Amin cnim. Ttlim bizim degerlerde vs sorum yoktu biz esimin bi rahatsizligindan dolayi korunmasiz iliskiyrle giremiyoruz herkesin bi derdi var iste. Bozde o yuzden asilama denedik allahima sukurler olsun tuttu sonuda gelir ins. Ben 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi cnimMaşallah allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım hayırlı evlat olmasını basib etsin sizin sorununuz neydi acaba özel değilse öğrenebilirmiyim ? Ayrıca aşılamanız iğnelimi yapılmıştı?
Canim yine sorum var benimasilamanin besinci gunundeyim oksurdugumde kasigimda Agri oluyor sendede olmusmuydu?
Cnim evet ani bi agri oluyordu hemen geciyordu anlikti yanii kasikta agri.
Allahim sen buyuksun yardim et ama hic akinti yok arada oluyor
Bende akinti oluyordu cnim ins olurr allahim nssip eder. Sikma canini ttlim herkesin belirtiler farkli oluyor. Inan baskalrinin belirtileri okuyorsun sende yoksa tutmicak saniyorsun bende oyledim ama sukurler olsun tuttu cuma gunu dr gidicem kontrol edicek iste
Ins canim. Allahim hayirli evlat versin hepimize. Yarin bebisten haber bekliyoruz :)
Üçüz oldugu kesin ama bir kese daha olablr dedi doktorum
Valla canm bende Bahadır pek girmiyorum nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:) bende kürlerse başladım kendim uğraşıyorum doktorum bu ay dinlen dedi küçük bi kistim oluşmuş işte bu adetimde tekrar başlıcam sanırım ama daha tam karar veremedim cesaretim yok pek.
Kurucum senin üçüzün mü olucak şimdi ayyy maşallahhh Allahım nazarlardan korusun hep dinlen hep yat çok dikkat et kendine daha yeni gördüm üçüz olacağını çok sevindim yaaa bak verdi mi Rabbim 3 tane birden veriyo bizede nasip olur inş:)
amin amin ne güzel dua ettin RABBİM KABUL ETSİN ...
Ay cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm birde kalp atislari duyulsa tm m dir ins cnm
Amin cnim. Ttlim bizim degerlerde vs sorum yoktu biz esimin bi rahatsizligindan dolayi korunmasiz iliskiyrle giremiyoruz herkesin bi derdi var iste. Bozde o yuzden asilama denedik allahima sukurler olsun tuttu sonuda gelir ins. Ben 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi cnim
Nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik ☺️
cnım bilmiyomki bi belirti yok öle gayet iyiyim arada yine kasığımda anlık ağrı oluyor o kadar
dün tekrr bhcg yaptırdım cuma günüde doktora gidicem bakalım inş görünür :):)
senin nasıl gidiyor yarın demi test??
☺️inş cnm güzel haberler alırsın. Evet cnm yarın sabah gidicem inş bi aksilik çıkmazsa
inş çıkmaz bi sorun cnım ALLAhın izniylee yarın burdan bildirirsin artıkhamileyim die
Bende mi haber bekliyoruz senden mibenim hbr cuma gunu
bende cumayı bekliyorum bakalım hayırlısı. iş bekleyişlermizin sonucu güzel olurr
Allahım hepimizin dualarına kabul etsin mücadelemiz mutlu sonla sonuçlansın inş benim aşılamadan hiç umudum yok 2.5 senedir sürekli uğraşıyoruz hep hüsran aşılamanında tutma olasılığı çok düşük dedi doktorum o yüsden pek bi bişey beklememeye çalışıyorum ama sizinki gibi güzel haberler alınca umut oluyo ister istemez.Sizin sonuç ne zaman belli olur yaptıralı 5 gün oldu demiştin regli belirtilerin varmı hiç sonucunu mutlaka haber et tüm kalbimle dua ediyorum inş tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?