Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canııımmm inşallah hamilesindir... Şu mübarek cuma gününde rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

prenses sende durumlar ne canım.. ben 1 gece hastanede yattım. gözetim altında kaldım..o çıkan pozitif sonuçta çatlatma iğnesinin etkisi dedi doktorum.. 14 gün sonra çıkar dedi bekleyecez bakalım :)

Canm bn surekli idrara cikiyrdm agiz kurulugu avuc ici terlemesi surekli uyku hali hafif mide bulantsi bel kasik agrisi sol tarafimda pit pit atan birsy vardi

Adet ağrısı gibi hafif ağrım oluyor korkuyorum tabi o zaman. Sol kasığımda ve karnıma doğru içte sivri bişey var gibi batıyo ve sanki içten kaşınıyo. İdrara çok çıkıyorum bende inş bunların hepsi olumlu sonuçlanır. Dualarını eksik etme

Hmn hmn ayni belrtlrmz rabbm kkmsenin kucagni bos birakmsn

Nerelerdesin cnm. Yoksun bu ara bi sorun yoktur umarım bebişin güzel haberlerini bekliyorum.

Yok cnim bi sikinti simdilik cuma gunu gidicem iste doktora ama hastayim ilaclar kullaniyorum ins bisi olmaz doktora soledim ona gore ilac verdi. Yarin gene kan testine baktirmayi dusunuyorum bakalim kac oldu meraktayim

Yok cnim bi sikinti simdilik cuma gunu gidicem iste doktora ama hastayim ilaclar kullaniyorum ins bisi olmaz doktora soledim ona gore ilac verdi. Yarin gene kan testine baktirmayi dusunuyorum bakalim kac oldu meraktayim

Geçmiş olsun kullanmasamıydın acaba. İnş olmaz bişey. Yaptırınca haber ver 😉

prenses sende durumlar ne canım.. ben 1 gece hastanede yattım. gözetim altında kaldım..o çıkan pozitif sonuçta çatlatma iğnesinin etkisi dedi doktorum.. 14 gün sonra çıkar dedi bekleyecez bakalım :)

Canımm bende 14. günü bekliyorum işte :18: Bugün 7. günüm 7 günüm kaldı.. Çok stres yapıyorum kendime.. Hiç belirtim yok çünkü.. Sadece bugün göğüslerim sızlamaya acımaya başladı o kadar...
Senin ne durumda belirtin filan varmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…