Hayirlisi olsun canim rabbim en kisa zamanda tüp e gerek kalmadan nasip eder inşallah. . Adet gününde mi oldun canim yoksa erkenmi oldun
Adet günümde oldum canım ben genelde 23-24 güne bir adet oluyorum bugünde 24. Gün yani tam günü hayırlısı demekten dua etmeten başka birşey gelmiyor elden bu arada umarım seninki implentasyon kanamasidir
Inşallah oyledir canim daha 9 günüm var normalde hayirlisi inşallah
Zeynep sana bir sey sormak istiyorum cnm asilama esnasinda agrin oldu mu senin ve ne belirtiler verdi sende cnm
Aynı gün aşılama yaptırmışız bana 3 Nisan'da tahlil yaptır demişti Dr um siz ne zaman yaptıracaksınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle cok sidettli agrim falan olmadi.sol kasigmda batma siddetlydi cok halszdm uykum vardi surekli ellerm terliyrdu agiz kurulygu vardi
Inşallah oyledir canim daha 9 günüm var normalde hayirlisi inşallah
Ne yaptin canim kesildi insl
Çok şükür canim dun bir kez geldi daha yok normal akintim var insallah gelmezde pazartesi gideriz
İns canim dualarim seninle
Âmin inş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kaçıncı gün test yaptınız acaba
Canimasilama gununu saymazsak 10.gun yaptirdim ve degerim 15 cikmisti. Sonra zaten ikiye uce katlanarak gitti darisi hepinizin basina insallahh
Bana 15 gun sonra dedi canim 28 marta denk geliyor o da..
Bende yaptırsam ama negatif sonuç çıkarsahazır değilim buna
Ilk mi senin canim? Rabbim hayirlisini versin.. bende lekelenme oluyor iki gundur az az koruyorum sanirim olmadi hayirlisi artik raht tut kendini strese yer olmamali hayatimizda :)
Aşılama ilk ama 2 tüp bebek deneyimim var kötü sonuçlanano yüzden cnm hüsran istemiyorum artık malum aşamalar zorlu ve stresli
Neden asilama denemeden tüp denendi canim once 3 asilama yapilacak diye biliyorumda
O zamanki sonuçlar çok düşüktü cnm. Sonra eşim varikoselden ameliyat oldu ve baya yükseldi sonucumuz aşılamaya karar verdi Drum
Anladim canim hayirlisiyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?