Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

gel mart ayı gellll
şubatta kırmızı kartı gördükten sonra mart için umutlarımı baya arttırdım
ama şu kadarını söyleyeyim buraya o kadar kaptırıyoruz ki kendimizi hamile olmadığımızı anlasak bile acabalarımız oluyor
ben spiral sonrası ilk adetim olduğu için lekelenmeden direk oldu ne oluyor yahu dedim
acaba gerisi gelicek mi düşük mü yapıyorum neler geçti aklımdan
ama sonra kendimi sakinleştirdim ve sırada mart ayı var dedim :89:

Selam kızlar ovu testim yine silikti(9 şubattaunda regl olmuştum)Ama akıntımda oldu.DÜn çalışma oldu.Bugun yok artık.Heralde yumurtladım bitti çünkü iki gün önce daha koyuydu çizgi

Selam kızlar ovu testim yine silikti(9 şubattaunda regl olmuştum)Ama akıntımda oldu.DÜn çalışma oldu.Bugun yok artık.Heralde yumurtladım bitti çünkü iki gün önce daha koyuydu çizgi

seninle aynı sat tarihimiz,9 şubat yani. bence daha bizim ovulasyon tarihimiz gelmedi ki. 23 ü 24 ü bile olabilir diyorum ben. dur daha herşey bitmiş değil hatta yeni başlıyor...

hadi hayırlı olsun darısı bizlere :)

kese falan görünmedi değilmi yoksa gördünmü :)

ayy amin amin inşallah darısı sizlere :) kese falan görmedim acilde kan verdim sabah gidebildim zaten almaya aldık hemen hamilesin dediler bana sonra biz yerimizde duramadık..acile gittiğim hastanede muayene olmak istemiyorum ben o yüzden doktor belirleyelim dedik eşimn de medical parkla anlaşması varmış orayada cumartesi gidiyoruz bakalm kese görebilcem miii

tebrik ederim canım allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin.

değerinin kaç oldugunu anlayamadım ama :)

amin canım amin bu güzel dileklerin için. BetaHCG [H]= 4791,1 < 8.0 mIU/mL değerler bunlar canım çok yüksekmiş normalde 1.20 den yukarısı hamile oluyomuş..benim 4791.1 :)

ya kızlar varya ben bişey itiraf etmek istiyoruumm :d ben her ay test yaptım yaptım negatif gördüm hep midem falan bulanırdı başım falan dönerdi ben pozitifi gördüm hiçbiri kalmadı hiç belirti falan yoookk niye ama yaaa

Kafa işte bize herşeyi yaptıran canım

seninle aynı sat tarihimiz,9 şubat yani. bence daha bizim ovulasyon tarihimiz gelmedi ki. 23 ü 24 ü bile olabilir diyorum ben. dur daha herşey bitmiş değil hatta yeni başlıyor...

Valla benim testte 3 gün önce baya koyuydu.Şöyle düşündüm su ve tuvalet kurallarına uyamamaıştım test için ondan net çıkmadı diye düşündüm baya koyuydu çünkü.Dünde ona göre silikti.Bİrde iki gün önce koyu kahve gibi akıntımın içinde leke vardı ondan diyorum yumurtladım diye.Siz de bir gün çalışıp bir gün ara mı veriyorsunuz?Biz öyle denemeye başladıkta

amin canım amin bu güzel dileklerin için. BetaHCG [H]= 4791,1 < 8.0 mIU/mL değerler bunlar canım çok yüksekmiş normalde 1.20 den yukarısı hamile oluyomuş..benim 4791.1 :)

ooooo baya yüksekmik gerçekten de sen reglin baya baya geçtikten sonramı gittin acaba :)

arkadaşımın eşi hamile idi 300 lerde falandı evet değerin yüksek ama tıbben 1000 in üsütne çıkmadın resmi olarak hamilesin demiyoruz demişler bikaç gün sonra tekrar gelin demişler seninki ise uçmuş maşallah maşallahhhh

İKiz olmasın

kızlar kaç günde adet gördüğünüzde önemli ben şaşmaz hep 24-25 gündür bende 9 şubatta adet oldum ama yumurtlama günüm geçti...buna göre düşünün 14 gün ileri atmayın

Canim coook guzel bi haber. Darisi bizimde basimiza. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.

ooo canım hemen test alıp yapsana 2 gün geçmiş üstünden.. İnş hamilesindir ayy çok mutlu oluyorum ben ya hemen içimi bi ümit kaplıyo.. Hadi hemen git test al yap çok merak ettim :)

cnm hala olmadım ama ümidim yok kusum tarlusal iötim yarın olurum heralde btti dün ilaç

evet kızlar yaşadığım anı paylaşmak istedim belki yardımcı olur günlerdir okuyorum yumurtlamada şeffah sıvı akarmış esnermiş vs... ben 9 şubat adet oldum 24 günde bir olurum.hesabıma göre yumurtlama günüm geçmişti veya bugün son gündü.ancak bende 1 haftadır ateş basıyo.gaz var .bugün saat 16:00 gibi saglı sollu kasıgıma agrılar girdi.ateş bastı daral geldi az önce wc ye gittim bir akıntı vardı ki bugüne kadar kupkuruydum Allahım bende yumurtlama olmuyormu diye düşünmeye başlamıştım.akıntıyı elledim 2 parmagım arasında esnedi.eger bugün bunu görmeseydim daha ilşkiye girmeyecektim gün geçti diye .çok şükür.ama 14 şubattan bu yana gün aşırı ilşkiye giriyorduk.belki yardımcı olur ne zormuş beklemek.

benim işte 3 gün geçti adetim de ben pek umursamadım geçtiğimiz ay on gün öncesinde oldum adetimi normalde 25 de olurdum geçen 16 da oldum bu ayda dedim heralde yine dengeler şaştı sonra eczaneden test aldm çift çıkınca gece gece koştum kan testi yaptırmaya sabah da sonucu aldım çok mu yüksek gerçektennn ayy ikiz falan diyosuunnn ne diyosuuunnn bir isterken iki tane biirden gelemsinn kııızzz

Canim coook guzel bi haber. Darisi bizimde basimiza. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.

amin canım inşallah bu ayy sizde alırsınız güzel haberler..ilişkiden sonra ben hepp yattım kalkmadım hiiç ...yastık falan koydum baya yükselttim öyle yattım ve hemen duş almadımm bunlarda küçük dip notlarıımm

merhaba arkadaşlar. ben 28 yaşındayım.boy 1.63 kilo 58 . 2,5 yıllık evliyim. yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz fakat pek bi çalışma yapmamıştık. son 6 ay kadar bi çalışma yaptık geçen aralık ayında hamile kalmışım fakat ocak ayında düşük oldu malesef. geçen ay psikolojim epey bozulmuştu ara verdik bir ay. fakat bu ay çalışma yapıyoruz. en son 12 şubatta adet gördüm . 29 günde bir adet oluyorum düzenli olarak. mart ayında adet olmak istemiyoruuummm
bende dahil olmak üzere Allah isteyen herkese bebekler versin inşalllaaahhh.aminnnnnnnnnn

sence düşükten sonra biraz daha ara vermen gerekmez mi.sabretmek zor biliyorum ama dilerim yine aynısı olmaz.bende 2 düşük yaptım

sence düşükten sonra biraz daha ara vermen gerekmez mi.sabretmek zor biliyorum ama dilerim yine aynısı olmaz.bende 2 düşük yaptım

arkadaşım benim düşük 5 haftalık iken geçekleşti. o yüzden normal adet görüyormuşum gibi oldu düşüğüm . doktorumla görüştüm ara vermene gerek yok dedi. ama bir kaç hafta sonra düşük olsa imiş en az 2-3 ay ara vermem gerekirmiş. doktorum ara vermeni gerektirecek bir durum yok dedi.düşükten sonra rahim filmi de çekildiğim için tüpler kanallar açılmış o yüzden doktorum fırsatı kaçırma ara verme dedi.

arkadaşım benim düşük 5 haftalık iken geçekleşti. o yüzden normal adet görüyormuşum gibi oldu düşüğüm . doktorumla görüştüm ara vermene gerek yok dedi. ama bir kaç hafta sonra düşük olsa imiş en az 2-3 ay ara vermem gerekirmiş. doktorum ara vermeni gerektirecek bir durum yok dedi.düşükten sonra rahim filmi de çekildiğim için tüpler kanallar açılmış o yüzden doktorum fırsatı kaçırma ara verme dedi.sana da çok geçmiş olsun. allah dualarımızı kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…