benim aşılamadan itibaren akıntım hep devam etti. hala da devam ediyor. kan testim negatif cıktı.
insallah güzel hayırlı sonuclar alırsınız...
ben doktora sormustum. catlatma ignesinden sonra 36 saat en geç 40. saatte aşılamanın yapılması gerekiyormus. 29.saat normal bence. erken degil. spremler zaten yumurtlama döneminde 3-4 belki daha uzun yaşayabiliyorlarmış yumurtalık tüplerinde. akıntın da spremlerim yaşaması ve ilerlemesi için uygun ortamı sağlamak içinmiş..
hayırlı ve güzel haberler insallahh...
Yok cnm olmadım. Bugün ilacımın son günü.bakalım gün sayıcam artık. Hayırlısıyla güzel haber alırız inş.
benim aşılamadan itibaren akıntım hep devam etti. hala da devam ediyor. kan testim negatif cıktı.
insallah güzel hayırlı sonuclar alırsınız...
benim cok akintim var canim ilki de böyle olmustu
roja hakkinda hayirlisi olsun canim
benim cok akintim var canim ilki de böyle olmustu
roja hakkinda hayirlisi olsun canim
Bende bitmez sanıyordum bugün 16. Günüm. Bende çok aradım belirti ama belirtiler yanıltabiliyor psikolojik olabiliyor. İnş hepimiz anne olalım o güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayalım.
14. Gün yapıldı benimde. Ilk aşılamam evet ama ondan önce 2 kez tüp bebek yaptırdım. Sayı ve morfoloji sıkıntısı vardı sayı yükseldi motfolojiyi sorun etmedi Dr aşılamada yıkama işlemi olduğu için. İnş cnm hepimiz güzel haberler alırız
canim uc gun oldu asilama yapilali bilmiyorum neyim suandaHamilemisin peki canim
canim uc gun oldu asilama yapilali bilmiyorum neyim suandaama benim bir oglum var bes yasinda tüp bebek
amin ALLAH herkese hayirli evlat versin valla sarımtırak tarzda akıntım var 11 nisanda da test yapilacak ama tutarsa muhtemelen 8zi gibi anlamaya baslarim ben
Benim de uc gun oldu caanim ya hic akinti yokRabbim evladina hayirli omur versin ins. Yine anneligi tadarsin umarim nasil bir akinti var gerci bu soruya nasil cevap verilirki
amin ALLAH herkese hayirli evlat versin valla sarımtırak tarzda akıntım var 11 nisanda da test yapilacak ama tutarsa muhtemelen 8zi gibi anlamaya baslarim ben
Amin canim ins tutar guzel sonuclar soylerizakinti olmadanda hamile kalinir ins :) :)
amin insallah canim ya sen ka yillik evlisin ben 15 yillik 10, yilda oglum oldu 35 yasinda yim
yasim yirmialti canimamin insallah canim ya sen ka yillik evlisin ben 15 yillik 10, yilda oglum oldu 35 yasinda yim
6 yildir evliyim ama 2 yildir bebis istiyoruz canim ilk asilamam ileri hareketli spermde problem vardi asilama yaptirdik carsamba gunu beklemedeyiz.sizde sorun nedir? Yumurta kac taneydi spermdegeriniz nasildi
bizde sperm sayimiz cok düşük du 4milyon yani 1yumurtam var benim canim sadece klomen ve catlagma ignesi kullandim asilsma da
burcak hayirli olsun seninde bende beklemedeyim insallah tutar
canim nasil sprem sayısı yukselmisti bizimde cok dusuk bilgi verirsen sevinirim
Allah hakkimizda hayirli ne ise onu versin ben normal hayatima devam ediyom is ev yani sen
Varikosel vardı cnm. Ameliyattan 3 ay sonra hiç değişiklik olmadı 6 ay sonrasında yükseldi 9. Aydan sonra aşılama için gittiğimizde baya iyi dedi Drumuz. Çok bitkisel ilaçlar kullandık cnm bide proxed diye bi ilaç daha doğrusu vitamin Dr vermişti.
Valla ben asilamain ertesi gunu grip oldum yatiyorum daha ev isi felan yapmadim esim sagolsu o bakiyor bana :)
dr bizede ila verdi kullaniyor esim burcak bakalım ne olacak asilama sonucunda
geçmiş olsun canim ben iyiyim şükür normal hayatima döndüm
dr bizede ila verdi kullaniyor esim burcak bakalım ne olacak asilama sonucunda
geçmiş olsun canim ben iyiyim şükür normal hayatima döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?