Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamadan itibaren akıntım hep devam etti. hala da devam ediyor. kan testim negatif cıktı.
insallah güzel hayırlı sonuclar alırsınız...

Demekki belirtiler kisiden kisiye degisiyor canim. Hayirlisi olur ins hepimiz icin

Cok sagol canim rahatlattin beni ins guzel haberler aliriz en kisa zamanda

Bende bitmez sanıyordum bugün 16. Günüm. Bende çok aradım belirti ama belirtiler yanıltabiliyor psikolojik olabiliyor. İnş hepimiz anne olalım o güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayalım.

burcak hayirli olsun seninde bende beklemedeyim insallah tutar
canim nasil sprem sayısı yukselmisti bizimde cok dusuk bilgi verirsen sevinirim

canim uc gun oldu asilama yapilali bilmiyorum neyim suanda ama benim bir oglum var bes yasinda tüp bebek

Benim de uc gun oldu caanim ya hic akinti yok Rabbim evladina hayirli omur versin ins. Yine anneligi tadarsin umarim nasil bir akinti var gerci bu soruya nasil cevap verilirki

Son düzenleme:

Benim de uc gun oldu caanim ya hic akinti yok Rabbim evladina hayirli omur versin ins. Yine anneligi tadarsin umarim nasil bir akinti var gerci bu soruya nasil cevap verilirki
amin ALLAH herkese hayirli evlat versin valla sarımtırak tarzda akıntım var 11 nisanda da test yapilacak ama tutarsa muhtemelen 8zi gibi anlamaya baslarim ben

amin ALLAH herkese hayirli evlat versin valla sarımtırak tarzda akıntım var 11 nisanda da test yapilacak ama tutarsa muhtemelen 8zi gibi anlamaya baslarim ben

Amin canim ins tutar guzel sonuclar soyleriz akinti olmadanda hamile kalinir ins :) :)

amin insallah canim ya sen ka yillik evlisin ben 15 yillik 10, yilda oglum oldu 35 yasinda yim

6 yillik evliyim ama 2 yildir bebis istiyoruz canim ilk asilamam ileri hareketli spermde problem vardi asilama yaptirdik carsamba gunu beklemedeyiz.sizde sorun nedir? Yumurta kac taneydi spermdegeriniz nasildi

6 yildir evliyim ama 2 yildir bebis istiyoruz canim ilk asilamam ileri hareketli spermde problem vardi asilama yaptirdik carsamba gunu beklemedeyiz.sizde sorun nedir? Yumurta kac taneydi spermdegeriniz nasildi

bizde sperm sayimiz cok düşük du 4milyon yani 1yumurtam var benim canim sadece klomen ve catlagma ignesi kullandim asilsma da

bizde sperm sayimiz cok düşük du 4milyon yani 1yumurtam var benim canim sadece klomen ve catlagma ignesi kullandim asilsma da

Bizde klomen ve catlatma ignesi kullandik uc yumurta olusmustu sora biri kayboldu :) sperm 14 milyon enjekte edildi bakalim ne olacak ayni gun belli olacak ikimizinde

burcak hayirli olsun seninde bende beklemedeyim insallah tutar
canim nasil sprem sayısı yukselmisti bizimde cok dusuk bilgi verirsen sevinirim

Varikosel vardı cnm. Ameliyattan 3 ay sonra hiç değişiklik olmadı 6 ay sonrasında yükseldi 9. Aydan sonra aşılama için gittiğimizde baya iyi dedi Drumuz. Çok bitkisel ilaçlar kullandık cnm bide proxed diye bi ilaç daha doğrusu vitamin Dr vermişti.

Valla ben asilamain ertesi gunu grip oldum yatiyorum daha ev isi felan yapmadim esim sagolsu o bakiyor bana :)

dr bizede ila verdi kullaniyor esim burcak bakalım ne olacak asilama sonucunda
geçmiş olsun canim ben iyiyim şükür normal hayatima döndüm

Talihsizlik oldu ilacta kullanamiyorum gecer umarim en kisa zamanda herhangi bi farklilik varmi canim ya kasiklarda felan ben ayaga kalktigimda biraz batma oluyor okadar

4 milyonlamı aşılama yaptı cnm Dr. Yükselme beklentisi uzun sürüyor gerçekten. Ben hiç iş yapmıyorum süpürme silme yok dedi zaten Drum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…