşılamamı yaptırdım ve sabırsızlıkla 3 Nisanı bekliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah dediğim gibi olur canım....benim ki negatif ama sizden pozitifi duyunca kendim hamile olmuşum gibi seviniyorum inan bana inşallah canım

tam adet günündemi adet oldun bu arada senin 2. aşılamamıydı bende bugün yarın bekliyorum tutmadı yani kısmet 2. ye inşalllah ama çok üzgünüm

evet canım tam adet günümde oldum aşılamamında 11.günüydü sanırım zaten bana kan testi vermek bir türlü nasip olmadı bundan sonra da olur mu bilemiyorum artıkikinci aşılamamamdı ilk aşılamam da böyle olmuştuinşallah ikinci aşılamanda pozitifi görürsün canım ben ara vermeyi düşünüyorum

hakikaten geçmiomuş yaaaa benmde 6martta oldu heran adet olacakmışım gbi herkes göğüsteki dolgunluktan bahsetmiş ama bende hiiiç oyle bişeyde yok kendimi çok kötü hissediorum

merhaba canım 6 martta aşılama olmuşsun adet oldun mu yoksa beklemedemisin çok merak ettim bende 5inde oldum beklemedeyim inşallah hepimize nasip olur...

merhaba canım 6 martta aşılama olmuşsun adet oldun mu yoksa beklemedemisin çok merak ettim bende 5inde oldum beklemedeyim inşallah hepimize nasip olur...

hala beklemedeyim cnm bana regli olcakmışım gbi gelio iyice umudumu yitirdim çünkü dün idrar testi yaptım negetif çıktı ama herkesde daha çıkmaz idrarda dio bilmiorum çok moralim bozuk dr.um 20de kan tahlili istemişti yrn kesin sonç beli olur.. sen ne zmn yaptırcakcın tahlili??

bende hala beklemedeyim canım dün dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıkmaz diyorlar ama kiminin çıkmış neyse zaten adet olacakmış gibi hissediyorum bu hafta bitene kadar bekliyecem drum zaman için bişey demedi bakalım kısmet hayırlısı olsun gelişmelerden haber ver olur mu?

Bugün aşılamanın 13.günü. Dayanamadım ve idrar tahlili yaptım ve kocaman bir tek çizgiyi gördüm.zaten umudum yoktu. her şeyin hayırlısı

kizlar gunaydinnn

dun doktordaydim.gec buyuyen yumoslar atak yapmis.cok yumosun var dedi doktor.cetroide ile baskilamamiz ise yaramis.ama yeterli olgunluga gelmedigi icin 150gonal f vuruldum dun.bugun artik hersey belli olacak.sanirim asilama olcam ctesi.cok yumos da olsa yapacak bisey yok.goze alicam ayni ilk asilamadaki gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin aşina çok sevindim canım ne güzel bi ben doktoruma Anlatamadım cetrotide diye bir ilaç olduğunu yumoslarım hep erken catliyor hayır kişi olsun hakkinda

kizlar 15,5 civari yumoslar.14 13 arkadan gelenler var.ikigun daha vurulcam.ctezi ultrason.asilama ptesiye kalacagindan izin slklntisi sebebiyle dogal istedim.

kızlar bende hasta oldum bugün hemen 2. aşılama için tedaviye başlayacağım

mrb kızlar bn aranıza yeni katıldım eşimin sperm sayısı azlığı var doktor beklemeden aşılama yapalım vakit kaybetmeyelm dedi bu ay ovulasyon takibi yapıcak aşılama yapması için öncelikle ilaç tedavisi mi uyguluyor yoksa sadece çatlatma iğnesi yapıp aşılama mı yapılıyor. aşılama ile ilgili pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz

Siz hemen yapacak mısınız? Bana doktor bu ay dinlen bir dahaki ay yaparız dedi

Canim uzulme demiycem cunku reglnolunca cok uzuldum cok agladim.asilamayla umutlanmistim olacak diye.1 hafta oldu simdi daha iyiyim.bnde de bu ay sadece cyclo progynova diye ilac kullanip yumurta takibi yapilck.ignelerin etkisi dvm eder dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…