Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan cnm düşük tehlikesi için sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha once ki asilamamda banada ver.isti tutunmasi icin rahimi hazirliyor dusmesin diye amayalanci gebelikte yapiyor cnm belirtilere aldanma

Asilamadan sonra bende ilac kullanmadim canim ama benim göğüs ağrılarım asilamadan bir gun once basladi herhalde igneletden diyorum bende.. ara ara rahimde acimalarim oluyor ama cok hafif benimde pek umidim yok

Aynen cnm hakkimizda hyrlisi olsun cnm

Hayırlı cumalar kızlar... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ben de ailama ile hamile kalmış biri olarak, Allah her birinize uğraştırmadan en kısa zamanda bebek versin arkadaşlar.

Olmayan herkes için her an dua ediyorum

Kizlar cok korkuyorum az once kahverengi lekem geldi asilamamin 8. Günü adetime daha 10 gün var doktoru aradim adet olabilir belki dedi dua edin inşallah adet degildir cok moralim bozuk...

Kizlar cok korkuyorum az once kahverengi lekem geldi asilamamin 8. Günü adetime daha 10 gün var doktoru aradim adet olabilir belki dedi dua edin inşallah adet degildir cok moralim bozuk...

Korkma sakin olmaya çalış. Daha çok erken adetine varmış. İnş yerleşme lekesi olabilir. Dua et Rabbim hayırlısını versin.

Ben de ailama ile hamile kalmış biri olarak, Allah her birinize uğraştırmadan en kısa zamanda bebek versin arkadaşlar.

Olmayan herkes için her an dua ediyorum

Âmin inş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kaçıncı gün test yaptınız acaba

5düşüğüm var ama boyle olucağnı duşnmmştm kısmet düşük yapnlar içinde bu tedavmi yapılıo bılmyrm kafam karman çormann anlamdm rabbm ikiz ikiz versn hayrlsyla

5düşüğüm var ama boyle olucağnı duşnmmştm kısmet düşük yapnlar içinde bu tedavmi yapılıo bılmyrm kafam karman çormann anlamdm rabbm ikiz ikiz versn hayrlsyla

Düşüklerinin sebebi ne peki

Sebepsz😔😔😔😔😔😔😔sebebi yok inş olr bbklrmz ekiz olurmki

Kizlar asilamamin 11.gunu dayanamadim ewde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba bi anlama yormalimiyimm . Ayy artik su gunler gecsinde kan testine baktiralimm ; (; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…