Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

anladım canım.hakkında hayırlısı olsun umarım sende bu ay görmezsin kırmızıları

Valla benim testte 3 gün önce baya koyuydu.Şöyle düşündüm su ve tuvalet kurallarına uyamamaıştım test için ondan net çıkmadı diye düşündüm baya koyuydu çünkü.Dünde ona göre silikti.Bİrde iki gün önce koyu kahve gibi akıntımın içinde leke vardı ondan diyorum yumurtladım diye.Siz de bir gün çalışıp bir gün ara mı veriyorsunuz?Biz öyle denemeye başladıkta
valla canım bizim çalışma falan hiç olmadı, aramız çok bozuk,boşa gitti ovulasyon testi mesti de. artık olmaz bebek falanda. YIKILDIM YILDIM....

valla canım biz çalışma falan hiç yapmadık, aramız çook kötü. Artık olmaz bebek falanda. Yıkıldım... Yıldım..

valla canım biz çalışma falan hiç yapmadık, aramız çook kötü. Artık olmaz bebek falanda. Yıkıldım... Yıldım..
canım benim bu kadar üzülme.hiç beklemediğin bi anda oluverir.duaya sığın.birbirinizi anlamaya çalışın.bu arada çalışmalara devam yılmak yokkk

evet bazen ben de çok kızıyorum eşime.. kendini bir naza çekmeler anlatamam. sanki ben sadece kendime doğuracağım o bebeği yumurtlama günlerimde ne oyunlar yapıyorum bi bilseniz.. ama geçen gün söyledim eğer hamile kalırsam bundan sonra bitti bir daha kesinlikle ilişkiyi ben başlatmayacağım .. hatta uzunca bi süre mümkünse hiç yapmayı bile düşünmüyorum D

bende sadece benimki böyle sanıyordum meğer hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz
Geçenlerde iyi bi fırçaladım 2-3 gün konuşmadım.sonra özür diledi bende istiyorum dedi ikna ettim bakalım ne olacak bu ay...

bu arada kızlar benim adet tarihim 12 şubat.28 günde bir oluyorum.ov. testinde hala negatif çıkıyor.sizce yumurtlama tarihim ne zamandır.ben hesapladım ayın 25 oluyor ama kafam karıştı..

Son düzenleme:
benimde sat 9 şuBATTI 18 şubatta ovulasyonu denedim hafif silik bi çizgi çıktı sonra ayın 21 inde yaptım biraz daha belirgin ama yine de silik bi çizgiydi. yani bende hiç tek çizgi çıkmadı, normalde 26 şubatta benim yumurtlama böyle 8-9 gün önceden silik çizgi çıkması normal mi yani?

Bende yeni başladım ve hiç tek çizgi görmedim. Prospektüsünde yazdığı kadarıyla 2.silik çizgi negatif çünkü her insanda bir miktar LH bulunuyor. Erkeklerde de. Önemli olan onun pik yapıp üst düzeye çıkması. Ancak o zaman ovulasyondan bahsedilebilir. Hatta öyle ki bu testler ile yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediği anlaşılamaz. Bazen LH hormonu yükselir testte çift çizgi görülür ancak o ay yumurta çatlamayabilir. Önemli olan çatlamış olması .
evet benimde içim karardı:)

merabalar ,bende butun sayfaları tek tek okudum ve mart ayında anne olmak isteyenlerdenim.

28 yaşındayım 2 ay sonra 2 yılım dolacak evlilikte.2 aydır korunmuyoruz ama ben cok sabırsızım hergun hergece dua edıyorum hayırlı saglıklı bır evlat naip etsin Allah'ım bize.
Bugun BAT günüm.Sadece kahverengi bir akıntım var belim agrıyor ama psikolojık de olabılır bu belırtıler fecı sekılde hamılelık topıclerıne takmıs durumdayım.

Benim ümidim de internetten baktıgım ovulasyon tarıhlerıne gore bırlıktelık yaptıgımdan dolayı .Düşük olasılık olan gunde yaptım calısmayı ama hayırlsı Allahtan...

peki çatladığını nerden anlıyacaz...

peki çatladığını nerden anlıyacaz...

Progesteron testi , genellikle, adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde ( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir. Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.
(netten alıntı)

Tabi tüm bunların doktor kontrolünde yapılması, doktorunuzun yorumları burada yaptığımız yorumlardan daha değerli.

Gün aşırı (bir gün var bir gün yok) şeklinde yapmadınız değil mi?
Ben anlamadım bir yerde spermler 48 saat yaşar diyor bir yerde 72 saat bir yerde 5 güne kadar yaşadığı oluyor yazıyor.
Eşlerimiz de malum bizim kadar araştırmadığı, kafaya takmadığı için zamanına önem vermiyorlar. En azından benimki öyle. Bazen günde bir kaç kez olduğu oluyor bazende 3 gün sonra.
O yüzden denk getirmek biraz zor. Bende gün hesabından olasılıktan bahsetmiyorum ki görev gibi olmasın. Ya da aşırı istekli görünmek istemiyorum. Sözde rahat davranıyorum.
Korunmayı bıraktık ancak kasmıyoruz. Hayırlısı artık.

ben internetten baktıgımda mesela ayın 9 u en yuksek yumurtlama gunu olarak yazıyordu ama ben 8ınde yaptım .kadın yumurtası 1 gun erkegın kı de ortalama 72 saat bırında bulusuyolar yanı sonuc olarak .gun asırı yapamam canım can mı yeter ona ben o kadar mecbur hıssedıyorum kı kendımı o yzden psıkolojık heralde bıssuru belırtı hıssedıyorum.adet gunun 1 gun gectı ama damla damla pembelık gelıyo kan gelmıyo Allahtan hala bır umıdım var

valla internetten baktığım kadarı ile şuan orta derecede yumurtlama günümmüş.ayın 26 ise yumurtladığım gün.ben eşime çaktırmadan bugünlere denk getiriyorum.şu ay sonu bi gelsede sonuçları alsak

bu arada yeni bi tane daha ov. testi yaptım kızlar.önceden kıpkırmızı çıkan c herfi bugün silik durumda ve t harfi ile aynı tonda bunun anlamı nedir?

valla canım bizim çalışma falan hiç olmadı, aramız çok bozuk,boşa gitti ovulasyon testi mesti de. artık olmaz bebek falanda. YIKILDIM YILDIM....

Canbım herşey düzelir kırmayın birbirinizi.

Nurdancım ikisi aynı renıteyse pozitif olabilir belki varsa fazla test bir tane daha yapsana.Ben 9 şubatta da regl oldum en son bugun testimde çizgi yok gibiydi.yoktu heralde yani:):)Siz test için su içmeden ve tuvalete gitmeden bekliyor musunz 4 saat_?

evet canım bekliyorum.benim adet tarihim şubatın 12 si..dün baktım birşey yoktu bugün değişmiş.bide şimdi bakayım ne çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…