Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sevindim hadi hayırlısı bakalım kaçıncı günündü test yaptırdığında

merhaba benim kader arkadaşlarım,aranıza yeni katıldım,3,5 yıldır evliyim son 2 aydır puregon+ovitrelle kullandım, geçen cumartesi de ilk aşılamamı yaptırdım.ilk gün çok sancım oldu, sonra geçti derken bugün yine adet öncesi sancılarımdan birini yaşıyor gibiyim,bu normal mi yoksa tutmadı mı acaba? varsa bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir misiniz???

merhaba kızlarr bende yarın 2. aşılama için gideceğim randevumu aldım bakalım hayırlısı bakalım

canım büyük ihtimal hamilesindir o zaman ne güzel darısı bizlere inşallah:18:

bu ilk asilaman degilmi canim .. nerde yaptirdin ? benim dr 1500 tl dedi ilaclar ve yumurta takibi hersey dahil . senide ikiz ihtimalin var o zaman .. insallah benimde gerekmez .. neden zorlandin acisiz bi islem diyolar aslinda ..

Canm ben Çamlıca Medicana da yaptırdım. Banada çok uygun geldi fiyatı çok da memnun kaldım doktorumda uzman zaten aynen ikiz ihtimali var bide benm anne tarafında ikizi olan çok var doktorum söledi zaten sende yatkınlıkta var dedi inş bakalım ya zorlanma konusuda kişiden kişiye göre değişiyomuş zaten canm ama genelde acısız bi işlem zaten sadece uygulamadan önceki kısımda zorlandım ben ama olcak o kadar tabi

canım büyük ihtimal hamilesindir o zaman ne güzel darısı bizlere inşallah:18:

ayy pofudukcum kesşke yaa bugün de gösüslerimde sızlamalar başladı acaba psikolojik mi diyorum ama sabah test yaptım bi daha ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı silikti ama daha belirgindi diğerinden hayırlısı olsun ya

Ayy cok merak ettim umutlandm insallah bebis geliyodur.kan testi versene asilamada kacibci gunun

ya hadi bakalım inş hamilesindir. kaçıncı gün bugün aşılamanın.öncekinden daha belirginse hamilesindir yaa olmuştur bu iş bu topiğin ilk hamiş haberini sen vermiş olursun umarım:)

Cnm insallah igneden degilde bebistendir o cizgi umarim haberlerini bekliyorum

inş canm ya haberi alır almaz yazıcam zaten ama çok umutlanmak istemiyorum sonra çok büyük hayal kırıklığı olur biliyorum Allah ım bu zor süreçte hepimize yardım etsin

ya hadi bakalım inş hamilesindir. kaçıncı gün bugün aşılamanın.öncekinden daha belirginse hamilesindir yaa olmuştur bu iş bu topiğin ilk hamiş haberini sen vermiş olursun umarım:)

canm bugün 7. günüm inş tutmuştur inş hepimizinki tutar da birbirimizle sevincimizi paylaşırız o zaman

Ayy cok merak ettim umutlandm insallah bebis geliyodur.kan testi versene asilamada kacibci gunun

Daha 7. günüm kan testi için erken hafta sonu vermeyi planlıyorum doktorum 20 si ver demişti 20 sini bekleyemicem sanırım hafta sonu 12. gün falan oluyo hem. Herşeyin hayırlısı Allahtan.

Daha 7. günüm kan testi için erken hafta sonu vermeyi planlıyorum doktorum 20 si ver demişti 20 sini bekleyemicem sanırım hafta sonu 12. gün falan oluyo hem. Herşeyin hayırlısı Allahtan.

İnsallah tutmustur seninkide bnmkide hepimiznkide ya bn cok su icen biri deglm her 10 dk'ya bi kucuk abdeste cikiyorum .sen kac senelk ewlsn

İnsallah tutmustur seninkide bnmkide hepimiznkide ya bn cok su icen biri deglm her 10 dk'ya bi kucuk abdeste cikiyorum .sen kac senelk ewlsn

canm benm 1.5 sene oldu aslına pek düşünmüyoduk erken diye ama pco olunca bende bazı doktorlarda çok korkuttu bizi büyük bi ihtimalle olmaz falan dediler bizde erkenden tedbirimizi alalım sonradan pişman olmayalım dedik çünkü böle tedavilerde yaş önemli bildiğim kadarıyla sen kaç senelik evlisin ilk aşılaman mı buarada adaşız sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…