Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??

cnım kaça yaptırdın livde bende oraya muayneye gitmiştim

Yok cnm bendede hiçbir problem yoktu. Sanırım adet günümün geçmesi açısından olabilir. 28 Şubat adet tarihim Mart 29 da progestan kullanım tarihim bitiyo sonrasında adet olurmuyum diye bakıcaz.

Yok cnm bendede hiçbir problem yoktu. Sanırım adet günümün geçmesi açısından olabilir. 28 Şubat adet tarihim Mart 29 da progestan kullanım tarihim bitiyo sonrasında adet olurmuyum diye bakıcaz.

bana progesteron vermemişti doktorum ondan da rahat davrandım sanırım

cnım bugün tam 14. günüm. 10 martta oldum işte aşılamayı inş tutumuştur bakalım kan testine baktırıcam bakalım hayırlısıı inş olurr

baktırrr canımm inşallahhhh gelmiştir meleğin belirtin felan yok mu

Hanımlar Hepinize Merhaba, Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım... Yaşım 26, Haziranda evliliğimizin 2. yılı dolacak. 8 aydıır bebek için uğraşıyorum. Ve bizim büyük bi sorunumuz var eşimin değerleri çok düşük ilk başta direkt tüp bebek yapılacağı söylendi. 1-2 tane hareketsiz spermden keçiboynuzu ve çakşır çerez 3lüsünü kullanarak tabi en büyük faktör Rabbim değerler 9 milyon oldu bizde 3. sperm sonucu olumsuz olmadıgı için raporu alamadık haliyle, sonrasında doktor 2 kere aşılama yaptıktan sonra olmazsa tüp bebek için rapor alabilirsiniz dedi.Aşılama için adetin3 günü ayın 11ine denk geliyor göbek çevresinden merional iğnelere başladım 17 mart gece 00:00'da ovitrelle çatlatma iğnemi vurdurdum.2 adet 20 mm yumurtam oluşmuş sağ ve solda 19 Martta aşılamamı yaptırdım ve inanılmaz düşük bi sonuçla (500bin sperm enjekte edildi) imkansız gibi görünüyor hamile kalmam ama yinede umudumu hiç yitirmiyorum. 1-2 hareketsiz spermden 9 milyona çıkartanda Rabbim, O bebeği bize nasip edecek olanda Rabbim. Duayla umutla benim gibi bekleyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:

Allah 1 taneden nasip ediyor canımm hiçç merak etme ve kafanı takma

yok cnım yaa işte arada bi kasıklarda ağrı bide şişkinlik oluyor o kadar. onlar zaten aşılamanın başından beri varlar.

gebelik belirtiside olabilir canım bence yaptır tahlilini stresten kurtul

İmkansız diye bişey yok cnm biz 1 yumurta ve 1 spermden dünyaya geldik. Rabbim istesin herşey olur. İlk öğrendiğimizde eşiminde 0-2 milyon arasında çıkıyordu değerleri. Direk tüp bebek önerildi ve yaptırdık ve oldu ama sonradan gelişim durduğu için alındı. Daha sonra eşime varikosel ameliyat önerildi ve yaptırdık ilk 3 ay sonunda sonuç aynıydı ve yıkıldık biz 6. Ayı tamamlayınca 12 milyona çıktı ve 9. Ayda aşılama için gittiğimizde 24 milyondu ve yaptırdık 8 milyon transfer edildi Dr um çok iyi dedi bugün 11. Günüm ve inş güzel sonuç alıcam Rabbim nasip ettiyse. Bu işte sabır çok önemli Allah herkese güç versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…