Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok sıkıntılıyim canim bugun leke geldi bi ara daha 10 var adetime doktoru aradim adet olabilirsin dedi iyice moralim bozuldu devam etmezse pazatesi test yapalim dedi ... yardim et allahim

Kizlar cok korkuyorum az once kahverengi lekem geldi asilamamin 8. Günü adetime daha 10 gün var doktoru aradim adet olabilir belki dedi dua edin inşallah adet degildir cok moralim bozuk...

Yok degildir bekle biraz belki yerlesme kanamasidir hemen pes etmek yok uzme kendiniii

Cok sıkıntılıyim canim bugun leke geldi bi ara daha 10 var adetime doktoru aradim adet olabilirsin dedi iyice moralim bozuldu devam etmezse pazatesi test yapalim dedi ... yardim et allahim

Simdi bakarken gordum cnm yazini devam ediyormu kanaman ayin kacinda yapilmisti asilama 1gun vardi aramizda bekle bi

Simdi bakarken gordum cnm yazini devam ediyormu kanaman ayin kacinda yapilmisti asilama 1gun vardi aramizda bekle bi

13 ünde yapildi canim bir hafta oldu.. umarim oyledir bugun bir kez cok az geldi devami yok umarim olmazda cok belim agiriyor.. benim adetlerimde boyle leke leke baslar korkum ondan

13 ünde yapildi canim bir hafta oldu.. umarim oyledir bugun bir kez cok az geldi devami yok umarim olmazda cok belim agiriyor.. benim adetlerimde boyle leke leke baslar korkum ondan

Anladim cnm ama allahtan umut kesilmez hem gebeliktede bel agrisi oluyor ben 1gun once oldun senden ama bendede bel agrisi var ama lekem yok bence bu durumda senin benden daha umutlu olman lzm uzulme arkadasim o bence yerlesmedir ins

Anladim cnm ama allahtan umut kesilmez hem gebeliktede bel agrisi oluyor ben 1gun once oldun senden ama bendede bel agrisi var ama lekem yok bence bu durumda senin benden daha umutlu olman lzm uzulme arkadasim o bence yerlesmedir ins

Inşallah arkadasim allah razi olsun moral oldun bana sabah ola hayir ola inşallah. .peygamber efendimizin yüzü suyu hurmetine rabbim bizede emanetini nasip eder inşallah. .

Inşallah arkadasim allah razi olsun moral oldun bana sabah ola hayir ola inşallah. .peygamber efendimizin yüzü suyu hurmetine rabbim bizede emanetini nasip eder inşallah. .

İns canim uzulmek yok olmasada biz zaten sadece 100de10sansimizin oldugunu bilebile ciktik bu yola Rabbim nasip edecekse anlimizda o evlat yaziyorsa o evlat bir gun bizim olacaktir cnm benim onceki msjlarima bak biz bosanmadan donduk cok seyler atlattik 1ci asilamayi zorla aglayarak kabul ettirmisken su an 4cu deyiz bu olmazsa digeri sakin ark uzulmek yasakkk

İns canim uzulmek yok olmasada biz zaten sadece 100de10sansimizin oldugunu bilebile ciktik bu yola Rabbim nasip edecekse anlimizda o evlat yaziyorsa o evlat bir gun bizim olacaktir cnm benim onceki msjlarima bak biz bosanmadan donduk cok seyler atlattik 1ci asilamayi zorla aglayarak kabul ettirmisken su an 4cu deyiz bu olmazsa digeri sakin ark uzulmek yasakkk

Sebepsz😔😔😔😔😔😔😔sebebi yok inş olr bbklrmz ekiz olurmki

Bu bir sınav ve biz bunu kazanacağız hayırlısıyla. Bende olsun hemde ikiz olsun diye dua ediyorum isteyen herkesede nasip etsin Rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar asilamamin 11.gunu dayanamadim ewde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba bi anlama yormalimiyimm . Ayy artik su gunler gecsinde kan testine baktiralimm ; (; (

İnş güzel haberi verirsin bizlere burdan. Geçsin artık bende istiyorum bugün 9. Günüm ve daha çok var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar benim asilamanin 11. Günü leke gelmişti hatta o gün kandan baktiracaktim bütün hevesim kaçtı baktirmadım aka bugün 13. Günü ve ben adet oldum hayirlisi diyorum artık şansımızı haziranda tüp bebekte deneyecegiz inşallah Rabbim birgün hepimize anne olmayı nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun canim rabbim en kisa zamanda tüp e gerek kalmadan nasip eder inşallah. . Adet gününde mi oldun canim yoksa erkenmi oldun

Sagol canim benim allah razi olsun inşallah hayirlisiyla tutmustur.. Bugün lekelenme olmazsa biraz umitlenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…