Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins cnimm yok yaa hic bi degisiklik yok eski benn ayni

Bu arada profilde papatya yaziyordu o ne acaba?? Papatyadami diyorlar yoksa sanaa annem derde bana hep

Yok ben yeni üyeyim zaten ben yazmadım bi bakim. Bende biraz değişiklikler varda ondan sordum

Ağzım boğazlarım bi tuhaf kötü bi tat var sürekli tatlı yiyorum gitsin diye ama yok. Üşüyorum bide çok elim ayağım felan. Kasıklarımdaki ağrım ve şişkinliğim gitmedi hiç

Ins hepsi bebis belirtileridir cnimmm benimde kasiklarda ara ara oluyor agri siskinlikte varr onlar asilamadan beri dewam ama hafifledii 2 gundur :)

valla merakla bekliyorum bide idrar testlerine guven olmaz ana umutlandirdi accik benii :)

Ins hepsi bebis belirtileridir cnimmm benimde kasiklarda ara ara oluyor agri siskinlikte varr onlar asilamadan beri dewam ama hafifledii 2 gundur :)

valla merakla bekliyorum bide idrar testlerine guven olmaz ana umutlandirdi accik benii :)

İnş olumludur sonuçlarımız :) umut iyidir

Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??

25 yaşındayım cnm. Medicalpark ta yaptırdım cnm. İst da 2 defa Alman hastanesinde tüp bebek yaptırmıştım bende

merhaba kızlar benimde çarşamba aşılamam var dua edin bana

10 çok erken değil mi cnm adet günü bile gelmemiş oluyor. Ama erken çıkıyorsa sonuç ne güzel :) yarın 10. Günüm de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evetoldukça erken ama pozitifi gördüm çok şükür :) benim sabırsızlığımdan o kadar erken oldu yoksa doktorum 15. gun demişti

evetoldukça erken ama pozitifi gördüm çok şükür :) benim sabırsızlığımdan o kadar erken oldu yoksa doktorum 15. gun demişti

Ne güzel hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. :) idrardan evdemi test yaptın yoksa kan mı cnm ? Benim Dr um 3 hafta dedi garanti olsun diye galiba çünkü tüp bebek yaptırdığımdA 12. Gün tahlil vermişti drum

3 hafta fazlası ile garantici bir yaklaşım olmuş.ama şu açıdan desteklenebilir. Bazı arkadaşlar aşılama olmalarına rağmen aşılama anı ile değil de sonrasında kendi çabaları ile hamile kalabiliyorlar. İlaçlara ve çatlatma iğnesine rağmen zamanında değil de yumurta sonradan çatlayabiliyor özellikle de PKO lularda. Böyle bir durum varsa sende de sen de geç yaptır. Ama bende PKO falan yoktu. Her zaman düzenli adet olmuşumdur ve hatta aşılama sonrası ilişki olmadı bizde. Dolayısyla olmuşsa aşılama ile olmuş olacaktı zaten ve bence beklememin anlamı yoktu.

İdrarda çok daha sonra pozitif gördüm :) Hatta hassas gebelik testlerinden kullanmama rağmen. Yanlış hatırlamıyosam salı günü kan testi yaptırdım 15 i gördüm ama idrarda pozitifi ancak sonraki cuma günü görebildim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…