Ins cnimmyok yaa hic bi degisiklik yok eski benn ayni
Bu arada profilde papatya yaziyordu o ne acaba?? Papatyadami diyorlar yoksa sanaa annem derde bana hep
Yok ben yeni üyeyim zaten ben yazmadım bi bakim. Bende biraz değişiklikler varda ondan sordum
Ne gibi degisiklikler var cnimmm
Ağzım boğazlarım bi tuhaf kötü bi tat var sürekli tatlı yiyorum gitsin diye ama yok. Üşüyorum bide çok elim ayağım felan. Kasıklarımdaki ağrım ve şişkinliğim gitmedi hiç
Ins cnimmyok yaa hic bi degisiklik yok eski benn ayni
Bu arada profilde papatya yaziyordu o ne acaba?? Papatyadami diyorlar yoksa sanaa annem derde bana hep
Baktım herkeste var sendede papatya yazıyo kimilerinde Gül yazıyo :)
Ins hepsi bebis belirtileridir cnimmmbenimde kasiklarda ara ara oluyor agri siskinlikte varr onlar asilamadan beri dewam ama hafifledii 2 gundur :)
valla merakla bekliyorum bide idrar testlerine guven olmaz ana umutlandirdi accik benii:)
İnş olumludur sonuçlarımız :) umut iyidir
Ins oledir cnimmm
Hangi hastanede yaptırdın cnm ist dasın galiba
Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??
Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??
Samsundayım bu arada cnm senin yaş kaç?
10 çok erken değil mi cnm adet günü bile gelmemiş oluyor. Ama erken çıkıyorsa sonuç ne güzel :) yarın 10. Günüm de :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evetoldukça erken ama pozitifi gördüm çok şükür :) benim sabırsızlığımdan o kadar erken oldu yoksa doktorum 15. gun demişti
merhaba kızlar benimde çarşamba aşılamam var dua edin bana
Ne güzel hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. :) idrardan evdemi test yaptın yoksa kan mı cnm ? Benim Dr um 3 hafta dedi garanti olsun diye galiba çünkü tüp bebek yaptırdığımdA 12. Gün tahlil vermişti drum
İnş güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olur hakkında. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?