Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

açıklamaların için tşkler rabbim herkese bizede evlat sahibi olmayı kısmet etsin.

Kızlar benm sancılarım bitti ama batmalar başladı aşırı şekilde öyle ki ayakta duramıyorum normal mi acaba inş hayırlı haberin belirtisidir yarın devam ederse doktorumu arıcam bakalım..:18:

Kızlar benm sancılarım bitti ama batmalar başladı aşırı şekilde öyle ki ayakta duramıyorum normal mi acaba inş hayırlı haberin belirtisidir yarın devam ederse doktorumu arıcam bakalım..:18:

canım aşılamanın kaçıncı günü bugün?

kızlar bişi sorucamm aşılama yaptırdığınızda kaç yumurtanız oluşmuştu

merhaba, ben de 14 martta aşılama yaptıracağım.
su an 2 tanesi dominant olmak üzere dört yumurtam oluşmuş.
femara diye bir ilaç kullandım.

çevrenizde duyduğumuz olumlu sonuçlanan aşılama hikayeleri neler arkadaşları?

hepimizin morale cok ihtiyacı var. hem umudu korumak hem çok umutlanmamak cok zor!!

Kizlaarr sabah doktora gidicem ignelerim bitti inşallah yumurtalarim olmustur bol bol ikiz ikiz bebisler olur inşallah :)

Bu arada matilda arkasim nerdensin yillar once bir ev arkadasim vardi matilda diye merak ettim :)

aşılaması olan arkadaşlar inş mutlu haberleri teker teker sırayla burdan paylaşırsınızbenim de hesaplarıma göre ayın 12. si yumurtlama günüm. ama biz yine de 8. günden itibaren gün aşırı denemeye başladık. acaba doğru mu yapıyoruz bilmiyorum. yumurtlama günümden az çok emin olduğum için ondan 1 gün önce başlamak daha mı iyi acaba. sık ilşkilerde içerde kalan ölü spermlerin sonradan gelen canlı spermlerin ilerlemesini engellediği gibi bişi okumuştum burda bi forumda. çok mantıklı gelmedi ama insanın aklına herşey geliyor tabi :) bu arada benden naçizane bir tavsiye kendinizi dinlemeyin arkadaşlar. sonra hayal kırıklığı oluyor. yerleşme kanaması haricindeki belirtiler adet belirtileriyle aynı. batmalar bel kasık ağrıları vs vs. çünkü normal gebelik belirtileri gebelik 5-6 haftalık olmadan ortaya çıkmıyor. çünkü ancak o dönemde kandaki homon belli bir seviyeye geliyor ve belirti vermeye başlıyor..
cycas senin aşılaman bugündü değil mi. umarım başarılı geçer ve pozitif sonuçlanır :)) bizi haberdar ett

canım bizim topikte herkes hamile bikaç arkadaş kaldık benimde 15 mart bat bakalım olmazsa bir ay sonra aşılama yapacak dr.
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah burdaki herkesin tabi çok zor çünkü çok yıpranıyoruz beklerken
hayırlı haberlerini almak istiyorum inşallaahhh

ne güzel inş.bebişler gelir. benim 3 tane büyük diğerleri küçüktü rahim duvarıda çok iyi dedi dr ama pek umudum yok
haktan hayırlısı canım bende çok ümitlenmek istemiyorum ilk aşılamamda çok kötü olmuştum negatifi görünce Allah büyük canım emeklerimiz boşa gitmez inşallah

ay canım inşallah batasıca batın gelmez de aşılamaya gerek kalmazaynen canım ya rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah çok zor çekmeyen yaşamayan anlamaz ve anlamıyorlar da zatenhepimiz güzel haberler veririz inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…