Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hayatım hiç panik yapmak benim testimde koyu da olsa kontrol çizgisinden açık renkte ise hala yumurtlamamışsın demektir. Rahat ol en az kontrol kadar koyu olması şart :) Bence o gün bugün :)

o kadar da olacağını düşünemezdim:)))) e adet te mi olmadı hiç:)

valla böyle bir psikolojik rahatsızlık varmış, vücüt da buna inanıp tamamen hamilelik belirtileri gösteriyormuş. 9 a boyunca karnın şişiyor adet olmuyorsun vs vs

Test çizgisi çok koyu deilse bugün de yumurtluyo olabilirsin. Yani asıl değerli bu akşam olabilir

hakkımızda hayırlısı olsun :) RABBim herkesin gönlüne göre bebek versin.. bana da dua edin bayanlar :) bu ay hayal kırıklığına uğradım da o kadar heveslenmiştim halbuki.belirtiler hep vardı ama iltihap varmış

kızlar ben şuan test yaptım ve sonuç pozitif ama tam emin olmak istiyorum şimdi acile gitsem bu satte kan testi yaparlarmı çooookk acil cevap

kızlar ben şuan test yaptım ve sonuç pozitif ama tam emin olmak istiyorum şimdi acile gitsem bu satte kan testi yaparlarmı çooookk acil cevap

oleyyy dedim sana içime doğmuştu 2 gündür bakıyorum daha yeni mi cevap veriyosun yaa
yaparlarmı bilmiyorum ama özelde 30 tl durumun müsaitse yaptır.diğer testlerde kesin sonuç aldıysan bunda hata payı %00.1 olur.ayy çok mutluyummm

evet anca yapabildim testi misafirler vardı test almaya anca gittim :)
özel hastaneye gidersem yaparlarmı eğer öyleyse yaptırabilirim.eşimde işte o yüzden soruyorum boşuna gitmek istemiyorum bu saatte yaparlarmı kiii yaaaa ayyyyyyyy elim ayağıma dolandı çok heycanlıyımm inşallah test doğru sonuç vermiştir...

hayatım hiç panik yapmak benim testimde koyu da olsa kontrol çizgisinden açık renkte ise hala yumurtlamamışsın demektir. Rahat ol en az kontrol kadar koyu olması şart :) Bence o gün bugün :)

Ayy inşallahh gelsin hemen üstüne atlıcam
Test çizgisi çok koyu deilse bugün de yumurtluyo olabilirsin. Yani asıl değerli bu akşam olabilir

İnşallah inşallahh aslında çok büyütmemek lazım nasipse olur ama işte panik olyuoruz.Bide kahverengi az akıntıyı görünce yumurtladım diye düşündüm ama bugunde şeffaf akıntı var biraz önce gördüm

Canım hayırlı olsun.Bence yakın özel hastaneyi ara sor acilde yapılıyor mu diye.Ki bence yapılyıordur.

valla benim akrabam için gitmiştik yapmışlardı aynen bi ara sor ama yaparlar yani :)
ayy ne kadar güzel bi duygu hele eşinde öğrensin herşey güzel olacak senin için bizede dua et :)

valla benim akrabam için gitmiştik yapmışlardı aynen bi ara sor ama yaparlar yani :)
ayy ne kadar güzel bi duygu hele eşinde öğrensin herşey güzel olacak senin için bizede dua et :)

kızlar gittim tam 2 saat sonra alıcam inşallah güzel haberler alırım ama tekrar başka bi marka test aldım giderken nöbetçi eczaneden oda pozitif... ama kızlar size tek birşey söylüyorum ben bu ay gerçekten çok dua etmiştim geçen ay test yaptım sonuç negatif ti ve ardından hasta olmuştum.ve çok ağlamıştım hem ağladım hem dua ettim ve dualarım kabul oldu ben buna duanın gücü diyorum bence hiçbir zaman duayı eksik etmeyin ama bir başkası için yapılan dua daha çabul kabul buyururmuş sizin içinde boooll boool dua edicem sööz ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH...:)

canım benim yaa:)
Allah sağlıklı evlat nasib etsin :)
sana ve tüm ümmet-i muhammed'e...

kizlar merhaba, yeni katildim araniza.17 aydir evliyiz ve 13 aydir korunmuyoruz.esim ve benim cok sukur hicbir problemimiz yok ama olmadi bi turlu.insallah mart ayi hepimize ugur getirir ve forumu hamilelik haberleriyle doldururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…