[/QUOTE]iyide canım hastanede doktor talep etmeden kan testi bile yapmıyorlar ne deyip istediniz?
QUOTE=topidik;29427025]sen adetin 2-3 veya 4. günü yapılan tahlillerini devlette yaptırıp git bence. dr ayrıyeten başka şeyler de istersen ona göre yönlendirir. ben kafama göre kendim yaptırıp gittim, dr um da bunları kendim düşündüğüm için tebrik etti :)) ben şu tahlilleri yaptırdım, belki yardımcı olur sana:
1. FSH ve LH
2. estradiol (e2)
3. tiroidlerle ilgili T3, T4, serbest tiroksin vs.
4. glukoz
5. insülin
6. demir, ferritin, hemoglobin
7. prolaktin
topidik hoşgeldinnn
bu testlerrr,Allahım hepimizin yardımcısı olsun yaaaaaaa......
bugün çok negatifim,mutsuzum,bebişle ilgisi yok genel olarak
işten sıkıldım,yaz geliyor kilo veremiyorum ona sıkıldım,ben işteyken annem,ablam,yengem o gün senin bu gün benim geziyor ben çalışıyorum ona sıkıldım,sıkıldım da sıkıldımm
canım sen hemen bize haber ver olurmu?meraktan öleceğim
topidik hoşgeldinnn
bu testlerrr,Allahım hepimizin yardımcısı olsun yaaaaaaa......
bugün çok negatifim,mutsuzum,bebişle ilgisi yok genel olarak
işten sıkıldım,yaz geliyor kilo veremiyorum ona sıkıldım,ben işteyken annem,ablam,yengem o gün senin bu gün benim geziyor ben çalışıyorum ona sıkıldım,sıkıldım da sıkıldımm
canım sen hemen bize haber ver olurmu?meraktan öleceğim
[/QUOTE]valla canım tr de yapmazlar,kan testini bile doktor mail atsın deniyor.kendi kafana göre öyle bana bunu yapın yapmıyorlar ama özelde ısrarla bilemem yaparlarsa ama iyi pahalı olur.ben istedim kan testi gebelik 150tl dediler tıp merkezi 20 tl yaptı.devlette doktor mail atsın dendi
ay canım ben onu bilmiyorum :S ben tr'de değilim ya, orda nasıldır bilmiyorum, haklısın. ben kıbrıs'ta kendi istediklerimi ücretsiz yaptırıp tr'deki doktoruma götürdüm, kabul etti.
Kızlar Merhaba,
Bende 26 yaşındayım 160 boyunda 65 kilyum(malesef) ocak tan beri deniyorum , ankaradayım
Kadın doğuma gittim öceden, baktırdım, sorun yok, adetler düzenli, smear testi de yaptırdım.
yarın adet olursam hamile değilim , inş olmam.
kilo vermek istedim çocuk düşünmeden önce ama başramadım
takipteyim sizi
topdik im belki bebeğin doğmasını bile beklemem:)))
hahayy ,bunu düşünmesi bile güzell
evlendiğinde 1 yıl içinde işten çıkınca tazminat olayı var yaa,onu kullanıp çıkacağım inş...
sürenin bitimine 8 ay var daha; mümkün olduğunca dayanmaya çalışacağım bu arada hamile kalırsam da iyi olur hem hamilelikte aktif olurum çabuk geçer vs..bakalım hayırlısı tabi
Rabbim hepimiz hakkıında hayırlısını versinn
testkolik arkadaşımız çisem den inş. iyi haber gelir yaaaa
sen adetin 2-3 veya 4. günü yapılan tahlillerini devlette yaptırıp git bence. dr ayrıyeten başka şeyler de istersen ona göre yönlendirir. ben kafama göre kendim yaptırıp gittim, dr um da bunları kendim düşündüğüm için tebrik etti :)) ben şu tahlilleri yaptırdım, belki yardımcı olur sana:
1. FSH ve LH
2. estradiol (e2)
3. tiroidlerle ilgili T3, T4, serbest tiroksin vs.
4. glukoz
5. insülin
6. demir, ferritin, hemoglobin
7. prolaktin
yaşş geldi gidiyor cnm24.5 balıkesirde yasıyorum aslen gresunluyum kılom 53 .... boyum 1.71
kızlar ben çisemle gorustum sonucu almıs ama kendısı acıklasın
kızlar ben çisemle gorustum sonucu almıs ama kendısı acıklasın
hamile :))))öyle hissediyorum .ne zaman gelecekmiş açıklayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?