Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??
cnım kaça yaptırdın livde bende oraya muayneye gitmiştim
3 hafta fazlası ile garantici bir yaklaşım olmuş.ama şu açıdan desteklenebilir. Bazı arkadaşlar aşılama olmalarına rağmen aşılama anı ile değil de sonrasında kendi çabaları ile hamile kalabiliyorlar. İlaçlara ve çatlatma iğnesine rağmen zamanında değil de yumurta sonradan çatlayabiliyor özellikle de PKO lularda. Böyle bir durum varsa sende de sen de geç yaptır. Ama bende PKO falan yoktu. Her zaman düzenli adet olmuşumdur ve hatta aşılama sonrası ilişki olmadı bizde. Dolayısyla olmuşsa aşılama ile olmuş olacaktı zaten ve bence beklememin anlamı yoktu.
İdrarda çok daha sonra pozitif gördüm :) Hatta hassas gebelik testlerinden kullanmama rağmen. Yanlış hatırlamıyosam salı günü kan testi yaptırdım 15 i gördüm ama idrarda pozitifi ancak sonraki cuma günü görebildim :)))
Cnim ben nisantasinda bi doktorun ozel muayahanesine gittim kontroller ordaydi ama asilamayi liv hospitalda yapti kendisii.sen nerdesin ist mi sen nerde yaptirdin bu arada yas kacc ??
Cnm yaptırdın mı kan tahlili bugün :)
cnım doktorun muayenesine 216 gibi bişi verdim aşılamayıda livde 500e yaptırdımm
Yok cnm bendede hiçbir problem yoktu. Sanırım adet günümün geçmesi açısından olabilir. 28 Şubat adet tarihim Mart 29 da progestan kullanım tarihim bitiyo sonrasında adet olurmuyum diye bakıcaz.
yok cnım yaptırmadım kötü sonuç olur die cesaret edemedim valla
kaçıncı günündesin inşallah tutmuştur canımm
cnım bugün tam 14. günüm. 10 martta oldum işte aşılamayı inş tutumuştur bakalım kan testine baktırıcam bakalım hayırlısıı inş olurr
Sende bendensinama öğrenicez er yada geç inş güzel olacak inanıyorum ben
baktırrr canımm inşallahhhhgelmiştir meleğin belirtin felan yok mu
inş cnımmm herkesin güzel olur rabbim herkesinkini nasip etsin
Âmin cnm inş yaptır biran evvel belki vardır bebiş seviniriz
Hanımlar Hepinize Merhaba, Öncelikle kendimi sizlere tanıtayım... Yaşım 26, Haziranda evliliğimizin 2. yılı dolacak. 8 aydıır bebek için uğraşıyorum. Ve bizim büyük bi sorunumuz var eşimin değerleri çok düşük ilk başta direkt tüp bebek yapılacağı söylendi. 1-2 tane hareketsiz spermden keçiboynuzu ve çakşır çerez 3lüsünü kullanarak tabi en büyük faktör Rabbim değerler 9 milyon oldu bizde 3. sperm sonucu olumsuz olmadıgı için raporu alamadık haliyle, sonrasında doktor 2 kere aşılama yaptıktan sonra olmazsa tüp bebek için rapor alabilirsiniz dedi.Aşılama için adetin3 günü ayın 11ine denk geliyor göbek çevresinden merional iğnelere başladım 17 mart gece 00:00'da ovitrelle çatlatma iğnemi vurdurdum.2 adet 20 mm yumurtam oluşmuş sağ ve solda 19 Martta aşılamamı yaptırdım ve inanılmaz düşük bi sonuçla (500bin sperm enjekte edildi) imkansız gibi görünüyor hamile kalmam ama yinede umudumu hiç yitirmiyorum. 1-2 hareketsiz spermden 9 milyona çıkartanda Rabbim, O bebeği bize nasip edecek olanda Rabbim.Duayla umutla benim gibi bekleyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh
yok cnım yaa işte arada bi kasıklarda ağrı bide şişkinlik oluyor o kadar. onlar zaten aşılamanın başından beri varlar.
Allah 1 taneden nasip ediyor canımm hiçç merak etme ve kafanı takma
gebelik belirtiside olabilir canım bence yaptır tahlilini stresten kurtul
büyük ihtimal akşama yaptırırım artık dayanamam herhalde daha fazlaa
hebardar ett bizi cnnmmmm müjde verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?