Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetinin ilk gününden başlayarak doktorunun verdiği ilaçları kullanıyorsun, her gün veya doktorunun belirlediği günlerde kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüklüğü ölçülüyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve eşin sperm veriyor bir takım yıkama işlemlerinden sonra çok ileri hızlı hareketli spermler seçilerek sana naklediliyor. sonrasında tutunması için ilaçlara başlıyorsun.

teşekkür ederim

Zaman durdu sanki hiç geçmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaman durdu sanki hiç geçmiyor

bende doktora gideceğim günü merakla bekliyorm ovulasyon takibi olmasına ragmen. eşimin test sonuçlarına göre aşılama yapıck biras daha beklemeli mi yokss vakit kaybetmemeli mi bilemiyorm...

Arkadaşlar kaç gün sonra gebelik testi yaptırdınız?

Merhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i

Test sonucuna göre ihtimal verirse hiç vakit kaybetme derim..benim 1 yıldan fazla gereksiz vakit kaybım oldu o yüzden üzülüyorum...Zamanı var mutlaka ama insan yıpranıyor işte.

Merhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i

Ben 13 Mart'ta yaptırdım. Dr um adet günümden 5 gün sonra yapmamı söyledi tabi olmazsam.

Catlatma ignesi oldgm icin asilamanin14.gununde adet oldm 15. 16. Günlerde yapilirmis test ins olmazsin

sonuç NEGATİF.... sabah öğrendim ve ağlama krizlerine girip duruorum sanki hiçbir zmn bebeğimiz olmayacakmış gbi gelio... adetimde akşamüzeri gelmeye başladı kendimi iğrenç hissediorum kendimden çok eşime üzülüorum

Divdiga nerelerdesin arkadasim sesin cikmiyor ozelde atamiyorum nasil gidiyor

Beenim doktorum aşılamadan 12 gün sonra gel dedi beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla

Ben 13 Mart'ta yaptırdım. Dr um adet günümden 5 gün sonra yapmamı söyledi tabi olmazsam.

canım bende 13 mart.ta yaptırdım aşılamamı 25 mart'da tahlile çağırdı doktorum
hakkımızda hayırlısı olsun inş. hepimize bebişleri kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim

Herkese merhabalar... Rabbim inşallah yardımcımız olur. Düşmanımın başına vermesin ne diyeyim. Ben de cumartesi olcam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…