Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende asilama dan önce cok fena grip dim bende ilac kullanamadim valla arada sol kasigimda ve belimde agri haricinde hicbirsey yok

evet canim yapti esim saglikci benim deneme sürüşü yapti dr arkadasi zaten biz para vermedik hic

Anladım cnm. Ben eşime sürekli bişeyler yedirdim bitkisel. Saolsun eşimde bırakmadı hiç. Sanada tavsiye ederimvarikosel yoksa mutlaka faydası olur. Hayırlısıyla olur inş. Senin oğlun varmış Allah bağışlasın onada bi kardeş versin Rabbim.

Bekleyise devam artik Allahim hayirli evlat versin ins iyi geceler dualarimizi eksik etmeyelim

iyi geceler syf canim insallah iyi haberler aliriz
burcak ne yedirdin canim amin insallah sana da hayirli evlat versin

3. Haftada tekrar test yaptırın bence. Kesin sonucu o zaman veriyor dedi Drum. Benim Dr adet olursan 2. Veya 3. Gün gel demişti herkes farklı tabi

bilmem baya normal adet oldum..öle olunca bir daha yapmadım...ama şuan hiç bir belirti yok..pazartesi doktora gideceğim inşaallah bi süprizle karşılaşırım

ayyy inşaallah yaa...öyle bi süpriz olsa ne güzel olur...

evet roza çatlatma iğnesi başı başına bir hcg hormonuymuş zaten..doktorum bu çıkan sonuca asla ne sevin ne üzül bu sonuç iğne ile alakalı dedi..ama mantıklı düşününce zaten aşılamanın 4. günü gebelik çıksa herkez gider 4 5 gün sonra öğrenir dimi :) tüp bebek yaptıranlara bile 14 gün bekle diyorlar..rozacım iyi dileklerin içinde cok tşkler.. umarım tez zamanda her birimiz annelik duygusunu tadarız aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…