Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

testinin sonucu ne oldu merak ettim
hadi hayırlı haberler yaz ne olur

sana ve senin gibi forumda aradığını bulamayanlara yardımı olur inşallah
foruma giriş yaptıktan sonra yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıklarsan orda cvp yazdığın konular var ordan yazdığın başlıklara bakabilirsin

sonuç noldu sonuç çok merak ettim tebrik edebilirz artık seni değil mi :=)

aminnn.hayırlı olsun canım .rahat ol hamilesindir.dua et bizede darısı başımıza.bu arada hatırlıyorsan gün gün belirtilerini yazarmısın.

markasını söylermisin nurdan?

merhaba bende 23 yaşındayım balıkesirdenim..
bende bu ay bi ümit bekliyorum bakalım.. daha yeni 2 aydır deniyoruz..
kist varmış ayrıca.. ama ilaç bile vermedi küçük ve iyi huylu bi kist kendisi adet ile düşer diye..
bakalım...12 şubatta regl bitti.. eğer bu ay olursa 14 mart eşimin doğum günü ona böyle bi hediye vermek güzel olurduu

ay keşke bizim de 15 mart evlilik yıldönümümüz keşke olsa bize de çok güzel olur

xxftm canım çok sevindim senin adına..Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.. Geçen ay ben de çok ağladım olmadı diye bu ayda senin gibi bol bol dua ediyorum.. Çalıştığım için 41 kere okuyamam ama vakit buldukça meryem suresini okuyorum.. Hatta telefonuma yükledim işe gidip gelirken dinliyorum.. İnş bu mutlu haberi ben de alırım bu ay.. Hatta isteyen tüm herkese nasip eder inş Rabbim.. Bu çok zor bi sınav Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin...

aminnn.hayırlı olsun canım .rahat ol hamilesindir.dua et bizede darısı başımıza.bu arada hatırlıyorsan gün gün belirtilerini yazarmısın.

xxftm canmm bende belirtileri merak ediyoruum.. Özellikle adete 10 gün varken ağrılarıın var mıydı? Benim bi kaç gündür kasıklarımda acayip bi ağrı var..

merhaba...... ne güzel bir gebe olunca herkese umut oluyor. Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de aşılama yaptırdım sonucunu öğrenmek marta denk geliyor :)

merhaba...... ne güzel bir gebe olunca herkese umut oluyor. Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de aşılama yaptırdım sonucunu öğrenmek marta denk geliyor :)

Ben olumsuz olan sonuçları okuyunca psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum. Keşke her isteyen ilk ayında hamile kalabilse... İnş seninde tutar canm bu ay.. Güzel haberlere çok ihtiyacımız varrr :)

yumurtlama hgunundeyım akıntım var fakat her ay olan yumurta beyazı gıbı olan uzayan akıntım ıkı aydır hala olmuyor beyaz sut gıbı akıntım var sadece bılgınız varmı

markasını söylermisin nurdan?

tabi canım benim.ov. testi laboquick gebelik testi ise wondfo.zaten gebelik testini hep aynı marka kullanıyorum daha bugüne kadar hata vermiş değil.yani alan herkes olumlu sonuçlar yazmış keza bende dün yaptım aynı şekilde.tavsiye ederim yani :)

TETKİK ADI SONUÇ
ESKİ SONUÇLAR
1.Sonuç - 2.Sonuç
NORMAL
DEĞERLER
BİRİM
Hormon
İstem Trh :
Barkod Trh :
20.02.2013 1900
20.02.2013 1922
Num. Alma :
Num. Kabul :
Onay Tar : 20.02.2013 2159
BetaHCG [H] 4791,1 < 8.0 mIU/mL
Teknisyen Onayı Onay
20.02.2013 2159 20.02.2013 2159
Tek. Ekrem ŞENAY Tek. Ekrem ŞENAY
işte benim sonuçlarıımmmm

hadi hayırlı olsun darısı bizlere :)

kese falan görünmedi değilmi yoksa gördünmü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…