Öyle canımda Sabah çok erken kalkmam lazım duş için.Valla Allah günah yazmasın geçen çalışmadan önce abdest aldım sonrada ertesi gün öğlene kadar öyle durdum artık
Yaa kızlar çok kötüyümmm...Heralde yumurtladım.Kahverengi gibi koyu bir akıntı vardı azıcık.Hemen testide yaptım test çizgiside koyu çıktı ama kontrol çizgisi kadar koyu dğeildi.Heralde yumurtladım ve sorun eşim burda değilyarın akşam 8 e anca yaparız o da en erken koşullarr...Gitti yumurtam gitttiiiiii
o kadar da olacağını düşünemezdim:)))) e adet te mi olmadı hiç:)
valla böyle bir psikolojik rahatsızlık varmış, vücüt da buna inanıp tamamen hamilelik belirtileri gösteriyormuş. 9 a boyunca karnın şişiyor adet olmuyorsun vs vs
şaka gibi madem bu kadar etkiliymiş bu psikoloji diye diye çocuguda yapsa yaDDDD
Öyle canımda Sabah çok erken kalkmam lazım duş için.Valla Allah günah yazmasın geçen çalışmadan önce abdest aldım sonrada ertesi gün öğlene kadar öyle durdum artık
Yaa kızlar çok kötüyümmm...Heralde yumurtladım.Kahverengi gibi koyu bir akıntı vardı azıcık.Hemen testide yaptım test çizgiside koyu çıktı ama kontrol çizgisi kadar koyu dğeildi.Heralde yumurtladım ve sorun eşim burda değilyarın akşam 8 e anca yaparız o da en erken koşullarr...Gitti yumurtam gitttiiiiii
bende bu ay preespeed deniyorum bakalım hayırlısı martta inş. hamile kalırım <3
preespeed nedir
kızlar ben şuan test yaptım ve sonuç pozitif ama tam emin olmak istiyorum şimdi acile gitsem bu satte kan testi yaparlarmı çooookk acil cevap
oleyyy dedim sana içime doğmuştu 2 gündür bakıyorum daha yeni mi cevap veriyosun yaa
yaparlarmı bilmiyorum ama özelde 30 tl durumun müsaitse yaptır.diğer testlerde kesin sonuç aldıysan bunda hata payı %00.1 olur.ayy çok mutluyummm
hayatım hiç panik yapmak benim testimde koyu da olsa kontrol çizgisinden açık renkte ise hala yumurtlamamışsın demektir. Rahat ol en az kontrol kadar koyu olması şart :) Bence o gün bugün :)
Test çizgisi çok koyu deilse bugün de yumurtluyo olabilirsin. Yani asıl değerli bu akşam olabilir
kızlar ben şuan test yaptım ve sonuç pozitif ama tam emin olmak istiyorum şimdi acile gitsem bu satte kan testi yaparlarmı çooookk acil cevap
Hamile kalmayı kolaylaştıran jel.. :: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmayı Destekleyen, Sperm Dostu Vajinal Jel :: Burdan araştırabilirsin
valla benim akrabam için gitmiştik yapmışlardı aynen bi ara sor ama yaparlar yani :)
ayy ne kadar güzel bi duygu hele eşinde öğrensin herşey güzel olacak senin için bizede dua et :)
canım benim yaa:)
Allah sağlıklı evlat nasib etsin :)
sana ve tüm ümmet-i muhammed'e...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?