5 günü gitti işte 15 gün kaldı. İlaç bitince yani 17. Gün kanda baktırırım belki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hatırladım sizin aşılamanızı çok sevindim hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.Bende 5 nisanda yaptırdım şuan neticeye ulaşmak için son günlerimi yaşıyorum inşallah bende senin gibi mutlu haberler verebilirim hayırlısı allahtan.Biraz bahsedermisin neler yaşadığını hamilelik belirtilerin olmuşmuydu?
Hayırlısı Allahtan inşallah güzel haberlerini alırız beklemesi en zor kısmı yaa umutsuzca çaresizce beklemek....
Sorun değilse sizdeki sorun kimdeydi peki?
Kesinlikle öyle beklemek çok zor. Eşimde varikosel vardı. Sizin?
Aynı dertten bizde de vardı 😊
Ameliyat olundumu peki?
Oldu Haziran'da 😊 sizde
Bizde mayısta olduk 5 aydırda ilaç tedavisine başlandı aşılama yapmadan önceki ayda sayılar yine düşüktü aşılama yapıldığı gün de yıkama öncesi ve yıkama sonrası diye bakılan raporunda maşallah sayıları üç kat artmış dedi doktoru inşallah bundan sonrasıda hep öyle devam eder.Sizin nasıldı raporunuz?
Belirtim neredeyse yok gibiydi. Kasık ağrılarım vardı, Çok fazla akıntım vardı halada devam ediyor sanırım ilaçlardan. Ve en önemli göğüslerim çok acıyor.. Aşılamanın 15. günü evde idrar testi yaptım çıkmadı.. Umudumu kaybettim yok galiba dedim. Aynı gün kan testi istemişti dr.'um ona gönderip tüp bebeğe başlamak için test yaptım.. Sonucu almaya yıkılmış halde gittim bi baktım hamileyim.. Hala inanamıyorum.. Stres hiç azalmadı hala devam.. Birşey olurmu diye çok korkuyorum.... Ama rabbime şükürler olsun nasip etti. İnşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin
Ameliyattan sonraki 3. Ayda sonuçlar hiç değişmemişti. 6. Ayda biraz yükseldi 9. Ayı bekleyelim dedik ve bekledik baya yükseldi sayılarımız ve hareketleri. İnş dahada yükselerek devam eder. 1 yıl bekleyin demişti ürolog. Sonra raporlarla kendi Druma gittim. Aşılamaya karar verdik. Hayırlısıyla güzel sonuçlar bekliyorum. Hangi şehirdesin cnm sen
Hıımm inşallah dahada iyi olur.Peki ilaç kullanıyormusunuz?Bizede doktor bir sene bişey beklemeyin demişti ama sonra ilaçla yükselme görünce isterseniz aşılama deneyin dedi bizde hemen denedik bakalım artık hayırlısı ist dayım cnm sen?
Proxed kullandı cnm. 1 yıl bize çok uzun geldi yükselmeden sonra sayısı yeterli olunca aşılama oldu. Bitkisel şeylerde uyguladık biz aynı zamanda. Samsundayım bende.
Bizde proxed kullanıyoruz hala sabah akşam kullanıyor bide yarım klomen alıyo siz ne kadar kullandınız proxedi bize ilk üç ay pek etki etmedi sonraki dördüncü aydan sonra etki etmeye başladı.Bitkisel derken neler kullandınız mesela keçiboynuzu filanmı?sizde sayılar hangi aralıklardaydı ne kadar yükseldi peki?
Ameliyattan sonraki 3. Ayda başlattı. Aşılamaya kadar aldı şimdi günde 1 e düşürdü. Keçiboynuzu kürleri değişik kürler felan. Ameliyat öncesi 0-2 milyon arası değişiyordu. 6. Ayda 8 milyona 9. Ayda 24 milyona yükseldi. İleri harekette arttı %75 e. Sizin nasıldı
Bizim ameliyattan önce 7 milyon daydı ameliyattan üç ay sonra 8 milyona yükseldi üç ay ilaç içtikten sonra 10 milyon oldu ama bizde işte şu çok ilginç oldu aşılamaya en son 10 milyondayken karar verildi bidahaki ay yani bu ay aşılamadan önce incelenen değerlerde 27 milyona haraketlilik %70 e yükseldi yıkamadan sonrasında ise sayı 44 milyona haraketlilik %87 lere yükseldi maşallah inşallah bundan sonrada ööle devam eder çok şaşırdık kendi doktoruna götürdüğümÜzde o bile inanamadı.İnşallah bidaha da düşmez
İnş. Drumuz demişti giderek artacağını inş böyle devam ederde bizde doğal yollarla hamile kalabiliriz. Yıkamadan sonra sayı azalır nasıl 27 den 44 e çıktı pek anlamadım o kısmını
Evet inşallah bende bu aşılama tutmazsa en azından değerler yükseldiği için kendimi avutmaya çalışacağım.Yıkanadan önce kötü olanlar iyilerini de etkilerlermiş ama yıkama olduktan sonrası daha önemli çünkü tamamiyle iyiler kaldığı için asıl değerleri orada ortaya çıkıyormuş
Ayy ne güzel yaa maşallah allah nazarlardan saklasın inş rabbim bizlerede aynı duyguları yaşamayı nasib eder.Benimde hiç umudum yok ve bende regli belirtileride başladığı için iyice umutsuzlaştım.İlaç olarak ne kullanıyorsun aşılamadan hemen sonra verilmişmiydi hiç ilaç siZe?
Fiksel noldu aşılaman? Ne zaman belli olacakmış. Gebe olan arkadasımızı tebrik ederim. Bize dua et :)
Beklemedeyim umutsuz ve çaresizce😞 bugün 13. Günümdeyim yarın yada pazar test yap demişti doktorum sürekli düşünmekten beynimi yicem haftasonu olmazsam (bence kesin yarın yada pazar olurum) haftabaşı belki yapıcam test hayırlısı allahtan eminim o hepimiz için en hayırlısını nasip kısmet edicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?