cnım nasılsın bakalım aşılamanı oldun nasıl gçeiyor varmı ağrı vs
İyiyim cnm sen nasılsın. İlki kadar batma yok arada alt karnımda ağrı oluyo bide alttan tuhaf bi baskı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende iyiym ttlım inş tutar bebişin yaa sana bol bol dua ediyorum herkesle birlikte. benimde hiç ağrı yoktu neredeyse aşılamada arada batma oluyordu kasıkda başkada yoktu inş olur yaaa amin :)
😊 inş canım Allah razı olsun. Gittin mi Dr a kalp atışı felan. Yoksun bu aralar
Benim bildiğin gibi 2. Aşılamam ilkinde bütün gebelik belirtileri olarak bilinen değişiklikler vardı ama olmamıştı. Bu sefer yok hiçbiri arada alt karnımda ağrı oluyor bide alttan batmalar oluyor. Progestan coraspin ve bemix-c var benimde. Progestana bugün başlıcam. Ağızdan mı kullanıyorsun progestanı
valla cnım bugün gittim ama çok kalabalıktı geri geldim işten dolayı yarın sabahtan gidicem inş doktora.
şimdiki doktora başlıcam hep onda dewam edicem anneminde doktoru oydu iyi birisi. ama çok kalabalık oluyor işteyarın gidince inş bi aksilik yoktur
Randevu sistemi yok mu cnm. Aşılamanı yapan dra neden devam etmiyorsun uzak mı
randevuları full doluymuş uzun bi süre
aşılama yaptırdığım doktor uzakta cnım yaaa yoksa ona giderim çok memnun kaldım ama yol uzak oluyor git gel nişantasında o trafikde malummm
İşte bu işler belirtiyle filan olmuyor herhalde bana da yaşayan kişiler regli belirtisiyle hamilelik belirtilerinin birbirinin hemen hemen aynı olduğunu söylüyorlar ama ilte sonucu olumlu görmeden inanamıyorsun.Allah ne isterse o oluyor biz elimizden geleni yapıyoruz ama o istemezse olmuyor yada en imkansız olucak olanları bile olduruyor.Benimde ilk zamanlar dediğin şekildeydi belirtilerim sonra işte bir haftadırda anlattığım şekle dönüştü inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Progestan ağızdan alınca baş dönmesi miğde bulantısı yapıyor dedi o yüsden aşağıdan kullanıyorum.Ama bana işlemden hemen sonra başlatmışlardı sana neden şimdi başkatıyorlar acaba sordunmu?
Bu sefer söz verdim kendime ama uygulamakta zorlanıyorum. Belirtilere kaptırmıcam kendimi nette çok araştırmıcam diye ama olmuyor maalesef. Yok cnm sormadım 5. Gün başla 12 gün al dedi o kadar. Banada dokundu ilkinde başka crinone jel verdi. Progestanı almaya çalış dedi. Bakalım bugün başlıcam ve gün saymaya başlıcam. Kimilerine hiç vermiyor ilaç aşılamadan sonra. Rabbim görüyor isteklerimizi sınavımızı kazanırız inş ve hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz.
Amin inşallah tek duam o yönde zaten.Ağız yoluyla dokunduysa benimki gibi yap istersen ben günde üç kere alıyorum hemde hiç bir problem olmadı çok şükürki tabii inşallah bir işe yaramıştır.Evet düşükçe araştırdıkça insan kafayı yicek gibi oluyor.Ben eşiminde psikolojisini bozdum cunartesi test yapmam gerek cesaret edemiyorum kocaman tek çizgi görmeye oda diyo yapalım kurtulalım hergün dahada stres oluyoruz sürekli başka bir belirtiyle karşıma geliyorsun diyo tutmadıysa hastalığında gecikiyor dahada stres artıyor.Çok zor yaa dediğin gibi inşallah hayırlısıyla sınavlarımızı kazanır hayırlı evlatlara sahip oluruz.
Evde tahlil yapma onun için erken daha. Kan tahlili erken sonuç veriyor. İnş hayırlı güzel haberler alırız
Benim cumartesi tam 14. Gün oluyor çıkarsa aslında evdekinde de çıkarda bakalım cesaretimi toplamam lazım daha gerçeklerle yüzleşmeye hazır değilim sanırım.Hastanede yaptırılanla dahada moda giriyorum aslında ama bakalım belki olmazsam haftaya filan yaptırırm tabii ozamana kadar dayanabilirsek.Şuanda tek iyi gelen şey dua etmek elimden geldiğince Allaha sığınmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı...
İdrar tahlilleriyle reglinin 1 hafta geçmiş olması lazım eczacıda aynısını söyledi geçen ay bize. Erken olduğu için çıkmaz ve belkide boşa üzülmüş olursun. Kan için bile 15 gün deniyor. Ben 12 gün sonra yaptırıcam progestan bitince. Dualarım hepimizle. Hayırlısı inş
İşte bende eğer olmazsam haftasonunu atlatmak istiyorum bakalım hayırlısı allahtan.Doktor bana tam 14 gün sonra test yaptır demişti.Sen geçen sefer test yaptırmışmıydın?Toplamda kaç gün progestan içiceksin?günde kaç kez içicen birde
Merhaba kızlar bende mart ayında aşılama yaptıranlardanım.. İlk aşılamamdı ve hiç umudum yoktu... Dr.'um bile yumurta sayın az tutmaya bilir demişti.. Ama şuan hamileyim çok şükür
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun bebişin darısı başımıza inş Mart olmadı Nisan olur inş
Benim Dr um 12 gün akşamları bir tane al dedi. İlacı bitirince bekle 5 gün içinde adet olmazsan gel dedi. Buda toplam 3 hafta demek.
Hıımm yani bu durumda 3 hafta dahamı bekliyceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?