Ben de ailama ile hamile kalmış biri olarak, Allah her birinize uğraştırmadan en kısa zamanda bebek versin arkadaşlar.
Olmayan herkes için her an dua ediyorum
Hayirli cumalar guzel annis adaylari bu mubarek gnde rabbm herkesin gonlune gore versn insallah. Aminnnn
Hayırlı cumalar...İnş o adaylar arasına bende girmiş olurum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razi olsun cnm amin n sen nasilsin kalp atislarina ne zaman gidiyorsun tatlimo nuda duydunmu tamamdir ins
onuda duy hyrlisiyla cnm insCanim bnm cuma gunu gtcm insallah hayirlisi olsn cumlemizn hakknda
Canim bnm cuma gunu gtcm insallah hayirlisi olsn cumlemizn hakknda
Kizlar cok korkuyorum az once kahverengi lekem geldi asilamamin 8. Günü adetime daha 10 gün var doktoru aradim adet olabilir belki dedi dua edin inşallah adet degildir cok moralim bozuk...
Cok sıkıntılıyim canim bugun leke geldi bi ara daha 10 var adetime doktoru aradim adet olabilirsin dedi iyice moralim bozuldu devam etmezse pazatesi test yapalim dedi ... yardim et allahim
Simdi bakarken gordum cnm yazini devam ediyormu kanaman ayin kacinda yapilmisti asilama 1gun vardi aramizda bekle bi
13 ünde yapildi canim bir hafta oldu.. umarim oyledir bugun bir kez cok az geldi devami yok umarim olmazda cok belim agiriyor.. benim adetlerimde boyle leke leke baslar korkum ondan
Anladim cnm ama allahtan umut kesilmez hem gebeliktede bel agrisi oluyor ben 1gun once oldun senden ama bendede bel agrisi var ama lekem yok bence bu durumda senin benden daha umutlu olman lzm uzulme arkadasim o bence yerlesmedir ins
Inşallah arkadasim allah razi olsun moral oldun bana sabah ola hayir ola inşallah. .peygamber efendimizin yüzü suyu hurmetine rabbim bizede emanetini nasip eder inşallah. .
Inşallah arkadasim allah razi olsun moral oldun bana sabah ola hayir ola inşallah. .peygamber efendimizin yüzü suyu hurmetine rabbim bizede emanetini nasip eder inşallah. .
Sebepsz😔😔😔😔😔😔😔sebebi yok inş olr bbklrmz ekiz olurmki
Kizlar asilamamin 11.gunu dayanamadim ewde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba bi anlama yormalimiyimm . Ayy artik su gunler gecsinde kan testine baktiralimm ; (; (
Günaydın kızlar benim asilamanin 11. Günü leke gelmişti hatta o gün kandan baktiracaktim bütün hevesim kaçtı baktirmadım aka bugün 13. Günü ve ben adet oldum hayirlisi diyorum artık şansımızı haziranda tüp bebekte deneyecegiz inşallah Rabbim birgün hepimize anne olmayı nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İns canim uzulmek yok olmasada biz zaten sadece 100de10sansimizin oldugunu bilebile ciktik bu yola Rabbim nasip edecekse anlimizda o evlat yaziyorsa o evlat bir gun bizim olacaktir cnm benim onceki msjlarima bak biz bosanmadan donduk cok seyler atlattik 1ci asilamayi zorla aglayarak kabul ettirmisken su an 4cu deyiz bu olmazsa digeri sakin ark uzulmek yasakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?