Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belirti olarak erken uykum gelio..gögüslerimde aşılamadan önce yani yumurtam büyüdüğünde şişti zaten..amabenim yumurtam cok büyüdüya zaten,onunlada alakalı olabilir bu belirtiler..sen iğnemiydi klomenmiydi canım ?

Benim puregon iğneydi canım... Klomen ve çatlatma iğnesi 3 kere denedim ben aşılamadan önce işe yaramadı maalesef Doktorumu değiştirdim sonra aşılama yaptırmak için bu dr. iğne verdi...

Cnik belirti yok die sakin stres yapma. Bendede bi belirti yoktu herkesi okuyunca hehralde tutmadi diyordum ama tuttu allaha sukur. Cok az belirtim vardi son zamanlards hafif goguslerde bide arada bi hafif kasigima ağrı gidiyordu o kadar. Yani belirtilere bakma sen ins tutar

tşk ederim umutcuğum iyi dileklerin için... seninde hamileliğin hayırlı olsun..allah tamamını getirsin işallah

merhaba arkadaşlar ;
Bende bu ay aşılama deneyelerdenim.Bizim sorunumuz eşimde çift taraflı varikosel olduğundandır.Ameliyat oldu mayıs ayında ama hala bir gelişme yok.2 ay üst üste klomen ile çatlatma iğnesi yaptırdım fakat tutmadı.Bu ay iğneyle aşılma tedavisine başladım ama epey endişeliyim.Forumlarda ilk aşılmanın tutmadığını okuyorum.Doktorumda bu işin tavlada iki kere üst üste aynı sayıyı tutturma olasılığına benzetti.Bu durumda olup ta ilk aşılamasında hamile olanlar varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende bu ay ilk defa yaptirdim besgun oldu bakalim beklemedeyiz canim

Hayırlısı olsun inş rabbim yüzümüze güler bu sefer bu işlerde inanmak çok önemliymiş ama hep sonuç hüsran olunca insan inancını yitiriyor.Özel değilse sizde sorun neydi ? ayrıca bööle ilk kez yatırıp olumlu sonuç alan kimseleri duydunuzmu acaba?

Amin canim.bizim sorun morfolojiydi iki yildir bebegimiz olmadi en sonunda asilamaya karar verdik 26 martta ilk asilamam oldu. Ilkinde kalan cok insan var hatta bu ay burdan bi arkadas var bizlere umut oldu rabbim ol derse olur canim dualara siginmaktan baska caremiz yok. Ins guzel haberler aliriz bu ay sizde sorun nedir

Bizde de sorun varikoseldi çift taraflı gittiğimiz her doktor farklı bişey söölüyor biri morfoloji bozuk dedi %2 diğeri 1cc deki sperm sayısına az dedi herkes farklı konuşuyor ameliyat oldu ama hala olumlu bi sonuç yok işte bu ay iğneli aşılama yaptırıyoruz.Sizde de iğnelimi yapılmıştı.Dualarımı herşeyden önemli inş rabbim bizide görür.Aşılması tutan arkadaşın sorunu neydi acaba bu konuda çok tecrübesiZ ve umutsuzum inş allah hepimizin gönlüne göre verir

Nerdsnz kizlar uuzun sure yazandm k.bkmyn sizi unuttugmu dusunmyn

Valla canm bende Bahadır pek girmiyorum nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:) bende kürlerse başladım kendim uğraşıyorum doktorum bu ay dinlen dedi küçük bi kistim oluşmuş işte bu adetimde tekrar başlıcam sanırım ama daha tam karar veremedim cesaretim yok pek.

Rabbim sanada cifter cifter versn insallah
Kurucum senin üçüzün mü olucak şimdi ayyy maşallahhh Allahım nazarlardan korusun hep dinlen hep yat çok dikkat et kendine daha yeni gördüm üçüz olacağını çok sevindim yaaa bak verdi mi Rabbim 3 tane birden veriyo bizede nasip olur inş:)

Sonucta bir sperm ve yumurta bulusacak dert etmeyelim sorunlarimizi hamile arkadas sebepsiz infertiliteydi yanilmiyorsam. Adetin ucuncu gunu klomen verdi tablet bes gun kullandim uc yumurtam olustu adetimin 14. Gunude catlatma ignesi yapildi sonra asilama canim

Cnim ben varim ilk asilamam tutttu

Cnim ben varim ilk asilamam tutttu

Maşallah yaa ne güzel haberler bunlar aşılama yöntemiylemi üçüz oldu acaba özel değilse sorununuzu öğrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…