Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

[/QUOTE]

ay canım ben onu bilmiyorum :S ben tr'de değilim ya, orda nasıldır bilmiyorum, haklısın. ben kıbrıs'ta kendi istediklerimi ücretsiz yaptırıp tr'deki doktoruma götürdüm, kabul etti.

Allah iyiliğini versin amann taktıgına bak çocuk olunca oturacaksın zaten gezersin o gün bugün :)))) emin ol güne gitsen sıkılırsın

valla canım tr de yapmazlar,kan testini bile doktor mail atsın deniyor.kendi kafana göre öyle bana bunu yapın yapmıyorlar ama özelde ısrarla bilemem yaparlarsa ama iyi pahalı olur.ben istedim kan testi gebelik 150tl dediler tıp merkezi 20 tl yaptı.devlette doktor mail atsın dendi

ay canım ben onu bilmiyorum :S ben tr'de değilim ya, orda nasıldır bilmiyorum, haklısın. ben kıbrıs'ta kendi istediklerimi ücretsiz yaptırıp tr'deki doktoruma götürdüm, kabul etti.[/QUOTE]

canımm ben kaç gündür izinliydim, bugün işe başladım. aynen senin bahsettiğin ruhsal durumdayım ehehe. bir de eşim akşama yemekli misafir davet etmek istiyormuş. dedim tam gününü buldun, benim işim gücüm var, daha akşam geldim, başka gün çağır dedim :)) aynen ben de tombiğim, kilo vermem lazım, göbeğim löpür löpürrr

[/QUOTE]

Allah kimseyi bunların eline düşürmesin :S tıp merkezi dr istemeden mi 20 tl yaptı? iyiymiş o zaman. benim arkadaşım özel hastanede laboratuarda çalışıyor, sağolsun bana ücretsiz çıkarıp veriyor. o hastanede çalışan drlara göstermediğim sürece :)) ama devlette de istediğin tüm tahlilleri reçetesiz yapıyorlar burda. sonuç çok uzun zaman sonra çıkıyor ama :S

berianur yoksam sen bebek doğunca işi mi bırakacaksın? :))

Kızlar Merhaba,

Bende 26 yaşındayım 160 boyunda 65 kilyum (malesef) ocak tan beri deniyorum , ankaradayım

Kadın doğuma gittim öceden, baktırdım, sorun yok, adetler düzenli, smear testi de yaptırdım.

yarın adet olursam hamile değilim , inş olmam.

kilo vermek istedim çocuk düşünmeden önce ama başramadım

takipteyim sizi

hiçç sıkılmammmmmmmmmmmm,aksine ruhum ferahlarrr
ablamın bir arkadaşı da işten sıkıldığı bir anda ''o yanıma yatsam o yanım acısaa,bu yanıma yatsam bu yanım acısa '' diyordu
aynı düşüncelere sahibimm,belki bahar yorgunluğu sıkıntısıdır
aynen arkadaşım benim de her yerim löpür löpür,
iştahım bir açıkki sorma,bugün 11de öğle yemeği yedim yuh yani banaaa:)

topdik im belki bebeğin doğmasını bile beklemem:)))
hahayy ,bunu düşünmesi bile güzell
evlendiğinde 1 yıl içinde işten çıkınca tazminat olayı var yaa,onu kullanıp çıkacağım inş...
sürenin bitimine 8 ay var daha; mümkün olduğunca dayanmaya çalışacağım bu arada hamile kalırsam da iyi olur hem hamilelikte aktif olurum çabuk geçer vs..bakalım hayırlısı tabi
Rabbim hepimiz hakkıında hayırlısını versinn

testkolik arkadaşımız çisem den inş. iyi haber gelir yaaaa

hadi bakalım hayırlısı ,beklemişsin sonuna gelmişsin,inş. hayırlısıyla hamişsindir...belirti falan var mı
kilo sorunu malesef bizimde var ama napalımm kısmet...sağlıklı olalım da

hehehe harikasın :)) o söze de bayıldım, aynennn o yana yatsam o yanım ağrısaa, bu yana yatsam bu yanım ağrısaa ne güzel olur :))) ben işten çıkmam da belki hamilelikte 8-9 ay ödenekli raporlu izin kullanabilirsem, her yolu deniycem onun için :))

canım sağol devlette daha önceden memnun kaldığım bi doktora gideceğim bakalım anlatacağım durumumu,o şekilde yaptırmayı düşünüyorum,inş bi sorun çıkartmaz bana..

topidik sen kamudasın o zaman?

ohhh miss olur inş. yapabilirsin öyle birşeyy
arkadaşın çalıştığı yerde x-ray cihazı olduğundan 6 aydır ödenekli izinli kebapp,sende bi yolunu bulursun inş..
biz gariban gariban çalısırız artıkın) özel sektörr

kızlar ben çisemle gorustum sonucu almıs ama kendısı acıklasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…