- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
Benim puregon iğneydi canım... Klomen ve çatlatma iğnesi 3 kere denedim ben aşılamadan önce işe yaramadı maalesefDoktorumu değiştirdim sonra aşılama yaptırmak için bu dr. iğne verdi...[/QUOTE
hadi işallah hayırlı haberler veririz burdan :)
İnşallah canıımm rabbim sesini duysun
Kızlar benim de cuma günü tahlilim var dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden. Çok ümitli değilim o kadar belirtinin bir tanesi bile bende yok. Eskiden ara ara kasık ağrım olurdu şimdi onlar bile ortadan kayboldu:44:
Sagol canim Allahim kabul etsin dualarini ins. Bugun altinci gun oldu yaptirali arada bi kasikta batma oluyor onun disinda hicbirsey yok canim. Reglime daha 11 gun var yakladtikca neler yasayacagiz bakalim. Sen nezaman yaptiriyorsun asilamayi bellimi
İnşallah canıımm rabbim sesini duysun
İnşallah hayırlısı olur ilk aşılamamıydı benimkiside iğneli oluyor.Sizde sorun kimdeydi özel değilse paylaşırmısınz?
Forumlardan ve yakın çevremde duyduklarım kadarıyla hamilelik belirtilerinde kasıklarda ani batmalar oluyormuş inş seninkiside öyle bir şeydir.Ben şuan hergün karnımdan iğne oluyorum bir tane yumurtam gelişti perşembe son kontrole gittikten sonra haftasonuna doğru transfer işlemi gerçekleşir herhalde çok zorlu ve stresli bir süreçmiş beklemesi çok zor zaman geçmek bilmiyor sanki hele yaptırdıktan sonrasını hiç düşünemiyorum sürekli her belirtiyi hamileliğe yorarım herhalde rabbim hepimiz için hayırlısını nasib etsin bir vakti zamanı var ama ozaman ne zaman gelicek bakalım :18:
Senin transferinin olduğu gün neler yaşadın canın yandımı doktor tutma olsılığı için bişey dedimi birde ogün istiraat etmeni söyledilermi?
Dualarim seninle canim rabbim muradimizi verir ins. Ilk asilamami?
evet canım ilk aşılama
Hadi hayirlisi canim
Maşallah yaa ne güzel haberler bunlar aşılama yöntemiylemi üçüz oldu acaba özel değilse sorununuzu öğrenebilirmiyim?
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Artık üye olmanın vakti geldi dedim. İlk mesajım da bu topice kısmetmiş 21 Mart'ta aşılamam yapıldı. 15 mm ve 19 mm iki yumurtam vardı. cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Hayırlısıyla güzel haberler verir, güzel haberlerinizi alırım inşallah.
Hayirli olsun ins guzel haberler verirsin bende 26 martta yaptirdim herhangi belirtin varmi bende yokda :)
inşallah:)düne kadar göğüs ağrılarım vardı, dün sabah uyandım ve göğüslerimin küçüldüğünü fark ettim. biraz da kafaya taktım bu durumuAyrıca kasık ağrısı, uyku hali devam etmekte.
İnşallah hayırlısı olur ilk aşılamamıydı benimkiside iğneli oluyor.Sizde sorun kimdeydi özel değilse paylaşırmısınz?
Amin cnm inşallahEvet ilk aşılamaydı cnm bizimkisi sebepsiz..ikimizde de herşey normal ama maalesef gebelik oluşmuyor
Peki nezaman basladi belirtiler benim bugun 6 gun oldu birsey yok senin altinci gunlerde birseyler varmiydi? Ins hamileyizdir
inş çıkmaz bi sorun cnım ALLAhın izniylee yarın burdan bildirirsin artıkhamileyim die
Maalesef cnm olmadı 😔
hadi yaaben kesin gözüyle bakıyordum
nasip kısmet cnım hayırlısı böle demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?