Bugün 11. Gün ben 11 gündür dışarı çıkmadım, arabaya binmedim, iş bile yapmıyorum değer inş
Canim Allah razi olsun ama inan bunu okudugum anda bile gozlerim doldu Allah im hepimize nasip etsin cok zor gercekten dayanmasi cok zorr yasamayan bu stresleri bu sikintilari yasamayan anlayamaz Allahim dualarimizi kabul etsin sende bende diger arkadaslarda en kisa zamanda bebislerimize kavusalim cok saol canimmm inss dedigin gibi olur
tam adet günündemi adet oldun bu arada senin 2. aşılamamıydı bende bugün yarın bekliyorum tutmadı yani kısmet 2. ye inşalllah ama çok üzgünüm
Bugün 11. Gün ben 11 gündür dışarı çıkmadım, arabaya binmedim, iş bile yapmıyorum değer inş
canım 7.gün gelen kahve leke yerleşme kanaması olabilir hadi bakalım bir pozitifi de sen ver bize
hakikaten geçmiomuş yaaaa benmde 6martta oldu heran adet olacakmışım gbi herkes göğüsteki dolgunluktan bahsetmiş ama bende hiiiç oyle bişeyde yok kendimi çok kötü hissediorum
merhaba canım 6 martta aşılama olmuşsun adet oldun mu yoksa beklemedemisin çok merak ettim bende 5inde oldum beklemedeyim inşallah hepimize nasip olur...
hala beklemedeyim cnm bana regli olcakmışım gbi gelio iyice umudumu yitirdim çünkü dün idrar testi yaptım negetif çıktı ama herkesde daha çıkmaz idrarda dio bilmiorum çok moralim bozuk dr.um 20de kan tahlili istemişti yrn kesin sonç beli olur.. sen ne zmn yaptırcakcın tahlili??
kizlar gunaydinnn
dun doktordaydim.gec buyuyen yumoslar atak yapmis.cok yumosun var dedi doktor.cetroide ile baskilamamiz ise yaramis.ama yeterli olgunluga gelmedigi icin 150gonal f vuruldum dun.bugun artik hersey belli olacak.sanirim asilama olcam ctesi.cok yumos da olsa yapacak bisey yok.goze alicam ayni ilk asilamadaki gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bende hasta oldum bugün hemen 2. aşılama için tedaviye başlayacağım
kızlar bende hasta oldum bugün hemen 2. aşılama için tedaviye başlayacağım
Siz hemen yapacak mısınız? Bana doktor bu ay dinlen bir dahaki ay yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?