Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aman aman aman ne güzel bir topik bu böyle, tam benlik, herkese merhaba arkadaşlar 4 ,5 yaşına doğru ilerleyen bir kızım var, ikinciyi düşünsem mi diyorum ama korkuyorum, çalıştığım için bakıcı problemi vs. bezginlik veriyor ama nasıl ola bir gün olacaksa eğer ( ki tek çocuk istemiyoruz) neden olmasın neyi bekliyorum diyorum, böööylr bir çelişki bir çelişki sormayın:2::2::2:

bu yuumurtlama tarihini kesin tarih olarak nasıl belirliyorsunuz ??? bir yöntemi var mı?

yumurtlama gününü hesaplayan testler var bide hesaplayıcı siteler var
normalde adeti düzenli olanlar renksiz yumurta akı gibi olan akıntılarından yada adetinin başladığı ilk günü baz alarak 14. günü olarak hesaplıyoruz

artık yapacak bişey yok bebek istediğimi bildiği için benim barışma mı bekliyor ama özür dilemeden 10 yıl da geçse barışmam. bebek için olsa da yapmıyacağım..

offf bewn bu durumlara düşmemek için bikaç aydır (yani bebek çalışmaları daha ortada yokken) çok iyi davranmaya başladım, kavga gürültü oldugunda hep alttan alıyorum, dayanamayacağım kadar sinirimi bozuyosa yapacak bişey yok ben de avaz avaz bağrınıyorum da barımak için yine ben gidiyorum, hepsi gelecekte doğacak bebeğim için

tabi canım napalım kısmet herşeyin hayırlısı :::::::::)

hayırlı sabahlar kızlar;
yazdıklarınızı okudum çok duygulandım Rabbim herkese tez zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin..Ne kadar zormuş bu işler yaaa..
4 aylık evliyim ,25 yaşımdayım ve 2 aydır düşünüyoruz bebeği geçen ay yumurtlama dönemini hesaplamadım, regle yakın ay belim ağrıyor başımda ağrı var midem mi bulanıyor diye kandırdım kendimi,test aldım negatif birkaç gün sonra da hastalandım..
ocak ay reglim ayın 1indeydi,bu ayda 28 i
3 gün var çok heyecanlıyım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum..hiçbir belirti yok ama inşallah Rabbim dileyen herkesle birlikte bana da nasip eder...
Eğer 3 güne hastalanırsam benim de marta kalacak umutlarım...
Dua zinciri oluşturalım birbirimize dua edelim kızlar...

Gördüğüm kadarıyla Yedikolik ve çiğdemmm86 sizinde bu ay için umudunuz var benim gibi,inşallah olur:))))

Yedikolik sabah sabah hungur hungur aglattin beni, ama cok guzel bi paylasim umitsizlige dusmemek icin. Rabbim vakti geldiginde nasip edecektir herseyin bi vakti zamani var. Bizim planimiza gore degil Rabbimin planina gore oluyor iste. Ama yinede cok zor beklemek.

canımm bende ilk okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım hatta eşim kötü bişey oldu sanmış çok korkmuş koşarak yanıma geldi bende internetten okuduğuma ağlıyorum deyince hem içi rahatladı hem de kızdı baya . bu kadar kafana takma vakti zamanı gelince olur elbet dedi ama olmuyo işte aklımda hep o var..

berianur evet benim umudum var bu ay yani full time çalıştık + klomen + çatlatma iğnesi + çörekotu tarçın bal kürü + ananas yiyorum (rahme tutunmayı kolaylaştırıyormuş) + soğan kürü yapıyorum hala yani bu ay yapmadığım kalmadı inş Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz ... Bide şunu söyleyim biliyorum bazen dayanmak zor ama biraz sabredin eşinize. Küçük şeyleri büyütmeyin çünkü ilerde bunlar birikip içiniz kararıyo ve cinsel ilişki işkenceye dönüşüyo

Bugünden itibaren barışın kocalarınızla ve Mart ayına bi kaç tane daha hamile çıkaralım

Son düzenleme:
ov testi dünden beri tek çizgi çıkıyor kızlar hiç aynı rengi yakalamış değilim.normal zamana göre dün ve bugün önemliydi buna bakarak yolumu çizdim.bakalım bat tarihi 12 mart dua edin de hepimiz amaçlarımıza bir an evvel ulaşalım.bir ay daha beklemek istemiyorum :)

Merhaba kızlar, bende her ay olduğu gibi bu gelicek Mart ayından da umutluyum, inşallahhh
24 yaşındayım polikistik over rahatsızlığım var tedavi görüyorum, rabbim cevapsız bırakmaz inşallah

Canım çalşıyoruz işe de gidince zor oluyor yahuuu:18::18::18::18:

benimki yanımda da ne oluyo sanki aramız bozuk.zaten testler de negatif, hayır pozitifde çıksa konuşmuyoruz ki bebeği nasıl yapalım...

Barışın savaşma seviş

Bu yazılanları okuyunca daha iyi anlıyorum nasıl bir mucize olduğunu ben 2 aydır istiyorum , hiç bişey denemedim extra,bu ay yumurtlama dönemimi hesapladım sadece,ayyy ne kadar zor yaa,Rabbim şifa versin tüm rahatsızlığı olanlara,ben hiç doktora gitmedim,doktora gidip şimdiden kendimi o psikolojiye sokmak istemedim hata mı yapıyorum bilmiyorum???

Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhhhh:)

her geçen ay yeni bi umutla bekliyo ve istiyoruz.. + uğraşıyoruz..
mart ayı son olsun inş :13: ben İstanbul'danım 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim..evlendiğimden beri hiç korunmadık,5-6 ay sonra olsun diye karar verdiğimizin 2.ayı oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı malesef ondan sonra adet düzensizliğim,fazlalık kiloya karşı oluşan pko başladı + 2 defada prolaktin yüksekliğim oluştu..11 aydırda tekrar bebiş için uğraşmaktayız kızlar..ama adet düzensizliğim olduğu için zor oluyo galiba,3 defa söktürücüyle hastalanabildim..

yeni bat ise 2 mart..
inş son olur diye umut ediyorum..

inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ayy olmuşturr benim de 28 şubat batım:)
bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım

bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım

düşünmeye başladığımızda gitmedik cnm çünkü zaten hemen olmuştu..ama sonrasında düşükten bu yana baya gittim doktora,istemesem de..ama gitmekte fayda vardır heralde,hormonlara bakılıyo rahme bakılıyo vs vs..
ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı?

BU PKO teşhisi nasıl konuyor, tamam adet düzensizliği olanlarda belki daha kolay ama adeti düzenli olanlarda da pKO olabiliyormuş. Misal bugune kadar zaten kilo fazlalığım had safhalara çıkmıştı üzerine insülin direnci çıkmıştı ki bu PKO için önemli bir sebep ama kimse bana sende PKO var demedi.

PKO muayenede görülebilen birşeymi acaba?

polikistik over.. yani tembel yumurta diye geçiyo cnm.. evet adeti düzenli olanlarda da olabiliyo tabiki..
ama önceliği adet düzensizliği,aşırı kıllanma,hamile kalamama gibi belirtileri var + fazlalık kilo ile ortaya çıkıyo..
ve doktorlar muayenede görüyo tabi..hemde bakar bakmaz..özellikle kontrole gittiğinde sorabilirsin böyle bi durumum var mı diye..

canım bu ayda olmazsa ve beklemek istemiyorsan git doktora derim ben. gerçi doktorun ilk söyleyeceği şey ne kadar oldu korunmayı bırakalı? eğer 1 sene olmadıysa bir tedaviye başlayamayız... falan filan ben korunmayı bırakalı 9-10 ay oldu belki daha fazlada olabilir ama ilk doktora gittiğimde 4. ayın sonuydu ... tiroidlerim yüksekmiş ilaç verdi onu içtim düzeldi herşey yolunda bekle dedi bende beklemek istemiyorum dedim oda klomen verdi öyle deniyoruz iki aydır...

Son düzenleme:

daha yeni 2 ay oldu.. doğru söylüyorsunuz da benim doktor fobim var bide eğer alttan muayene edecekse aman Allahım düşünemiyorum bile,İnşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…