Kusurabakmayın arkadaşlar dönemedim size merakta bıraktım😒
Şöylr oldu cumartesi bendeki regli belirtilerinin hepsi geçti ve sanki içimden bi ses başardın hamilesin diye bas bas bağırıyordu hal bööle olunca aslında test yapmıycaktım nasılsa olumsuz diye yine dayanamadım kanda baktırdık sonuç 0.100 çıktı yani dedilerki başında sıfır olduğu için olumsuz ama cumartesinden beride hastalanmadım ve hiçbir belirimde yok ya ilaçlar beni etkiledi ya psikolojim iyice aldı başını gitti yada başka bişey var ne olduğunu anlayamadığım belirsizlikler yaşıyorum😞
ilaçların etkisimi hastalanmamanın sebebi.olabilir tabii o kadar ilaçla dengeler altüst oluyor.kısmet değilmiş.üzülürsün tabii ama pes etmek yok ,mücadeleye devam.2. aşılamada şans daha fazlaymış ,bilmiyorum tabi ama öyle okumuştum bir yerlerde.sen tüp bebek düşünüyodun yanlış hatırlamıyosam. aşılama,tüp,doğal ne olursa artık bir an önce olsun inşallah bizlerinde.
Merhabalar arkadaşlar bugün bütün acabalar bitti ve an itibariyle hastalandım hemde ne hastalanmak ne yapalım kısmet değilmiş çok yıprandım çok üzüldüm ama allah istemedi ne yapalım dediğiniz gibi pes etmek yok bi aşılama daha yapmayı düşünmüyordum heleki bu yaşadıklarımdan sonra ama bi arkadaşım bi doktor tavsiye ettti belki bu bikez de onda denerim en kötüsü zaten eylül de tüp bebek deniycem kısmetse ne yaparsak yapalım biliyorum allah istemezse hiçbir şey olmuyor hayırlısı allahtan hepimiz için tez zamanda allah hepimİzin kucağını doldursun annelik duygusunu bizlere de tattırsın.
😔 üzüldüm cnm gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Elden bişey gelmiyor. İnş Rabbim en kısa zamanda isteyen herkeside en güzel hediyeyle müjdeler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnım merhaba nasıl gidiyor günler benim bi kaç gündür çok kötü salı günü az bişi kahverengi şekilnde kan geldi doktora gittim iyi bi sıkıntı yok normal herşey dedi ama bilemedim moralmen çok kötüyüm ilaç verdi progestan onu kullanıyorum
Son günler ya stresli geçiyor. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor. Yaa 😔 Dinlen işe gitme bişey yapma yat düzenli beslen dikkat et
çalışıyorum işte cnım işim rahat oturuyorum gün boyu doktor rapor felan demedi sadece ağır kaldırma feln dedi. şimdi kendi doktorumu aradım oda normal böle şeyler eğer kanama varsa kullan ilacı yoksa bırak dedi rahatladım birazısrar ettim gelimmi diye oda gerek yok normal 10 mayısta görüşürüz dedi
Dikkat et cnm öncelik bebişin. Devam ediyormu kanaman cnm
yok cnım şuan kanama
İyi bari cnm. Bi sorun çıkmaz inş😉
inş cnım 3 doktora sordum hepside aynı şeyi dedi inş olmaz
senin kaç günün kaldı
Pazartesi akşam ilacım bitiyor sonra beklicem artık 😊
hmm inş çok güzel olur cnım sonuçç
İnş cnm inş bütün duam hayırlı evlatlar. Rabbim kabul eder inş
inş cnımmmm inşşş
Nbr cnm nasılsın?Bişey sorucam sende aşılamadan 15 gün sonra yerleşme kanaması oldu mu? Olmazsa tutmuyor mu diye meraktayım
Iy cnim sen nasilsin yok olmadi cnim kanama felan
Bende iyiyim cnm ama stresliyim sona geldik malum
Aynen cnim sonu daha stresli ins cok gusel olacakk
Aynen cnim sonu daha stresli ins cok gusel olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?