aklınla bin yaşaoraya gidiyorum şimdi dayanamıycam
aa nerdesin canım :)))bizde geçe alınma falan yok
cevizlidere camisinin hemen yanı başında :)
bende migrosun karşısındayım.kırçiçeği lokantası var orda :)))
1 yıldır burdayıım ama bilmiyorum inanki :))) ama yakınız baya anladığım kadarıyla
hemen yaz haberini tamammı
günaydınn kızlaarrrr
nasılsınız bakalım
hamile olan arkadaslarımı tbrk ediyorum Allah tamamına erdirsin
çisem cnm silik cizgiyi görmüşsün hadi hayırlı olsun bebeem
bende hala kırmızılar gelmedi test de yapmadım
dr. 15.gun gel demişti ama ben bugunde beklicem yarın gidicem adet olmazsam
kendimi tutamazsam evde bi test yaparım belki de bilmioruuummmmm
Kızlar rüyamda 3 saksı gordum ve bu saksıların içinde küçük yesıl agaclar vardı,soagn agacı ama yesıllıgın içi kuru sagan doluydu buyuk buyuk,diğerı sarımsak agacı yıne yesıllıgın iç kısmında beyaz beyaz buyuk sarımsaklar olmustu,dıgerı ise zambak agacıydı ama zambak çiçek acmamıstı hala..sizce?
Kızlar rüyamda 3 saksı gordum ve bu saksıların içinde küçük yesıl agaclar vardı,soagn agacı ama yesıllıgın içi kuru sagan doluydu buyuk buyuk,diğerı sarımsak agacı yıne yesıllıgın iç kısmında beyaz beyaz buyuk sarımsaklar olmustu,dıgerı ise zambak agacıydı ama zambak çiçek acmamıstı hala..sizce?
canım cok guzel bır ruya gormussun ama ne gıbı bır yorum yapılır bılemıycem yarım bıraktıgın seylere devam et belki oda çiçek acar :)
sendemı olmadın ne guzel bende hıc adet belırtısı yokkkkkkk kasıklarımda batma felanda olmuyor bazen gaz sancısı gıbı sancı gırıyor .. belım agrıyor hafıften goguslerım acıyor tahlıl sonucu yüzüme güler ınsallah... :))
kısa ve öz yorum yapıcam hayırlı evlat anlamına geliyromuş canım,hadi bakalım hayırlısı
yok cnm olmadım bende de yok ama sürekli bi ıslaklık oldum herhalde diorum bakıorum yok benm bacaklarım cok agrıyor daha dogruusu kalcalarım birde kasıklarımın ama baldırlarıma dogru yanii insallah cnm bizim moralimizi yerine getir bizlere umut ol tatlım benmm ne zmn belli olcak saat kacta midem de kelebekler uçuşuyor
bence cok güzel bir rüya görmüşsün yeşil beyaz okurken içim açıldı canım :)
dua edın yavrucuklar inş rabıım sızlere hayırlı evlat nasıp eder canı gonulden ıstıyorum ınanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?