Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

sendemı olmadın ne guzel bende hıc adet belırtısı yokkkkkkk kasıklarımda batma felanda olmuyor bazen gaz sancısı gıbı sancı gırıyor .. belım agrıyor hafıften goguslerım acıyor tahlıl sonucu yüzüme güler ınsallah... :))

Kızlar rüyamda 3 saksı gordum ve bu saksıların içinde küçük yesıl agaclar vardı,soagn agacı ama yesıllıgın içi kuru sagan doluydu buyuk buyuk,diğerı sarımsak agacı yıne yesıllıgın iç kısmında beyaz beyaz buyuk sarımsaklar olmustu,dıgerı ise zambak agacıydı ama zambak çiçek acmamıstı hala..sizce?

canım cok guzel bır ruya gormussun ama ne gıbı bır yorum yapılır bılemıycem yarım bıraktıgın seylere devam et belki oda çiçek acar :)

kimse yokmu?

canım cok guzel bır ruya gormussun ama ne gıbı bır yorum yapılır bılemıycem yarım bıraktıgın seylere devam et belki oda çiçek acar :)

sen kan testı yaptınmı kız?sabah sabah nekadar yazmıssınız oku oku bıtmedı..inşş guzel haber alırım bebısım..

kızlarrr hepinize günaydın nasılsınız bakalımm

bastet canım çok sevindim hayırlı haberlerinle gel inşAllah
alipek o kırmızılar gelmez inşAllahhhh

benim bata daha çookkkk var o yüzden şimdi saymaya başlamıyorumm bileee

kısa ve öz yorum yapıcam hayırlı evlat anlamına geliyromuş canım,hadi bakalım hayırlısı

yok cnm olmadım bende de yok ama sürekli bi ıslaklık oldum herhalde diorum bakıorum yok benm bacaklarım cok agrıyor daha dogruusu kalcalarım birde kasıklarımın ama baldırlarıma dogru yanii insallah cnm bizim moralimizi yerine getir bizlere umut ol tatlım benmm ne zmn belli olcak saat kacta midem de kelebekler uçuşuyor

dua edın yavrucuklar inş rabıım sızlere hayırlı evlat nasıp eder canı gonulden ıstıyorum ınanın..

bence cok güzel bir rüya görmüşsün yeşil beyaz okurken içim açıldı canım :)

bence cok güzel bir rüya görmüşsün yeşil beyaz okurken içim açıldı canım :)

rüyadan uyandıgında hıssettıgın duygu onemlıymıs,benım içim huzur dolu 2 gundur,yanı bılmıyorum..hakkımızda hayırlısı,tabı hersey cocuk deıl,benım dua ettıgım bır sey daha var,ıns ıkısınden bırısı için hayırlı bır işarettır bu rüya..

aa kızlar bıde salatalık agacı gorgum ama salatalıklrda olmus agacın ustune cıkmıs içi beyaz beyaz dogranmıs gıbı ustte gorunuyodu,5 6 parcaydı ama kopmamıslardı agacın ustunde cıcek acmıslar gıbıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…