Selam kızlar ovu testim yine silikti(9 şubattaunda regl olmuştum)Ama akıntımda oldu.DÜn çalışma oldu.Bugun yok artık.Heralde yumurtladım bitti çünkü iki gün önce daha koyuydu çizgi
hadi hayırlı olsun darısı bizlere :)
kese falan görünmedi değilmi yoksa gördünmü :)
tebrik ederim canım allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin.
değerinin kaç oldugunu anlayamadım ama :)
ya kızlar varya ben bişey itiraf etmek istiyoruumm :d ben her ay test yaptım yaptım negatif gördüm hep midem falan bulanırdı başım falan dönerdi ben pozitifi gördüm hiçbiri kalmadı hiç belirti falan yoookk niye ama yaaa
seninle aynı sat tarihimiz,9 şubat yani. bence daha bizim ovulasyon tarihimiz gelmedi ki. 23 ü 24 ü bile olabilir diyorum ben. dur daha herşey bitmiş değil hatta yeni başlıyor...
amin canım amin bu güzel dileklerin için. BetaHCG [H]= 4791,1 < 8.0 mIU/mL değerler bunlar canım çok yüksekmiş normalde 1.20 den yukarısı hamile oluyomuş..benim 4791.1 :)
seninle aynı sat tarihimiz,9 şubat yani. bence daha bizim ovulasyon tarihimiz gelmedi ki. 23 ü 24 ü bile olabilir diyorum ben. dur daha herşey bitmiş değil hatta yeni başlıyor...
kızlar gittim tam 2 saat sonra alıcam inşallah güzel haberler alırım ama tekrar başka bi marka test aldım giderken nöbetçi eczaneden oda pozitif...ama kızlar size tek birşey söylüyorum ben bu ay gerçekten çok dua etmiştim geçen ay test yaptım sonuç negatif ti ve ardından hasta olmuştum.ve çok ağlamıştım hem ağladım hem dua ettim ve dualarım kabul oldu ben buna duanın gücü diyorum bence hiçbir zaman duayı eksik etmeyin ama bir başkası için yapılan dua daha çabul kabul buyururmuş sizin içinde boooll boool dua edicem sööz ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH...:)
ooo canım hemen test alıp yapsana 2 gün geçmiş üstünden.. İnş hamilesindir ayy çok mutlu oluyorum ben ya hemen içimi bi ümit kaplıyo.. Hadi hemen git test al yap çok merak ettim :)
ooooo baya yüksekmik gerçekten de sen reglin baya baya geçtikten sonramı gittin acaba :)
arkadaşımın eşi hamile idi 300 lerde falandı evet değerin yüksek ama tıbben 1000 in üsütne çıkmadın resmi olarak hamilesin demiyoruz demişler bikaç gün sonra tekrar gelin demişler seninki ise uçmuş maşallah maşallahhhh
İKiz olmasın
Canim coook guzel bi haber. Darisi bizimde basimiza. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.
merhaba arkadaşlar. ben 28 yaşındayım.boy 1.63 kilo 58 . 2,5 yıllık evliyim. yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz fakat pek bi çalışma yapmamıştık. son 6 ay kadar bi çalışma yaptık geçen aralık ayında hamile kalmışım fakat ocak ayında düşük oldu malesef. geçen ay psikolojim epey bozulmuştu ara verdik bir ay. fakat bu ay çalışma yapıyoruz. en son 12 şubatta adet gördüm . 29 günde bir adet oluyorum düzenli olarak. mart ayında adet olmak istemiyoruuummm
bende dahil olmak üzere Allah isteyen herkese bebekler versin inşalllaaahhh.aminnnnnnnnnn
sence düşükten sonra biraz daha ara vermen gerekmez mi.sabretmek zor biliyorum ama dilerim yine aynısı olmaz.bende 2 düşük yaptım
sence düşükten sonra biraz daha ara vermen gerekmez mi.sabretmek zor biliyorum ama dilerim yine aynısı olmaz.bende 2 düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?