Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım hayırlı evlat olmasını basib etsin sizin sorununuz neydi acaba özel değilse öğrenebilirmiyim ? Ayrıca aşılamanız iğnelimi yapılmıştı?
Amin cnim. Ttlim bizim degerlerde vs sorum yoktu biz esimin bi rahatsizligindan dolayi korunmasiz iliskiyrle giremiyoruz herkesin bi derdi var iste. Bozde o yuzden asilama denedik allahima sukurler olsun tuttu sonuda gelir ins. Ben 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi cnim

Allahim sen buyuksun yardim et ama hic akinti yok arada oluyor

Bende akinti oluyordu cnim ins olurr allahim nssip eder. Sikma canini ttlim herkesin belirtiler farkli oluyor. Inan baskalrinin belirtileri okuyorsun sende yoksa tutmicak saniyorsun bende oyledim ama sukurler olsun tuttu cuma gunu dr gidicem kontrol edicek iste

Ins canim. Allahim hayirli evlat versin hepimize. Yarin bebisten haber bekliyoruz :)

Ins canim. Allahim hayirli evlat versin hepimize. Yarin bebisten haber bekliyoruz :)

Allahım hepimizin dualarına kabul etsin mücadelemiz mutlu sonla sonuçlansın inş benim aşılamadan hiç umudum yok 2.5 senedir sürekli uğraşıyoruz hep hüsran aşılamanında tutma olasılığı çok düşük dedi doktorum o yüsden pek bi bişey beklememeye çalışıyorum ama sizinki gibi güzel haberler alınca umut oluyo ister istemez.Sizin sonuç ne zaman belli olur yaptıralı 5 gün oldu demiştin regli belirtilerin varmı hiç sonucunu mutlaka haber et tüm kalbimle dua ediyorum inş tutmuştur

Kizlar 10 martta aşılama oldum gecen hafta bhcg 314 iken bugun 6129 olmus iyimidir sizce bu konuda pek bilgim yok

amin amin ne güzel dua ettin RABBİM KABUL ETSİN ...

Ay cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm birde kalp atislari duyulsa tm m dir ins cnm

Cok saol adas Allah razi olsn Rabbim sanada cifter cifter versin insallah.doktrn ara verdyse bkle ama kndn oyle bi bekkme yapma cnm.bn cok yorgun halsiz bitabim surekli uykn gelyo insallah suznde 3 tane olur..saol sevalcim insallah sndende guzel habrler duycz cnmcim

Nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik ☺️

Nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik ☺️

cnım bilmiyomki bi belirti yok öle gayet iyiyim arada yine kasığımda anlık ağrı oluyor o kadar

dün tekrr bhcg yaptırdım cuma günüde doktora gidicem bakalım inş görünür :):)

senin nasıl gidiyor yarın demi test??

☺️inş cnm güzel haberler alırsın. Evet cnm yarın sabah gidicem inş bi aksilik çıkmazsa

Sagol canim Allahim kabul etsin dualarini ins. Bugun altinci gun oldu yaptirali arada bi kasikta batma oluyor onun disinda hicbirsey yok canim. Reglime daha 11 gun var yakladtikca neler yasayacagiz bakalim. Sen nezaman yaptiriyorsun asilamayi bellimi

Kızlar benim de cuma günü tahlilim var dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden. Çok ümitli değilim o kadar belirtinin bir tanesi bile bende yok. Eskiden ara ara kasık ağrım olurdu şimdi onlar bile ortadan kayboldu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…