- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Allah razi olsun canim.. simdi yine geldi 24 saat uzerine ama cok cok az varla yok arasi biseydi rabbim hayirlisini versin inşallah. .
Dikkate dvm cnm kirmizi bayragi tam ac madan pes etmek yok))
Dikkate dvm cnm kirmizi bayragi tam ac madan pes etmek yok)). Tatlim eger yumurtan catlamadi ise kist olusmus olabilir pzrtsi muhakkak. Git cnm oda adete engel oluyor ki ins ole olmaz cnm
Evet canim insallh olmaz bende cikolata kist cikiyor arada 4 yil once ameliyat olmustum insallh olmaz
Gecmis olsun cnm ins olmamistir
Inşallah canim....
Kizlar hastalaniyorum benimde olmadi bu sefer(
Uzulmek yok cnm bende innan guluyorum su anda gerci tekrar dusunmuyorum ysptirmayi Rabbim verecekse bir gun verecektir diye dusunuyorum cnm
Aynen canim bende tekrar düşünmüyorum ama esim istiyor bakalim bi süre oluruna birakicam...
Kizlar asilamamin 11.gunu dayanamadim ewde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba bi anlama yormalimiyimm . Ayy artik su gunler gecsinde kan testine baktiralimm ; (; (
Mlsf bendr kirmizi bayragi cekenlerdenim hemde bardaktan bosalmis gibi hayrlisi buymus hakkimda zaten bekliyordum
Ins olur cnim hic beklemedigin anda guzel haberi alirsin bu arada asilamadan kac gun sonra hasta oldunn
Cnm salı günümü tahlili yaptıracaktın sen aynı gündü ya aşılamamız sonucun çıkınca bende yaptırıcam. Sabırsızlanıyorum artık :) 3 Nisan'a çok var. İnş güzel haberler veririz birbirimize.
Aynen cnim sali yaptircam ben uc gundur farkli markalardan gebelik testi yapiyomm hepsindede silik ciktidayanamicam belki yarin yaptirirmm
Bnde 2. Aşılamamı 3 gün önce yaptırdım inş olur tutan arkadaşlar ne gibi belirti yaşadınız???
Mutlaka haberdar et :) güzel haberlerle inş. Ben hiçbişey yapmadım çıkmaz felan bunalıma girmim şimdiden diye. Hiçbir değişiklik felan varmı hissettiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?