Sonuç negatif çıktı cnm yine 😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaaa çok üzüldüm
😞 Çarşamba gidicem görüşmek için devam mı ederim 3. Ye tüp bebek mi daha mantıklı. Perşembe bi aksilik olmazsa ist a gidicem. Ordada gidicem fikir için kararsızım gerçekten
Cnim istanbula geleceksen eger doktorumu tavsiye ederim faruk buyru istersen nettende bi arastir iyi bir doktor
Cnim istanbula geleceksen eger doktorumu tavsiye ederim faruk buyru istersen nettende bi arastir iyi bir doktor
Nbr cnm nasılsın ? Bugün dra gittim bu sonuçlarla nereye gidersen git 3. Aşılamayı yaptır der bende öyle diyorum dedi. Karar senin dedi. İlaçlarımı aldım ama hala karar vermiş değilim 😕
Aman cnim tam arada kaldin yani oyle dediyse istersen bir kere daha dene veya samsunda baska bi doktora git sor bide tek doktora bagli kalma cnimm
Yarın istanbula geliyorum cnm Acıbadem hastanesinde Bülent tıraş varmış onunlada görüş dedi. Bi gider fikir alırım.
Al tabi cnim Acıbadem hastanesi guseldir muayene ucreti ne kadar vercen oraya
Sonuç negatif çıktı cnm yine 😢
cnm senin adına çok üzüldüm. allahtan ümit kesilmez cnm.
Görüşmek için gidiyorum muayeneye gerek yok. Buradaki Drum pusula yazıyorum bi görüş dedi.
ttlım nasılsın görüştün mü istanbuldaki doktorla??
neye karar verdiniz aşılamamı tüp bebekmi
Evet cnm eşim görüştü ben gitmedim direk Drla görüşemezmişiz çok yoğunmuş.kadının kurduğu cümle aynen şöyle "değerleriniz iyi normal yolla olabilir bile aşılama yaptırmayın tüp bebek yaptırın" çok şaşırdım hiç samimi gelmedi. Bugün eşimin Druna gittik oda çok iyi kısa sürede dedi. Aklınızda kalmasın bir kez daha yaptırın sonra tüp isterseniz yaptırın dedi.drunu değiş istersen 2 kez birine yaptırmışsın bu sefer değiş bence dedi.yarın akşam görüşücem benim gittiğim hastanenin tüp bebek bölümünde bi Dru önerdi. O yaparsa ona yaptırcam. Sen nasılsın randevun 10 undaydı dimi
O nasil bir doktormus yaa. Aynen cnik baskabi doktorada gozuk cnim aynenn hepten kararsiz kaldınız doktorlardan dolayi. Ewet cnim 10.da benim gidicem bakalim ne dicek her ana kotu birsey dicek die cok korkuyorumm
Korkma rahat ol inş kalp atışlarını duyarsın. Evet çok karıştık ama yaptırcam büyük ihtimal ilaçları kullandım. Aklımda kalmasın
Aynen cnim dene tekrar sansini ALLAHIM buyuk ins nasip eder bu sefer
İnş cnm inş. Ne dertli insanlar var ya 😔
Ole cnim herkesin mutlaka sikintilari var ama disardan kimse bisey bilmiyorr ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?