Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben 1 aşılama yaptım artık yapmayı düşünmüyorum direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum

inşallah dediğim gibi olur canım....benim ki negatif ama sizden pozitifi duyunca kendim hamile olmuşum gibi seviniyorum inan bana inşallah canım
Canım bu sabah bi anda gelen aşırı kanamam ve aşırı sancımda bu ay ki umudum da çöpe gitti malesef ama sancım o kadar fazlaydıki ve işe gitmek zorundayız bayılıcaktım nerdeyse ilk defa bu kadar sancılı oldum ve normalde benm sancım 3 gün sürer ama şuna azalmış durumda geçicek gibi moralim çokk bozuk yarın doktoruma gidicem bakalım ne dicek

28 Şubat cnm. 13 Mart aşılamadan sonra 18 Mart'ta bi ilaca başladım 12 gün alıcam. Sonrası beklemeye kalacak artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ne icin verdi doktor o ilaci sana daha once hic kullanan duymadim banada doktorum vermedi

Buralardayim canim :)) valla bende bisey yok yaa göğüs agrisindan baska onlarda ilaclardan kaynaklaniyor sende ne var ne yok tatlim

Bendede biraz goguslerde agri var arada karin agrisi okadar cnm bakalim hayirlisi ama zannetmiyorum cnm benim hep aksi gecti birde catlatma ignesi olmadan oldu adet sivilcem bile basladi bakalim ne olacak belli olmaz gerci ayrica cnm gogus agrisinin ilaclarla alakasi yok sanirim ben hic bir ilac kullanmiyorum asilamadan sonra ne olursa hakkimizda hayirlisi olsun cnm ya

Progestan cnm düşük tehlikesi için sanırım

Daha once ki asilamamda banada ver.isti tutunmasi icin rahimi hazirliyor dusmesin diye amayalanci gebelikte yapiyor cnm belirtilere aldanma

Merhaba arkadaslar bende mart 10 da asilamami oldum kac gun beklemem gerek test icin doktorum adet olmazsan o zaman yap dedi adet tarihim ayin 25 i

mrhb cnm bende 10 martta aşılama oldum..adet tarihim 26 mart...doktor beni 25 martta test için çağırdı.seninde 24 martta testin sonuç verir bence...

Daha once ki asilamamda banada ver.isti tutunmasi icin rahimi hazirliyor dusmesin diye amayalanci gebelikte yapiyor cnm belirtilere aldanma

Sonucu görmeden inanmıyorum artık cnm 2 tüp bebek deneyiminden sonra ancak bebeğimi kucağıma alınca inanıcam

Ne güzel ilk defa bir bayanda daha duydum

Asilamadan sonra bende ilac kullanmadim canim ama benim göğüs ağrılarım asilamadan bir gun once basladi herhalde igneletden diyorum bende.. ara ara rahimde acimalarim oluyor ama cok hafif benimde pek umidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…