olmaz mı canmheran adet olucakmışım gibi ayağa kalktığımda da batmalardan yürüyemiyorum buarada dün eşim bi tane test yap dedi öylesine biliyorum çok erken olduğunu eğlencesine yapalım dedim bide baktım silik ikinci çizgi çıkmış ama çok silikti ilk defa bi testim böle çıktı tabi güvenmiyorum kesinlikle teste ama bi heves işte
inşallah yüzlerimiz güler senin az kalmış güzel haberlerini bekliyorum
cnm sonuç ne oldu çok merak ettim inşallah pozitiftir :18:
Olmaz mı canmheran adet olucakmışım gibi ayağa kalktığımda da batmalardan yürüyemiyorum buarada dün eşim bi tane test yap dedi öylesine biliyorum çok erken olduğunu eğlencesine yapalım dedim bide baktım silik ikinci çizgi çıkmış ama çok silikti ilk defa bi testim böle çıktı tabi güvenmiyorum kesinlikle teste ama bi heves işte
bu ilk asilaman degilmi canim .. nerde yaptirdin ? benim dr 1500 tl dedi ilaclar ve yumurta takibi hersey dahil . senide ikiz ihtimalin var o zaman .. insallah benimde gerekmez .. neden zorlandin acisiz bi islem diyolar aslinda ..
İgnededende oluyo ikinci cizgi diyolar
çok sevindim hadi hayırlısı bakalım kaçıncı günündü test yaptırdığında[/QU
5. gündü canm o kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum ama inş pozitifin habercileridirler
canım büyük ihtimal hamilesindir o zaman ne güzel darısı bizlere inşallah:18:
evet duymuştum onu da o yüzden de umutlanmıyorum kendimi her sonuca ayarlıyorum Rabbim hayırlısını versin hepimize
ayy pofudukcum kesşke yaa bugün de gösüslerimde sızlamalar başladı acaba psikolojik mi diyorum ama sabah test yaptım bi daha ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı silikti ama daha belirgindi diğerinden hayırlısı olsun ya
ayy pofudukcum kesşke yaa bugün de gösüslerimde sızlamalar başladı acaba psikolojik mi diyorum ama sabah test yaptım bi daha ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı silikti ama daha belirgindi diğerinden hayırlısı olsun ya
Cnm insallah igneden degilde bebistendir o cizgi umarim haberlerini bekliyorum
ya hadi bakalım inş hamilesindir. kaçıncı gün bugün aşılamanın.öncekinden daha belirginse hamilesindir yaa olmuştur bu işbu topiğin ilk hamiş haberini sen vermiş olursun umarım:)
Ayy cok merak ettim umutlandm insallah bebis geliyodur.kan testi versene asilamada kacibci gunun
Ya kizlar bn surekli kucuk abdeste cikiyorum normalmi
Daha 7. günüm kan testi için erken hafta sonu vermeyi planlıyorum doktorum 20 si ver demişti 20 sini bekleyemicem sanırım hafta sonu 12. gün falan oluyo hem. Herşeyin hayırlısı Allahtan.
İnsallah tutmustur seninkide bnmkide hepimiznkide ya bn cok su icen biri deglm her 10 dk'ya bi kucuk abdeste cikiyorum .sen kac senelk ewlsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?