adetinin ilk gününden başlayarak doktorunun verdiği ilaçları kullanıyorsun, her gün veya doktorunun belirlediği günlerde kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüklüğü ölçülüyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve eşin sperm veriyor bir takım yıkama işlemlerinden sonra çok ileri hızlı hareketli spermler seçilerek sana naklediliyor. sonrasında tutunması için ilaçlara başlıyorsun.mrb kızlar bn aranıza yeni katıldım eşimin sperm sayısı azlığı var doktor beklemeden aşılama yapalım vakit kaybetmeyelm dedi bu ay ovulasyon takibi yapıcak aşılama yapması için öncelikle ilaç tedavisi mi uyguluyor yoksa sadece çatlatma iğnesi yapıp aşılama mı yapılıyor. aşılama ile ilgili pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz
adetinin ilk gününden başlayarak doktorunun verdiği ilaçları kullanıyorsun, her gün veya doktorunun belirlediği günlerde kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüklüğü ölçülüyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve eşin sperm veriyor bir takım yıkama işlemlerinden sonra çok ileri hızlı hareketli spermler seçilerek sana naklediliyor. sonrasında tutunması için ilaçlara başlıyorsun.
Zaman durdu sanki hiç geçmiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i
Catlatma ignesi oldgm icin asilamanin14.gununde adet oldm 15. 16. Günlerde yapilirmis test ins olmazsinMerhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i
Catlatma ignesi oldgm icin asilamanin14.gununde adet oldm 15. 16. Günlerde yapilirmis test ins olmazsin
bende hala beklemedeyim canım dün dayanamadım idrar testi yaptım ve negatifçıkmaz diyorlar ama kiminin çıkmış neyse zaten adet olacakmış gibi hissediyorum bu hafta bitene kadar bekliyecem drum zaman için bişey demedi bakalım kısmet hayırlısı olsun gelişmelerden haber ver olur mu?
Catlatma ignesi oldgm icin asilamanin14.gununde adet oldm 15. 16. Günlerde yapilirmis test ins olmazsin
Merhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i
Ben 13 Mart'ta yaptırdım. Dr um adet günümden 5 gün sonra yapmamı söyledi tabi olmazsam.
Cnim senin adet gunun ne zamanda 5 gun dedi??Ben 13 Mart'ta yaptırdım. Dr um adet günümden 5 gün sonra yapmamı söyledi tabi olmazsam.
canım noldu seninde mi tutmadı aşılaman? aynı gün olmuştuk aşılamayı değil mi?
İnşallah bu kez olur canım
Siz hemen yapacak mısınız? Bana doktor bu ay dinlen bir dahaki ay yaparız dedi
Divdiga nerelerdesin arkadasim sesin cikmiyor ozelde atamiyorum nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?