slm hoş geldin sen de :) allah emeklerimizi hayallarimizi boşa çıkarmaz umarım
aramıza hoş geldin, aşılaman hayırlı olsun. Aşılamadan sonra kasık, bel ağrıları normaldir canım göğüs şişkinlikleri filan da olur. Tutup tutmadığını ancak 12-14. gün yapılan kan testinde anlayabilirsin, öncesinde hissettiklerin seni yanıltabilir. Bana kalırsa vücudunu dinleme çünkü adet belirtileriyle gebelik belirtileri çoğu zaman birbirine benziyormuş.
Slm arkadaslar bnde dun asilama yaptrdm insallah tutar
Kızlar benm sancılarım bitti ama batmalar başladı aşırı şekilde öyle ki ayakta duramıyorum normal mi acaba inş hayırlı haberin belirtisidir yarın devam ederse doktorumu arıcam bakalım..:18:
bende 7 martta yaptırdım canım inşallah hepimiz hamile oluruz yaaaaa aminnnnnnnn
Senin asilamanda hayirli olsun amin insallah tutar
bende 7 martta yaptırdım canım inşallah hepimiz hamile oluruz yaaaaa aminnnnnnnn
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
İnsallah cnm senin yas kac kac senelik ewlsn
29 yaşındayım canım 5 yıl olacak evleneli ve bu zamana kadar hiç hamile kalamadımsen kaç yıllık evlisin?
canım aşılamanın kaçıncı günü bugün?
kızlar bişi sorucamm aşılama yaptırdığınızda kaç yumurtanız oluşmuştu
Canım bugün aşılamamın 5.günüydü akşam başladı batmalar dinleniyorum ayağa kalktığımda hemen başlıyo
kızlar bişi sorucamm aşılama yaptırdığınızda kaç yumurtanız oluşmuştu
canım benim çok yumurtam oluştu doktor aşılamayı iptal edelim dedi ama biz yok dedik yani kişiden kişiye değişiyor
canım bende ilk zamanlar klomen kullandım ama olmadı malesefsosyalimi çok seviyorum zaten ama sizlerin oradaki muhabbeti farklı ve güzel bende birden dalmak istemedim canım canım iğneyi vurulduktan yumurta olgunlaştıktan sonra eşin sperm testi veriyor ve sadece canlı olanları rahime bırakıyorlar....evet canım ya o stres insanı öldürür ya zaten çok ümitlenmek istemiyorum canım bu kadar emek veripte negatifi görmek daha acı çünkü ilk aşılama da uzun süre kendime gelemedim elbette haktan hayırlısı canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah kafanda sour işareti kalırsa sorabilirsin canım
haktan hayırlısı canım bende çok ümitlenmek istemiyorum ilk aşılamamda çok kötü olmuştum negatifi görünce Allah büyük canım emeklerimiz boşa gitmez inşallahne güzel inş.bebişler gelir. benim 3 tane büyük diğerleri küçüktü rahim duvarıda çok iyi dedi dr ama pek umudum yok
canım bizim topikte herkes hamile bikaç arkadaş kaldıkbenimde 15 mart bat bakalım olmazsa bir ay sonra aşılama yapacak dr.
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah burdaki herkesin tabi çok zor çünkü çok yıpranıyoruz beklerken
hayırlı haberlerini almak istiyorum inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?