Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

sabahtan veriosun tahlil 2 den sonra cıkar genelde

azönce reglin 3.günü alttan ultrason yapılıyor diye okudum ya aslında direk kendi doktoruma gitsem iyi olacak.ne isteyeceğini bilemiyorum tam olarak..ama kendi doktoruma gidersem devlete gidip test yaptıramam zaman açısından uymayacak,off napsam ben ya.öğleden sonra alabilirsem sonuçları devletten, sonra mı gitsem ki doktoruma,çok yoğun oluyo gerçi muayene olabilir miyim bilmiyorum bu durumda.. off kafam karıştı ne yapacağıma karar veremedim

merhaba

29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyorum mart ayından umutluyum gerçekten düzenli çalışma yaptım sanıyorum :) doktora gittim küçük küçük kistlerin var sorun değil demişti mart ayında folikasite başladım aynı zamanda kan ilacım var çocuk sahibi olmayı çok istiyorum Allah herkese nasip eder inş. martın 24ünde regl olmam lazım bakalm 4 gün var :)

canım bm bildigim adetliyken alttan muayene yapmazlar doktorunun sekretriyle görüş alttan muayenemi diye sor beni karından muayene etmişti özellikle arayıp sormustum bence once muayeneye git zaten ac karnına ıstıyorlar testlerı ertesı gunde teslerini yaptırır goturursun yada sabahtan ac karnına devlete gıt testlerı yaptır 3 gibi de randevu al dr.una git muayene ol

doktor nisandaki reglin 3.günü gel demişti ama ben bu ay gitmek istiyorum.üç ay deneme süresi vermişti.8 aydır korunmuyoruz.ha mart ha nisan bi ay daha beklemek istemiyorum..sabahtan devlete gidip testleri yaptırıp dediğin gibi sonrasında kendi doktoruma gideceğim..

Katiliyorum canim sadece tup bebek ted alttan muayene rdgl iken yapiliyo oda son asamada.normal tedavilerde alttan deil normal ultrason yapiliyo rahat ol.

bende merak ettim topidik'i :) bize moral verse ne güzel olur

kızlarrr, sağolun beni merak ettiniz. ben iyiyim, her gün yazdıklarınızı okuyorum ve sizin için dua ediyorum. ben bildiğiniz gibi geçen hafta dr a gittim, bu ay korunmamızı istedi. şimdi rahim filmi çektirmem gerek, yana yana temiz bir hsg çekecek hastane arıyorum. istanbulda çektirseymişim keşke, ama adetim geciktiği için oraya adetli gittim ve adetliyken çekilmiyor

hamile arkadaşları tebrik ederimmm. darısı hepimizin başına. realbaby senen de güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum :)

Katiliyorum canim sadece tup bebek ted alttan muayene rdgl iken yapiliyo oda son asamada.normal tedavilerde alttan deil normal ultrason yapiliyo rahat ol.

canım ben 2 ayrı dr tarafından adetliyken alttan ultrasonla kontrol edildim. geçen hafta randevu almıştım, adetim gecikince randevu adetin 2. gününe denk geldi. ben çok rahatsız oldum utandım ama dr um hiçbirşey fark etmediğini, sıklıkla adetliyken böyle ultrasonla bakıldığını söyledi.

sekreterini aradım alttan muayene olacaksınız dedi.tahlil falan ne gerekiyor dedim şuan için gerek yok bir gelin ona göre belli olur dedi.. hiçbişey anlamadım bu işten,hormon vs ne zaman bakılacak ki bu sekretere kalırsa? neyse kızlar önce devlete gidip bi tahlilleri yaptırayım sonrasındada doktoruma giderim,artık neyapcaksa yapar.. sağolun yardımlarınız için

ya bence bu muayene işi doktora göre değişiyor bnm doktorum adetliyken alttan muayene etmiyor ama onun harıcı gittiğimde hep alttan muayene oldum..
belki daha net görünüyordur alttan muayenede :))

sen adetin 2-3 veya 4. günü yapılan tahlillerini devlette yaptırıp git bence. dr ayrıyeten başka şeyler de istersen ona göre yönlendirir. ben kafama göre kendim yaptırıp gittim, dr um da bunları kendim düşündüğüm için tebrik etti :)) ben şu tahlilleri yaptırdım, belki yardımcı olur sana:
1. FSH ve LH
2. estradiol (e2)
3. tiroidlerle ilgili T3, T4, serbest tiroksin vs.
4. glukoz
5. insülin
6. demir, ferritin, hemoglobin
7. prolaktin

iyide canım hastanede doktor talep etmeden kan testi bile yapmıyorlar ne deyip istediniz?

QUOTE=topidik;29427025]sen adetin 2-3 veya 4. günü yapılan tahlillerini devlette yaptırıp git bence. dr ayrıyeten başka şeyler de istersen ona göre yönlendirir. ben kafama göre kendim yaptırıp gittim, dr um da bunları kendim düşündüğüm için tebrik etti :)) ben şu tahlilleri yaptırdım, belki yardımcı olur sana:
1. FSH ve LH
2. estradiol (e2)
3. tiroidlerle ilgili T3, T4, serbest tiroksin vs.
4. glukoz
5. insülin
6. demir, ferritin, hemoglobin
7. prolaktin[/QUOTE]

topidik hoşgeldinnn
bu testlerrr,Allahım hepimizin yardımcısı olsun yaaaaaaa......
bugün çok negatifim,mutsuzum,bebişle ilgisi yok genel olarak
işten sıkıldım,yaz geliyor kilo veremiyorum ona sıkıldım,ben işteyken annem,ablam,yengem o gün senin bu gün benim geziyor ben çalışıyorum ona sıkıldım,sıkıldım da sıkıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…