Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilaçların etkisimi hastalanmamanın sebebi.olabilir tabii o kadar ilaçla dengeler altüst oluyor.kısmet değilmiş.üzülürsün tabii ama pes etmek yok ,mücadeleye devam.2. aşılamada şans daha fazlaymış ,bilmiyorum tabi ama öyle okumuştum bir yerlerde.sen tüp bebek düşünüyodun yanlış hatırlamıyosam. aşılama,tüp,doğal ne olursa artık bir an önce olsun inşallah bizlerinde.

Merhabalar arkadaşlar bugün bütün acabalar bitti ve an itibariyle hastalandım hemde ne hastalanmak ne yapalım kısmet değilmiş çok yıprandım çok üzüldüm ama allah istemedi ne yapalım dediğiniz gibi pes etmek yok bi aşılama daha yapmayı düşünmüyordum heleki bu yaşadıklarımdan sonra ama bi arkadaşım bi doktor tavsiye ettti belki bu bikez de onda denerim en kötüsü zaten eylül de tüp bebek deniycem kısmetse ne yaparsak yapalım biliyorum allah istemezse hiçbir şey olmuyor hayırlısı allahtan hepimiz için tez zamanda allah hepimİzin kucağını doldursun annelik duygusunu bizlere de tattırsın.

😔 üzüldüm cnm gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Elden bişey gelmiyor. İnş Rabbim en kısa zamanda isteyen herkeside en güzel hediyeyle müjdeler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnım merhaba nasıl gidiyor günler benim bi kaç gündür çok kötü salı günü az bişi kahverengi şekilnde kan geldi doktora gittim iyi bi sıkıntı yok normal herşey dedi ama bilemedim moralmen çok kötüyüm ilaç verdi progestan onu kullanıyorum

Son günler ya stresli geçiyor. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor. Yaa 😔 Dinlen işe gitme bişey yapma yat düzenli beslen dikkat et

Son günler ya stresli geçiyor. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor. Yaa 😔 Dinlen işe gitme bişey yapma yat düzenli beslen dikkat et

çalışıyorum işte cnım işim rahat oturuyorum gün boyu doktor rapor felan demedi sadece ağır kaldırma feln dedi. şimdi kendi doktorumu aradım oda normal böle şeyler eğer kanama varsa kullan ilacı yoksa bırak dedi rahatladım biraz ısrar ettim gelimmi diye oda gerek yok normal 10 mayısta görüşürüz dedi

Dikkat et cnm öncelik bebişin. Devam ediyormu kanaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…