4 milyonlamı aşılama yaptı cnm Dr. Yükselme beklentisi uzun sürüyor gerçekten. Ben hiç iş yapmıyorum süpürme silme yok dedi zaten Drum.
bende asilama dan önce cok fena grip dim bende ilac kullanamadim valla arada sol kasigimda ve belimde agri haricinde hicbirsey yok
evet canim yapti esim saglikci benim deneme sürüşü yapti dr arkadasi zaten biz para vermedik hic
Anladım cnm. Ben eşime sürekleeyler yedirdim bitkisel. Saolsun eşimde bırakmadı hiç. Sanada tavsiye ederimvarikosel yoksa mutlaka faydası olur. Hayırlısıyla olur inş. Senin oğlun varmış Allah bağışlasın onada bi kardeş versin Rabbim.
Bekleyise devam artik Allahim hayirli evlat versin ins iyi geceler dualarimizi eksik etmeyelim
iyi geceler syf canim insallah iyi haberler aliriz
burcak ne yedirdin canim amin insallah sana da hayirli evlat versin
Nerdsnz kizlar uuzun sure yazandm k.bkmyn sizi unuttugmu dusunmyn
3 kesem var net olarak bir tane daha olablr 3 u birsy saklyo dedi doktrmYok cnm olurmu netim yoktu bende giremiyordum hyrli hberler ver bize her sey yolundadir ins
3 kesem var net olarak bir tane daha olablr 3 u birsy saklyo dedi doktrm
☺️ üçüz mü yani
Üçüz oldugu kesin ama bir kese daha olablr dedi doktorum
Ne güzel darısı başımıza artık hayırlısıyla
Insallah cnm tum isteynlere
3. Haftada tekrar test yaptırın bence. Kesin sonucu o zaman veriyor dedi Drum. Benim Dr adet olursan 2. Veya 3. Gün gel demişti herkes farklı tabi
cnım bilmiyorum ama benim annemde adet olmuştu sonra doktora gittik hamile olduğunu öğrenmiştik. bazı insanlar galiba üzerine adet görebiliyor öyle düşünüyorum hala silik çıkıyorsa yaptığında. bende yaptığımda 12 günden beri silikti kan tahlilinde öğrendim işte kesin sonucu ama ben hasta olmadım
3 kesem var net olarak bir tane daha olablr 3 u birsy saklyo dedi doktrm
İlaç kullandın mı cnm sen aşılama sonrası.
hayy maaşallah üçüz mü bebeklerin...
Ewt cnm kullandm inofolic ve progestan verdi doktrm inofolice dewam etcm 11haftalk olana kadr
Ewt cnm ucuz oldugu kesn dorduzde muallak[/QUOT
ayy ne güzel aynı anda büyütürsün hepsini..rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı evlatların olur inşaallah cnm..
insallah hamilesinizdir. aşılama öncesi catlatma ignesi de kandaki betah hcg'yi yükseltir diyorlar. bugün tekrar baktirin kanda. iki katı bir artış olması gerekiyormus gebelik olması için. en emin sonucu öyle alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?