Üçüz oldugu kesin ama bir kese daha olablr dedi doktorum
Canımm bende 14. günü bekliyorum işte :18: Bugün 7. günüm 7 günüm kaldı.. Çok stres yapıyorum kendime.. Hiç belirtim yok çünkü.. Sadece bugün göğüslerim sızlamaya acımaya başladı o kadar...
Senin ne durumda belirtin filan varmı....
belirti olarak erken uykum gelio..gögüslerimde aşılamadan önce yani yumurtam büyüdüğünde şişti zaten..amabenim yumurtam cok büyüdüya zaten,onunlada alakalı olabilir bu belirtiler..sen iğnemiydi klomenmiydi canım ?
belirti olarak erken uykum gelio..gögüslerimde aşılamadan önce yani yumurtam büyüdüğünde şişti zaten..amabenim yumurtam cok büyüdüya zaten,onunlada alakalı olabilir bu belirtiler..sen iğnemiydi klomenmiydi canım ?
Cnik belirti yok die sakin stres yapma. Bendede bi belirti yoktu herkesi okuyunca hehralde tutmadi diyordum ama tuttu allaha sukur. Cok az belirtim vardi son zamanlards hafif goguslerde bide arada bi hafif kasigima ağrı gidiyordu o kadar. Yani belirtilere bakma sen ins tutar
Benim puregon iğneydi canım... Klomen ve çatlatma iğnesi 3 kere denedim ben aşılamadan önce işe yaramadı maalesefDoktorumu değiştirdim sonra aşılama yaptırmak için bu dr. iğne verdi...[/QUOTE
hadi işallah hayırlı haberler veririz burdan :)
tşk ederim umutcuğum iyi dileklerin için... seninde hamileliğin hayırlı olsun..allah tamamını getirsin işallah
merhaba arkadaşlar ;
Bende bu ay aşılama deneyelerdenim.Bizim sorunumuz eşimde çift taraflı varikosel olduğundandır.Ameliyat oldu mayıs ayında ama hala bir gelişme yok.2 ay üst üste klomen ile çatlatma iğnesi yaptırdım fakat tutmadı.Bu ay iğneyle aşılma tedavisine başladım ama epey endişeliyim.Forumlarda ilk aşılmanın tutmadığını okuyorum.Doktorumda bu işin tavlada iki kere üst üste aynı sayıyı tutturma olasılığına benzetti.Bu durumda olup ta ilk aşılamasında hamile olanlar varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlısı olsun inş rabbim yüzümüze güler bu sefer bu işlerde inanmak çok önemliymiş ama hep sonuç hüsran olunca insan inancını yitiriyor.Özel değilse sizde sorun neydi ? ayrıca bööle ilk kez yatırıp olumlu sonuç alan kimseleri duydunuzmu acaba?
Nerdsnz kizlar uuzun sure yazandm k.bkmyn sizi unuttugmu dusunmyn
Kurucum senin üçüzün mü olucak şimdi ayyy maşallahhh Allahım nazarlardan korusun hep dinlen hep yat çok dikkat et kendine daha yeni gördüm üçüz olacağını çok sevindim yaaa bak verdi mi Rabbim 3 tane birden veriyo bizede nasip olur inş:)Rabbim sanada cifter cifter versn insallah
Bizde de sorun varikoseldi çift taraflı gittiğimiz her doktor farklı bişey söölüyor biri morfoloji bozuk dedi %2 diğeri 1cc deki sperm sayısına az dedi herkes farklı konuşuyor ameliyat oldu ama hala olumlu bi sonuç yok işte bu ay iğneli aşılama yaptırıyoruz.Sizde de iğnelimi yapılmıştı.Dualarımı herşeyden önemli inş rabbim bizide görür.Aşılması tutan arkadaşın sorunu neydi acaba bu konuda çok tecrübesiZ ve umutsuzum inş allah hepimizin gönlüne göre verir
merhaba arkadaşlar ;
Bende bu ay aşılama deneyelerdenim.Bizim sorunumuz eşimde çift taraflı varikosel olduğundandır.Ameliyat oldu mayıs ayında ama hala bir gelişme yok.2 ay üst üste klomen ile çatlatma iğnesi yaptırdım fakat tutmadı.Bu ay iğneyle aşılma tedavisine başladım ama epey endişeliyim.Forumlarda ilk aşılmanın tutmadığını okuyorum.Doktorumda bu işin tavlada iki kere üst üste aynı sayıyı tutturma olasılığına benzetti.Bu durumda olup ta ilk aşılamasında hamile olanlar varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.
Rabbim sanada cifter cifter versn insallah
Maşallah allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım hayırlı evlat olmasını basib etsin sizin sorununuz neydi acaba özel değilse öğrenebilirmiyim ? Ayrıca aşılamanız iğnelimi yapılmıştı?Cnim ben varim ilk asilamam tutttu
Cnim ben varim ilk asilamam tutttu
Cnim ben varim ilk asilamam tutttu
Kurucum senin üçüzün mü olucak şimdi ayyy maşallahhh Allahım nazarlardan korusun hep dinlen hep yat çok dikkat et kendine daha yeni gördüm üçüz olacağını çok sevindim yaaa bak verdi mi Rabbim 3 tane birden veriyo bizede nasip olur inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?