Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisi olsun canim rabbim en kisa zamanda tüp e gerek kalmadan nasip eder inşallah. . Adet gününde mi oldun canim yoksa erkenmi oldun

Adet günümde oldum canım ben genelde 23-24 güne bir adet oluyorum bugünde 24. Gün yani tam günü hayırlısı demekten dua etmeten başka birşey gelmiyor elden bu arada umarım seninki implentasyon kanamasidir

Adet günümde oldum canım ben genelde 23-24 güne bir adet oluyorum bugünde 24. Gün yani tam günü hayırlısı demekten dua etmeten başka birşey gelmiyor elden bu arada umarım seninki implentasyon kanamasidir

Inşallah oyledir canim daha 9 günüm var normalde hayirlisi inşallah

kizlar merhaba

ben asilamadan vazgectim.doktorumda sorun olmayacaginj soledi.sagda 2solda 2 toplam 4yumosum var.18 ve 20mm.bu aksam ovitrelle vurulucam ve dogal devam edicez.iliskilerden once karbonatli su ile vajinani yika dedi doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin inş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kaçıncı gün test yaptınız acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimasilama gununu saymazsak 10.gun yaptirdim ve degerim 15 cikmisti. Sonra zaten ikiye uce katlanarak gitti darisi hepinizin basina insallahh

Canimasilama gununu saymazsak 10.gun yaptirdim ve degerim 15 cikmisti. Sonra zaten ikiye uce katlanarak gitti darisi hepinizin basina insallahh

10 çok erken değil mi cnm adet günü bile gelmemiş oluyor. Ama erken çıkıyorsa sonuç ne güzel :) yarın 10. Günüm de :)

Bende yaptırsam ama negatif sonuç çıkarsa hazır değilim buna

Ilk mi senin canim? Rabbim hayirlisini versin.. bende lekelenme oluyor iki gundur az az koruyorum sanirim olmadi hayirlisi artik raht tut kendini strese yer olmamali hayatimizda :)

Ilk mi senin canim? Rabbim hayirlisini versin.. bende lekelenme oluyor iki gundur az az koruyorum sanirim olmadi hayirlisi artik raht tut kendini strese yer olmamali hayatimizda :)

Aşılama ilk ama 2 tüp bebek deneyimim var kötü sonuçlanan o yüzden cnm hüsran istemiyorum artık malum aşamalar zorlu ve stresli

Aşılama ilk ama 2 tüp bebek deneyimim var kötü sonuçlanan o yüzden cnm hüsran istemiyorum artık malum aşamalar zorlu ve stresli

Neden asilama denemeden tüp denendi canim once 3 asilama yapilacak diye biliyorumda

Neden asilama denemeden tüp denendi canim once 3 asilama yapilacak diye biliyorumda

O zamanki sonuçlar çok düşüktü cnm. Sonra eşim varikoselden ameliyat oldu ve baya yükseldi sonucumuz aşılamaya karar verdi Drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…