Ewt cnm kullandm inofolic ve progestan verdi doktrm inofolice dewam etcm 11haftalk olana kadr
Ewt cnm ucuz oldugu kesn dorduzde muallak
Bende progestana başladım 8. Gün değiştik ağır geldi bana biraz. Crinone verdi dün tamamladım 12 güne. Bakalım sonuç ne olacak
insallah hakkinzda hayirlisi olur cnm guzel haberlrni bklyrm
Âmin cnm bu Mübarek Cuma gününün hürmetine seni beni hepimizi çok çok mutlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Canııımmm inşallah hamilesindir... Şu mübarek cuma gününde rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Peki bana biraz belirtilerinden bahsedermisin. 17. Günüm bugün ve olumlu bi ışık arıyorum
Ewt cnm kullandm inofolic ve progestan verdi doktrm inofolice dewam etcm 11haftalk olana kadr
Ewt cnm ucuz oldugu kesn dorduzde muallak
Canm bn surekli idrara cikiyrdm agiz kurulugu avuc ici terlemesi surekli uyku hali hafif mide bulantsi bel kasik agrisi sol tarafimda pit pit atan birsy vardi
Adet ağrısı gibi hafif ağrım oluyor korkuyorum tabi o zaman. Sol kasığımda ve karnıma doğru içte sivri bişey var gibi batıyo ve sanki içten kaşınıyo. İdrara çok çıkıyorum bende inş bunların hepsi olumlu sonuçlanır. Dualarını eksik etme
Hmn hmn ayni belrtlrmz rabbm kkmsenin kucagni bos birakmsn
masallah yani dorduz bile olabilir oylemi :) amaninnnn ALLAH yardimcin olsun .. hadi bakalim takipteyiz canim ..
zeynepççim nasıl gidiyor hamilelik
Cok yorgnm ya hic ferim yok
hahaha üçüz anası olmak kolay değil keşke benimde olsada yatsam dokuz ay kabulüm yani :)) yat aşağı dinlen bacımmm :)) maşallah bebeklereeee))
Ins ttlim alirizzz
Nerelerdesin cnm. Yoksun bu ara bi sorun yoktur umarım bebişin güzel haberlerini bekliyorum.
Nerelerdesin cnm. Yoksun bu ara bi sorun yoktur umarım bebişin güzel haberlerini bekliyorum.
Yok cnim bi sikinti simdilik cuma gunu gidicem iste doktora ama hastayim ilaclar kullaniyorum ins bisi olmaz doktora soledim ona gore ilac verdi. Yarin gene kan testine baktirmayi dusunuyorum bakalim kac oldu meraktayim
Bu arada senin nasil gidiyor ttlim hasta olmamisin ne guzellcarsambami gidiyon doktora
prenses sende durumlar ne canım.. ben 1 gece hastanede yattım. gözetim altında kaldım..o çıkan pozitif sonuçta çatlatma iğnesinin etkisi dedi doktorum.. 14 gün sonra çıkar dedi bekleyecez bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?