canım bu ayda olmazsa ve beklemek istemiyorsan git doktora derim ben. gerçi doktorun ilk söyleyeceği şey ne kadar oldu korunmayı bırakalı? eğer 1 sene olmadıysa bir tedaviye başlayamayız... falan filan ben korunmayı bırakalı 9-10 ay oldu belki daha fazlada olabilir ama ilk doktora gittiğimde 4. ayın sonuydu ... tiroidlerim yüksekmiş ilaç verdi onu içtim düzeldi herşey yolunda bekle dedi bende beklemek istemiyorum dedim oda klomen verdi öyle deniyoruz iki aydır...
daha yeni 2 ay oldu.. doğru söylüyorsunuz da benim doktor fobim var bide eğer alttan muayene edecekseaman Allahım düşünemiyorum bile,İnşallah gerek kalmaz
bişey diyim mi..benim canım çok tatlıdır,inanılmaz hemde..
öyle ki kulağımdaki 2.delik kapanmak üzereyken ona küpe takmaya çalışırken bayıldım yani düşün o dereceiğneden,kan aldırmaktan,sadece hastaneye girmekten bile tırsıyorum.aynen fobi gibi..
ama mecbursun bazen yaptırmaya,bazı şeylere..
alttan muayenede bunlardan biri malesef..bugün olmazsa başka gün illaki olucak yani..
ayrıca emin ol saniyelik bişey..içeri girdikten sonra bişey yok,sadece o an giriş anı önemli o kadarkaç kezzzzzz muayene oldum ama hala tırsıyorum mesela..
yani muayene öyle olacak kesinpeki kendimi alıştırmaya başlıyım o zaman
ben de kan veremem iğne olamam ne zor şeyler yaa
cennet boşuna anaların ayakları altınde değil
Canım çalşıyoruz işe de gidince zor oluyor yahuuu:18::18::18::18:
Barışın savaşma seviş
benimde mart 2 meraktan öleceğim
ov testi dünden beri tek çizgi çıkıyor kızlar hiç aynı rengi yakalamış değilim.normal zamana göre dün ve bugün önemliydi buna bakarak yolumu çizdim.bakalım bat tarihi 12 mart dua edin de hepimiz amaçlarımıza bir an evvel ulaşalım.bir ay daha beklemek istemiyorum :)
ben bu akşam test yapacağım sanırım
gerçi yapıpta negatif çıkınca geçen ay çok üzüldüm ama
inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ayy olmuşturr benim de 28 şubat batım:)
bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım
günaydın kızlaaaar herkese
günaydın canım 2 martı sen mi bekliyordun ?
testi yaptınmı berianur ?
günaydınn:)
yok yapmadım canım,korkuyorum tek çizgiden
sen yaptın mı yoksa
Evt cnm 2 mart bat günüm
günaydın kızlaaaar herkese
test yaptınmı canım ? yapın vallla sizi merak etmeye başladım
kadın doğum olmasa da dahiliye gidip kan testlerini yaptırsan iyi olur canım ,bende demir eksikliği çıktı dahiliye doktoru önce onu tedavi etti zaten yanında diğer testlerimde yapılmıştı.başka sorun yoktu smear testi sanırım adını yanlış yazmış olabilirim onun dışında hepsini yaptırdım.dahiliye doktoruna çocuk düşünüyorum deyince folbıol yazdı.bende kadın doğuma gidip psikolojik hemen başlamım dedim 3-5 ay denim olmadı bi giderim dedim ama şekerime troid e hepsine baktırdım.hakkımızda hayırlısı...ben 23 günde adet oluyorum hiç şaşmaz 8 şubatta oldum şimdi 2-3 martı bekliyorum bakalım nolcak
ben evlenmeden önce yani yakşalık 6-7 ay önce genel bir check up yaptırmıştım( detaylı) ayrıca sivilce tedevisi için hormon testi istemişlerdi,birşey çıkmamıştı,yine bu sivilce tedavisi için karnımdan bakmıştı dr kist için vs temiz demişti,yine de gitmeliyim ama sanırım...folbıol u ablam da kullanmış bana sen düşünmeye başlamamadan önce kullan demişti ama unuttum ben onu
inşallahh hastalanmazsın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder...hayırlı haberini bekleyeceğiz inş:)
ben hastalanmadan önce kilomda 1-2 kilo artış oluyor bu sabah tartıldım tam 1,5 kilo fazlayım ,canım acayip tatlı da çeker dün 2 paket çikolata yedim:S
ayy ayyy inşallah hastalanmam,
bu zamanlara yakın çantama mutlaka ağrı kesici atarım çünkü ilk gün çok sancılı oluyorum, çalışırken de zor oluyor,almamışım yanıma bildiğiniz aklım başımdan gitmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?