Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

tüm dileklerin gercekleşsin canım Allah gonlune göre versin insallah

warse umarım herşey gönlünce olur.Rüyaları her zaman hayıra yormak lazımmış.
Real baby'nin sonucunu çok merak ettim.İnşallah hayırlı haberler verir bize.Hamile olanları duyunca sanki umudum artıyor.Sanki sıra bize de gelecekmiş gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.

ben az çok anlıyorsam 3 çocuk bu aama hepsi beraberde olabilir. hayırlısı.

uyandığında ne hissediyordun

soyle daha net anlatayım,hanı ıbadetını yaparsın ve elını acıp duaya basladıgında o yaptıgın ıbadetın hazı ve huzuru aydınlıgını ıcınde hıssedersın ya ..işte oyle ne eksık ne fazla canım ama 4 agac gordum :) yıne küçük agac ama salatalıkları olmustu hanı bız uzunlamasına bolerız ya salatalıgı işte oyle acmıstı agacı ustunde salatalıklar 5 6 parcaydı ve bembeyazdı gorunen yerı..

aynen bende öyle sanki ardından bende hamileyim diyecekmişim geliyor

aynen benimde midemde kelebikler uçuşuyor cookk mutluyum inş guzel haberlerle gelrım 13:00 veya 14:00 arası alıcam sonucları dualarınızı eksık etmeyın nolur allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür ... :)

gerçekten güzel bir rüya rabbim yüreğinde hissettiğin gibi çıkarsın önüne ama eğer çoğul bir gebelik ikiz ya da üçüz oluşursa beni hatırla olurmu :)))))))

bende rüya görüyorum 2 gecedir.

ilk rüyam pazar akşamı

hamileyim biliyorum ama ensemden silahla vuruluyorum. hemen eve geçip 112 yi arıyorum. ben vuruldum hamileyim diye.
bir adam geliyor merak etme ben ebeyim. birşeyin yok merak etme ama dinlen diyor. ikinizinde sağlığı iyi ama kapıdan söyleyip gidiyor.

ikinci rüyam bu gece

işyerinde koltukta oturuyorum bir anda regli olmuşum ama öyle böyle değil koltuğum göl halinde nasıl olur ya diyorum . renk de siyah kan gibi değil yani

işin garibi nasıl hissetiğimi bilmiyorum.

içim boşlukta. eşimle tanışmadan öncede böyle rüyalar görüyordum. ve içim boştu o ay tanışmıştım

çok şükür 14 aydır çok mutluyumm

hayırlara vesile inşallah

tatlım oncelıkle tekrar sunu soyleyeyım,tamama hepımız hayırlı evlat istıyoruz ama herseyde evlat deıl,inş rabbım yolumuzu saırtmasın eslerımızden aılelerızden sevdıklerımızden ayırmasın,vaktı zamanı geldıgınde hayırlı bır evlat nasıp etsın rabbım herkese ıns..

amiiiinnnnn hepimiz için

kızlar merhaba güzel haberlerinizi duymak gerçekten çok güzel insan daha bi ümitleniyor bastet hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsi darısı bizim gibi bekleyen bütün anne adaylarının başına inş

kızlar birşey sormak istiyorum nolur cevap verin olur mu doktorum reglin 3.günü gel demişti,hangi testleri ister ki?devlette yaptırıp doktoruma götüreyim diyorum,ön fikir açısından soruyorum kızlar adetliyken hangi testler yapılıyor? :44:

Canim ultrasindan bakar sonrs hormon testlerini yaptirit sakin ol tatlim

reglin 3. günü muhtemelen hormon tetkikleri olan LH,FSH,Östrodiol,Progesteron, DHEA-SO4 bakılıyor ancak belki doktorun ekstradan başka tetkikler isteyebilir.
Bu arada inşallah şu an RealBABY hayırlı bir sonuç almıştır umarım.

cevabın için teşekkür ederim canım inş ondanda güzel haber alırız amin
peki bu tetkiklerin sonuçları kaç günde çıkıyor devlette yaptırsam? bakalım bir gideyim de neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…