kafa işte bize herşeyi yaptıran canım
Valla benim testte 3 gün önce baya koyuydu.şöyle düşündüm su ve tuvalet kurallarına uyamamaıştım test için ondan net çıkmadı diye düşündüm baya koyuydu çünkü.dünde ona göre silikti.birde iki gün önce koyu kahve gibi akıntımın içinde leke vardı ondan diyorum yumurtladım diye.siz de bir gün çalışıp bir gün ara mı veriyorsunuz?biz öyle denemeye başladıkta
canım benim bu kadar üzülme.hiç beklemediğin bi anda oluverir.duaya sığın.birbirinizi anlamaya çalışın.bu arada çalışmalara devam yılmak yokkkvalla canım biz çalışma falan hiç yapmadık, aramız çook kötü. Artık olmaz bebek falanda. Yıkıldım... Yıldım..
benimde sat 9 şuBATTI 18 şubatta ovulasyonu denedim hafif silik bi çizgi çıktı sonra ayın 21 inde yaptım biraz daha belirgin ama yine de silik bi çizgiydi. yani bende hiç tek çizgi çıkmadı, normalde 26 şubatta benim yumurtlama böyle 8-9 gün önceden silik çizgi çıkması normal mi yani?
Bende yeni başladım ve hiç tek çizgi görmedim. Prospektüsünde yazdığı kadarıyla 2.silik çizgi negatif çünkü her insanda bir miktar LH bulunuyor. Erkeklerde de. Önemli olan onun pik yapıp üst düzeye çıkması. Ancak o zaman ovulasyondan bahsedilebilir. Hatta öyle ki bu testler ile yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediği anlaşılamaz. Bazen LH hormonu yükselir testte çift çizgi görülür ancak o ay yumurta çatlamayabilir. Önemli olan çatlamış olması .
evet benimde içim karardı:)
peki çatladığını nerden anlıyacaz...
merabalar ,bende butun sayfaları tek tek okudum ve mart ayında anne olmak isteyenlerdenim.
28 yaşındayım 2 ay sonra 2 yılım dolacak evlilikte.2 aydır korunmuyoruz ama ben cok sabırsızım hergun hergece dua edıyorum hayırlı saglıklı bır evlat naip etsin Allah'ım bize.
Bugun BAT günüm.Sadece kahverengi bir akıntım var belim agrıyor ama psikolojık de olabılır bu belırtıler fecı sekılde hamılelık topıclerıne takmıs durumdayım.
Benim ümidim de internetten baktıgım ovulasyon tarıhlerıne gore bırlıktelık yaptıgımdan dolayı .Düşük olasılık olan gunde yaptım calısmayı ama hayırlsı Allahtan...
Gün aşırı (bir gün var bir gün yok) şeklinde yapmadınız değil mi?
Ben anlamadım bir yerde spermler 48 saat yaşar diyor bir yerde 72 saat bir yerde 5 güne kadar yaşadığı oluyor yazıyor.
Eşlerimiz de malum bizim kadar araştırmadığı, kafaya takmadığı için zamanına önem vermiyorlar. En azından benimki öyle. Bazen günde bir kaç kez olduğu oluyor bazende 3 gün sonra.
O yüzden denk getirmek biraz zor. Bende gün hesabından olasılıktan bahsetmiyorum ki görev gibi olmasın. Ya da aşırı istekli görünmek istemiyorum. Sözde rahat davranıyorum.
Korunmayı bıraktık ancak kasmıyoruz. Hayırlısı artık.
valla canım bizim çalışma falan hiç olmadı, aramız çok bozuk,boşa gitti ovulasyon testi mesti de. artık olmaz bebek falanda. YIKILDIM YILDIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?