Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnim istanbula geleceksen eger doktorumu tavsiye ederim faruk buyru istersen nettende bi arastir iyi bir doktor

Cnim istanbula geleceksen eger doktorumu tavsiye ederim faruk buyru istersen nettende bi arastir iyi bir doktor

Benim Drumun istda tüp bebekle ortak anlaşmalı bi hastane varmış cnm. Orayada gidicem gelince görüşüp fikir alıcam bir kaç yerden. Kadar vermek zor 3. Aşılamamı tüp bebek mi 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mart ayındaki aşılamam negatifti. Meğer aşırı derecede rahimde iltihap varmış. O kadar kontrolde hiç mi bakmamışlar anlamıyorumÖncesinde 3 de düşüğüm vardı doğal yollardan. 20 gündür iğne fitil antibiyotikler...O kadar güvendiğim tüp bebek merkezim ve doktorum nasıl böyle bi hata diyorum. 1,5 yıldır şikayetlerim hep iltihaptanmış:düşükler, sürekli bel ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, yorgunluk ,uyku hali ve ilişkide ağrı... Aşılama yaptırmadan önce emin olun arkadaşlar iltihabınız olmadığından. İnşallah gelecek ay 2.aşılamam yapılacak. İnşallah bu sefer Allahın izniyle olur. BU ay psikolojim o kadar düzeldi ki, ilişki yasaktı zaten, gebe miyim değil miyim kaygısı yaşamamak uzun zaman sonra iyi geldi:)Allah hepimize kolaylık versin

Nbr cnm nasılsın ? Bugün dra gittim bu sonuçlarla nereye gidersen git 3. Aşılamayı yaptır der bende öyle diyorum dedi. Karar senin dedi. İlaçlarımı aldım ama hala karar vermiş değilim 😕

Aman cnim tam arada kaldin yani oyle dediyse istersen bir kere daha dene veya samsunda baska bi doktora git sor bide tek doktora bagli kalma cnimm

Aman cnim tam arada kaldin yani oyle dediyse istersen bir kere daha dene veya samsunda baska bi doktora git sor bide tek doktora bagli kalma cnimm

Yarın istanbula geliyorum cnm Acıbadem hastanesinde Bülent tıraş varmış onunlada görüş dedi. Bi gider fikir alırım.

ttlım nasılsın görüştün mü istanbuldaki doktorla??

neye karar verdiniz aşılamamı tüp bebekmi

Evet cnm eşim görüştü ben gitmedim direk Drla görüşemezmişiz çok yoğunmuş.kadının kurduğu cümle aynen şöyle "değerleriniz iyi normal yolla olabilir bile aşılama yaptırmayın tüp bebek yaptırın" çok şaşırdım hiç samimi gelmedi. Bugün eşimin Druna gittik oda çok iyi kısa sürede dedi. Aklınızda kalmasın bir kez daha yaptırın sonra tüp isterseniz yaptırın dedi.drunu değiş istersen 2 kez birine yaptırmışsın bu sefer değiş bence dedi.yarın akşam görüşücem benim gittiğim hastanenin tüp bebek bölümünde bi Dru önerdi. O yaparsa ona yaptırcam. Sen nasılsın randevun 10 undaydı dimi

O nasil bir doktormus yaa. Aynen cnik baskabi doktorada gozuk cnim aynenn hepten kararsiz kaldınız doktorlardan dolayi. Ewet cnim 10.da benim gidicem bakalim ne dicek her ana kotu birsey dicek die cok korkuyorumm

O nasil bir doktormus yaa. Aynen cnik baskabi doktorada gozuk cnim aynenn hepten kararsiz kaldınız doktorlardan dolayi. Ewet cnim 10.da benim gidicem bakalim ne dicek her ana kotu birsey dicek die cok korkuyorumm

Korkma rahat ol inş kalp atışlarını duyarsın. Evet çok karıştık ama yaptırcam büyük ihtimal ilaçları kullandım. Aklımda kalmasın

Aynen cnim dene tekrar sansini ALLAHIM buyuk ins nasip eder bu sefer

Ole cnim herkesin mutlaka sikintilari var ama disardan kimse bisey bilmiyorr ; (

Biri vardı yanıma geldi Dru sormak için ilk gelmişler. 17 yıllık evliymiş. 3 tüp bebek yaptırmış olmamış eşi azospermi. Bi görsen gözlerinden okunuyor acısı umutsuzluğu 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…