Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razi olsun canim.. simdi yine geldi 24 saat uzerine ama cok cok az varla yok arasi biseydi rabbim hayirlisini versin inşallah. .

Dikkate dvm cnm kirmizi bayragi tam ac madan pes etmek yok)). Tatlim eger yumurtan catlamadi ise kist olusmus olabilir pzrtsi muhakkak. Git cnm oda adete engel oluyor ki ins ole olmaz cnm

Son düzenleme:
Dikkate dvm cnm kirmizi bayragi tam ac madan pes etmek yok)). Tatlim eger yumurtan catlamadi ise kist olusmus olabilir pzrtsi muhakkak. Git cnm oda adete engel oluyor ki ins ole olmaz cnm

Evet canim insallh olmaz bende cikolata kist cikiyor arada 4 yil once ameliyat olmustum insallh olmaz

Mlsf bendr kirmizi bayragi cekenlerdenim hemde bardaktan bosalmis gibi hayrlisi buymus hakkimda zaten bekliyordum

Kizlar asilamamin 11.gunu dayanamadim ewde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba bi anlama yormalimiyimm . Ayy artik su gunler gecsinde kan testine baktiralimm ; (; (

Cnm salı günümü tahlili yaptıracaktın sen aynı gündü ya aşılamamız sonucun çıkınca bende yaptırıcam. Sabırsızlanıyorum artık :) 3 Nisan'a çok var. İnş güzel haberler veririz birbirimize.

Bende dun yaptırdım ama umudum yok. Hem cok acı çektim hem de cok kanamam oldu. Yetmezmiş gibi iki gun üst üste yatılı misafir;(

Aynen cnim sali yaptircam ben uc gundur farkli markalardan gebelik testi yapiyomm hepsindede silik cikti dayanamicam belki yarin yaptirirmm

Bnde 2. Aşılamamı 3 gün önce yaptırdım inş olur tutan arkadaşlar ne gibi belirti yaşadınız???

Aynen cnim sali yaptircam ben uc gundur farkli markalardan gebelik testi yapiyomm hepsindede silik cikti dayanamicam belki yarin yaptirirmm

Mutlaka haberdar et :) güzel haberlerle inş. Ben hiçbişey yapmadım çıkmaz felan bunalıma girmim şimdiden diye. Hiçbir değişiklik felan varmı hissettiğin

Mutlaka haberdar et :) güzel haberlerle inş. Ben hiçbişey yapmadım çıkmaz felan bunalıma girmim şimdiden diye. Hiçbir değişiklik felan varmı hissettiğin

Ins cnimm yok yaa hic bi degisiklik yok eski benn ayni

Bu arada profilde papatya yaziyordu o ne acaba?? Papatyadami diyorlar yoksa sanaa annem derde bana hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…