Benimde pzt günü 12. Günüm oluyor. kan vereceğim. Bende hiç umutlu değilim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
randevuları full doluymuş uzun bi süre
aşılama yaptırdığım doktor uzakta cnım yaaa yoksa ona giderim çok memnun kaldım ama yol uzak oluyor git gel nişantasında o trafikde malummm
Cnm gittin mi Dr a haberleşemedik bu ara. Bi aksilik yoktur umarım 😊
Gittim cnim bi aksilik yok ALLAHa sukur kan verdim sali sonuclari gostercemsenin nasil gidiyor 1 hafta bitti demi
Çok şükür senin adına çok sevindim. Evet cnm tam 7 gün. Sabırsızlanıyorum ama korkuyorumda sonucunu beklediğim şeyle yıkılırsam yine 😞
Ins bu sefer ole bisi olmaz ve coook gusel hberi alirsin cnim morel olarakda bozma kendini ALLAH in izniyle olacak ins
doktora kacinda gidicen??
12 gün progestan kullanıcam cnm. Bugün 3. Günüm başlayalı. Sonrada beklicem regl olmazsam 5. Gün gidicem. Ama ilaç bitince yani 17. Gün tahlil yaptırsam diyorum ama bakalım.
Hmm varmis daha teste ins gunler cabucak gecerr bende mayis 10u beklicem sabirsizlikla
Evet cnm çok var. Mayıs'ta ne var 😊
Kontroll
😉 onada çok varmış.
Selamlar
Bende bugün test yaptırmaya karar verdim inşallah hayırlısı neyse o çıkar dua edin banada olurmu😞
Amin cnm inş yüce rabbim isteyen herkese versin çok zor bi süreç sorunda yok ne eşimde ne bende böyle olunca beklemek dahada zor oluyor
Selamlar
Bende bugün test yaptırmaya karar verdim inşallah hayırlısı neyse o çıkar dua edin banada olurmu😞
arkadaşın ne oldu sonuç merak ediyorum. yazdında ben mi göremedim yoksa. hadi iyi haberlerini alalım inşallah. bu arada fiksel çok merakta bıraktın bizleri.tutan arkadaşlarımada hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar inşallah bebeklerini.
Kusurabakmayın arkadaşlar dönemedim size merakta bıraktım😒
Şöylr oldu cumartesi bendeki regli belirtilerinin hepsi geçti ve sanki içimden bi ses başardın hamilesin diye bas bas bağırıyordu hal bööle olunca aslında test yapmıycaktım nasılsa olumsuz diye yine dayanamadım kanda baktırdık sonuç 0.100 çıktı yani dedilerki başında sıfır olduğu için olumsuz ama cumartesinden beride hastalanmadım ve hiçbir belirimde yok ya ilaçlar beni etkiledi ya psikolojim iyice aldı başını gitti yada başka bişey var ne olduğunu anlayamadığım belirsizlikler yaşıyorum😞
Hosgeldin fiksel :) bayağı merak ettim bende.. Kaçıncı gününde test yaptın? Bugün kaçıncı günün canım ?
Hoşbuldum canım yaa işte ne yaşadığımı bilemedim diye size de yazamadım işlemin olduğu günü saymazsam 14. Günde yaptım ben öyle demişlerdi işte olumsuz dediler şuanda da 17. Günümdeyim göğsümün sızısı geçti şuanda sadece özellikle sağ tarafımda ani sızılar giriyo bazende yine sağ tarafıma ağrı girip geçiyo ne olucak sonunda tamamiyle belirsiz allahım hayırlısını nasib etsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?