canım benımde bu ay olmazsa 5 mart yumurtlama tarıhım ve eşim önümüzde ki cumartseı kayseriye gidiyo benıde götur dıyorum göturmuyo((
bu yuumurtlama tarihini kesin tarih olarak nasıl belirliyorsunuz ??? bir yöntemi var mı?
artık yapacak bişey yok bebek istediğimi bildiği için benim barışma mı bekliyor ama özür dilemeden 10 yıl da geçse barışmam. bebek için olsa da yapmıyacağım..
Ay nasıl bekliyorsunuz ya.4 saat çok uzun geliyor bana dayanamıyorumO yüzdende tam net olarak göremedim bence kırmızı çizgiyi çok yakındı kontrol çizgisine ama kırmızı değildi işte
Canım sende belki tuvalet ve su kurallarına uymuyosundur benim gibi.Bende tam aynı koyulukta göremedim.Bugunlerdede yok olmuş çizgi.Tam olmadığı baya koyu çıktığı gündede takip ettim şeffaf akıntım vardı o gün.Ama şans işte eşim yanımda değildi.
Ah canım benimkide yoktu işte yanımda kaçırdım bende artık bu ayı.Kırmızı çizgiden 24 saat sonra ilişki oldu ama testten öncede zaten azıcık kahve akıntı belli etti yumurtladığımıNeyse kısmet hayırlısı
Yedikolik sabah sabah hungur hungur aglattin beni, ama cok guzel bi paylasim umitsizlige dusmemek icin. Rabbim vakti geldiginde nasip edecektir herseyin bi vakti zamani var. Bizim planimiza gore degil Rabbimin planina gore oluyor iste. Ama yinede cok zor beklemek.
oyy oyy kızlar bu testlere bence çok takılmayın. gün aşırı çalışın mutlaka adet biter bitmez başlayın yeni adete kadar hiç usanmadan yılmadan çalışın
ben bu ay öyle yaptım ayın 2 si bat günü daha bir hafta var beklemek çok zor.. inş hüsrana uğramam bu ay da
benimki yanımda da ne oluyo sanki aramız bozuk.zaten testler de negatif, hayır pozitifde çıksa konuşmuyoruz ki bebeği nasıl yapalım...
canımm bende ilk okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım hatta eşim kötü bişey oldu sanmış çok korkmuş koşarak yanıma geldi bende internetten okuduğuma ağlıyorum deyince hem içi rahatladı hem de kızdı baya . bu kadar kafana takma vakti zamanı gelince olur elbet dedi ama olmuyo işte aklımda hep o var..
berianur evet benim umudum var bu ay yani full time çalıştık + klomen + çatlatma iğnesi + çörekotu tarçın bal kürü + ananas yiyorum (rahme tutunmayı kolaylaştırıyormuş) + soğan kürü yapıyorum hala yani bu ay yapmadığım kalmadı inş Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz ... Bide şunu söyleyim biliyorum bazen dayanmak zor ama biraz sabredin eşinize. Küçük şeyleri büyütmeyin çünkü ilerde bunlar birikip içiniz kararıyo ve cinsel ilişki işkenceye dönüşüyo
Bugünden itibaren barışın kocalarınızla ve Mart ayına bi kaç tane daha hamile çıkaralım
her geçen ay yeni bi umutla bekliyo ve istiyoruz.. + uğraşıyoruz..
mart ayı son olsun inş :13: ben İstanbul'danım 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim..evlendiğimden beri hiç korunmadık,5-6 ay sonra olsun diye karar verdiğimizin 2.ayı oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı malesefondan sonra adet düzensizliğim,fazlalık kiloya karşı oluşan pko başladı + 2 defada prolaktin yüksekliğim oluştu..11 aydırda tekrar bebiş için uğraşmaktayız kızlar..ama adet düzensizliğim olduğu için zor oluyo galiba,3 defa söktürücüyle hastalanabildim..
yeni bat ise 2 mart..
inş son olur diye umut ediyorum..
inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ayy olmuşturr benim de 28 şubat batım:)
bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım
düşünmeye başladığımızda gitmedik cnm çünkü zaten hemen olmuştu..ama sonrasında düşükten bu yana baya gittim doktora,istemesem de..ama gitmekte fayda vardır heralde,hormonlara bakılıyo rahme bakılıyo vs vs..
ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı?
BU PKO teşhisi nasıl konuyor, tamam adet düzensizliği olanlarda belki daha kolay ama adeti düzenli olanlarda da pKO olabiliyormuş. Misal bugune kadar zaten kilo fazlalığım had safhalara çıkmıştı üzerine insülin direnci çıkmıştı ki bu PKO için önemli bir sebep ama kimse bana sende PKO var demedi.
PKO muayenede görülebilen birşeymi acaba?
inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ayy olmuşturr benim de 28 şubat batım:)
bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım
düşünmeye başladığımızda gitmedik cnm çünkü zaten hemen olmuştu..ama sonrasında düşükten bu yana baya gittim doktora,istemesem de..ama gitmekte fayda vardır heralde,hormonlara bakılıyo rahme bakılıyo vs vs..
ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?