Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dualarim seninle canim rabbim muradimizi verir ins. Ilk asilamami?

Sagol canim Allahim kabul etsin dualarini ins. Bugun altinci gun oldu yaptirali arada bi kasikta batma oluyor onun disinda hicbirsey yok canim. Reglime daha 11 gun var yakladtikca neler yasayacagiz bakalim. Sen nezaman yaptiriyorsun asilamayi bellimi

Forumlardan ve yakın çevremde duyduklarım kadarıyla hamilelik belirtilerinde kasıklarda ani batmalar oluyormuş inş seninkiside öyle bir şeydir.Ben şuan hergün karnımdan iğne oluyorum bir tane yumurtam gelişti perşembe son kontrole gittikten sonra haftasonuna doğru transfer işlemi gerçekleşir herhalde çok zorlu ve stresli bir süreçmiş beklemesi çok zor zaman geçmek bilmiyor sanki hele yaptırdıktan sonrasını hiç düşünemiyorum sürekli her belirtiyi hamileliğe yorarım herhalde rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin bir vakti zamanı var ama ozaman ne zaman gelicek bakalım :18:
Senin transferinin olduğu gün neler yaşadın canın yandımı doktor tutma olsılığı için bişey dedimi birde ogün istiraat etmeni söyledilermi?

Cok stresli asamalar ama rabbim guc veriyor canim. Ins yuzumuzu guldurecek Allahim. Aynen her belirti hamilelikmi acaba diosun kesin olmadi diye umutsuzluga kapiliyorsun tamamen duygu karmasasi canim fazla yanmadi doktorumuz tutma olasiligi icin birsey soylemedi sadece hersey cok guzel dedi stres yapma gunluk yasantina devam et dedi canim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Artık üye olmanın vakti geldi dedim. İlk mesajım da bu topice kısmetmiş 21 Mart'ta aşılamam yapıldı. 15 mm ve 19 mm iki yumurtam vardı. cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Hayırlısıyla güzel haberler verir, güzel haberlerinizi alırım inşallah. [/FONT]

Son düzenleme:

Hayirli olsun ins guzel haberler verirsin bende 26 martta yaptirdim herhangi belirtin varmi bende yokda :)

Hayirli olsun ins guzel haberler verirsin bende 26 martta yaptirdim herhangi belirtin varmi bende yokda :)

inşallah:)düne kadar göğüs ağrılarım vardı, dün sabah uyandım ve göğüslerimin küçüldüğünü fark ettim. biraz da kafaya taktım bu durumuAyrıca kasık ağrısı, uyku hali devam etmekte.

Peki nezaman basladi belirtiler benim bugun 6 gun oldu birsey yok senin altinci gunlerde birseyler varmiydi? Ins hamileyizdir

Peki nezaman basladi belirtiler benim bugun 6 gun oldu birsey yok senin altinci gunlerde birseyler varmiydi? Ins hamileyizdir

Benim göğüs ağrısı, ara ara kasık ağrıları ve iştah artması çatlatma iğnesinden hemen sonra başladı.6. günde de aynıydım. Gebelik belirtisi diye yormamak lazım bence. Ben ayrıca progestan ve estrofem kullanıyorum (düşük problemim var), bence hissettiklerim ilaçların etkisi.

Merhaba arkadaşlar... Bugün aşılamamın 9. günü ve sebebini anlayamadığım belirtiler var vücudumda... Göğüslerim çok acıyor dokununca.. Kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor ve ani batmalar oluyor... Çok özür dileyerek söylüyorum bir kaç gündür çok fazla kabız oldum.. Ama anlayamıyorum ve çok korkuyorum :18: Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? Ya da acaba tutmadıda reglimi olucam?? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…