kızlar gittim tam 2 saat sonra alıcam inşallah güzel haberler alırım ama tekrar başka bi marka test aldım giderken nöbetçi eczaneden oda pozitif...ama kızlar size tek birşey söylüyorum ben bu ay gerçekten çok dua etmiştim geçen ay test yaptım sonuç negatif ti ve ardından hasta olmuştum.ve çok ağlamıştım hem ağladım hem dua ettim ve dualarım kabul oldu ben buna duanın gücü diyorum bence hiçbir zaman duayı eksik etmeyin ama bir başkası için yapılan dua daha çabul kabul buyururmuş sizin içinde boooll boool dua edicem sööz ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH...:)
ayy inanmıyorum aynı şeyi bende yaptım bulamıyorum bende bi girdiğim yeri bi daha...ya bu arada bu ovülasyom testi nasıl yapılıyo nası bişey ben hiç denemedim de görmedim de yani idrar testi gibi yapıyosunda rengi görüncemi oluyo tam anlamadım eğer ben bu ay değilsem bende onu deniycem bakalım ama inşallah ihtiyaç kalmazzz :)
evet anca yapabildim testi misafirler vardı test almaya anca gittim :)
özel hastaneye gidersem yaparlarmı eğer öyleyse yaptırabilirim.eşimde işte o yüzden soruyorum boşuna gitmek istemiyorum bu saatte yaparlarmı kiii yaaaa ayyyyyyyy elim ayağıma dolandı çok heycanlıyımm inşallah test doğru sonuç vermiştir...
kızlar gittim tam 2 saat sonra alıcam inşallah güzel haberler alırım ama tekrar başka bi marka test aldım giderken nöbetçi eczaneden oda pozitif...ama kızlar size tek birşey söylüyorum ben bu ay gerçekten çok dua etmiştim geçen ay test yaptım sonuç negatif ti ve ardından hasta olmuştum.ve çok ağlamıştım hem ağladım hem dua ettim ve dualarım kabul oldu ben buna duanın gücü diyorum bence hiçbir zaman duayı eksik etmeyin ama bir başkası için yapılan dua daha çabul kabul buyururmuş sizin içinde boooll boool dua edicem sööz ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH...:)
benimkinde cve t harfleri var idrarını damlattığında t harfi çıkarsa o gün yumurtlama günün oluyormuş.bende ilkkez deneyeceğim.herkes methedince bide ben deneyim dedim.
6 tane ov.testi+6 tane gebelik testi 13 tl :)
Olsun yaa yinede bi test al derim ben :)
merhaba bende 23 yaşındayım balıkesirdenim..
bende bu ay bi ümit bekliyorum bakalım.. daha yeni 2 aydır deniyoruz..
kist varmış ayrıca.. ama ilaç bile vermedi küçük ve iyi huylu bi kist kendisi adet ile düşer diye..
bakalım...12 şubatta regl bitti.. eğer bu ay olursa 14 mart eşimin doğum günü ona böyle bi hediye vermek güzel olurduu
aminnn.hayırlı olsun canım .rahat ol hamilesindir.dua et bizede darısı başımıza.bu arada hatırlıyorsan gün gün belirtilerini yazarmısın.
merhaba...... ne güzel bir gebe olunca herkese umut oluyor. Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de aşılama yaptırdım sonucunu öğrenmek marta denk geliyor :)
markasını söylermisin nurdan?
aynennn canımm noktalar üstüste gelince olmuş heralde :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?