kimse yokmu?
rüyadan uyandıgında hıssettıgın duygu onemlıymıs,benım içim huzur dolu 2 gundur,yanı bılmıyorum..hakkımızda hayırlısı,tabı hersey cocuk deıl,benım dua ettıgım bır sey daha var,ıns ıkısınden bırısı için hayırlı bır işarettır bu rüya..
warse umarım herşey gönlünce olur.Rüyaları her zaman hayıra yormak lazımmış.rüyadan uyandıgında hıssettıgın duygu onemlıymıs,benım içim huzur dolu 2 gundur,yanı bılmıyorum..hakkımızda hayırlısı,tabı hersey cocuk deıl,benım dua ettıgım bır sey daha var,ıns ıkısınden bırısı için hayırlı bır işarettır bu rüya..
ben az çok anlıyorsam 3 çocuk bu aama hepsi beraberde olabilir. hayırlısı.
uyandığında ne hissediyordun
warse umarım herşey gönlünce olur.Rüyaları her zaman hayıra yormak lazımmış.
Real baby'nin sonucunu çok merak ettim.İnşallah hayırlı haberler verir bize.Hamile olanları duyunca sanki umudum artıyor.Sanki sıra bize de gelecekmiş gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.
yok cnm olmadım bende de yok ama sürekli bi ıslaklık oldum herhalde diorum bakıorum yok benm bacaklarım cok agrıyor daha dogruusu kalcalarım birde kasıklarımın ama baldırlarıma dogru yanii insallah cnm bizim moralimizi yerine getir bizlere umut ol tatlım benmm ne zmn belli olcak saat kacta midem de kelebekler uçuşuyor
ben az çok anlıyorsam 3 çocuk bu aama hepsi beraberde olabilir. hayırlısı.
uyandığında ne hissediyordun
soyle daha net anlatayım,hanı ıbadetını yaparsın ve elını acıp duaya basladıgında o yaptıgın ıbadetın hazı ve huzuru aydınlıgını ıcınde hıssedersın ya ..işte oyle ne eksık ne fazla canım ama 4 agac gordum :) yıne küçük agac ama salatalıkları olmustu hanı bız uzunlamasına bolerız ya salatalıgı işte oyle acmıstı agacı ustunde salatalıklar 5 6 parcaydı ve bembeyazdı gorunen yerı..
:d oh oh 1 değil 2 tane 2 de yetmez 3 tane diyorsunwarsecim bak sen 1 istersin allah sana 2 de verir 3 te :)
:d oh oh 1 değil 2 tane 2 de yetmez 3 tane diyorsunwarsecim bak sen 1 istersin allah sana 2 de verir 3 te :)
gerçekten güzel bir rüya rabbim yüreğinde hissettiğin gibi çıkarsın önüne ama eğer çoğul bir gebelik ikiz ya da üçüz oluşursa beni hatırla olurmu :)))))))
bende rüya görüyorum 2 gecedir.
ilk rüyam pazar akşamı
hamileyim biliyorum ama ensemden silahla vuruluyorum. hemen eve geçip 112 yi arıyorum. ben vuruldum hamileyim diye.
bir adam geliyor merak etme ben ebeyim. birşeyin yok merak etme ama dinlen diyor. ikinizinde sağlığı iyi ama kapıdan söyleyip gidiyor.
ikinci rüyam bu gece
işyerinde koltukta oturuyorum bir anda regli olmuşum ama öyle böyle değil koltuğum göl halinde nasıl olur ya diyorum . renk de siyah kan gibi değil yani
işin garibi nasıl hissetiğimi bilmiyorum.
içim boşlukta. eşimle tanışmadan öncede böyle rüyalar görüyordum. ve içim boştu o ay tanışmıştım
çok şükür 14 aydır çok mutluyumm
hayırlara vesile inşallah
abimin eşinde bir rüyaya yorum yaptım ikiz olduda :))))
tatlım oncelıkle tekrar sunu soyleyeyım,tamama hepımız hayırlı evlat istıyoruz ama herseyde evlat deıl,inş rabbım yolumuzu saırtmasın eslerımızden aılelerızden sevdıklerımızden ayırmasın,vaktı zamanı geldıgınde hayırlı bır evlat nasıp etsın rabbım herkese ıns..
valla hayırlı saglıklı olsun da bısey olmaz hepsını beraber cıkarırsam dahada cocuk yapmam bıkerede kurtulurum fenamı
kızlar merhaba güzel haberlerinizi duymak gerçekten çok güzel insan daha bi ümitleniyorbastet hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsi darısı bizim gibi bekleyen bütün anne adaylarının başına inş
kızlar birşey sormak istiyorum nolur cevap verin olur mudoktorum reglin 3.günü gel demişti,hangi testleri ister ki?devlette yaptırıp doktoruma götüreyim diyorum,ön fikir açısından soruyorum kızlar adetliyken hangi testler yapılıyor? :44:
reglin 3. günü muhtemelen hormon tetkikleri olan LH,FSH,Östrodiol,Progesteron, DHEA-SO4 bakılıyor ancak belki doktorun ekstradan başka tetkikler isteyebilir.
Bu arada inşallah şu an RealBABY hayırlı bir sonuç almıştır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?