Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

peki alttan mı muayene etti ilk gittiğinizde?
İnşallah hayırlısıyla olur yaa sizinde..

daha yeni 2 ay oldu.. doğru söylüyorsunuz da benim doktor fobim var bide eğer alttan muayene edecekse aman Allahım düşünemiyorum bile,İnşallah gerek kalmaz

bişey diyim mi..benim canım çok tatlıdır,inanılmaz hemde..
öyle ki kulağımdaki 2.delik kapanmak üzereyken ona küpe takmaya çalışırken bayıldım yani düşün o derece iğneden,kan aldırmaktan,sadece hastaneye girmekten bile tırsıyorum.aynen fobi gibi..
ama mecbursun bazen yaptırmaya,bazı şeylere..
alttan muayenede bunlardan biri malesef..bugün olmazsa başka gün illaki olucak yani..
ayrıca emin ol saniyelik bişey..içeri girdikten sonra bişey yok,sadece o an giriş anı önemli o kadar kaç kezzzzzz muayene oldum ama hala tırsıyorum mesela..

yani muayene öyle olacak kesin peki kendimi alıştırmaya başlıyım o zaman
ben de kan veremem iğne olamam ne zor şeyler yaa
cennet boşuna anaların ayakları altınde değil

yani muayene öyle olacak kesin peki kendimi alıştırmaya başlıyım o zaman
ben de kan veremem iğne olamam ne zor şeyler yaa
cennet boşuna anaların ayakları altınde değil

yaaaa aynen öyle canımcım,sorma..
her dert kadınlarda..her zorluk yine kadınlarda..

nurdancım aynen benimde dün ve bugün önemliydi. hatta benimde bat 12 mart:))))) ben de hiç çift çizgi yakalayamadım hatta çok silik çıkıyor... off acaba yumurtlamıyor muyum??

kadın doğum olmasa da dahiliye gidip kan testlerini yaptırsan iyi olur canım ,bende demir eksikliği çıktı dahiliye doktoru önce onu tedavi etti zaten yanında diğer testlerimde yapılmıştı.başka sorun yoktu smear testi sanırım adını yanlış yazmış olabilirim onun dışında hepsini yaptırdım.dahiliye doktoruna çocuk düşünüyorum deyince folbıol yazdı.bende kadın doğuma gidip psikolojik hemen başlamım dedim 3-5 ay denim olmadı bi giderim dedim ama şekerime troid e hepsine baktırdım.hakkımızda hayırlısı...ben 23 günde adet oluyorum hiç şaşmaz 8 şubatta oldum şimdi 2-3 martı bekliyorum bakalım nolcak

inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ayy olmuşturr benim de 28 şubat batım:)
bebek düşünmeye başladığınızda doktora gittiniz mi ?ben hiç gitmedim gidip gitmemekte kararsızım

ben yaptımda tek çizgi çıktı ama çıkması normal çünkü ben 23 günde bir adet oluyorum normalde bat 8 mart ama 23 güne göre 2-3 mart varsada çıkmaz zaten ve ben ayın 22 sin de yumurtaladım ona ragmen yaptım benim erken pazar günü çıkar heralde oda hasta olmazsam ama ben bu ay çok gariptim sırtım belim kopacak bende hiç olmazdı arada gögsüm sızlıyor hiç olmazdı ben adet olurken karnım bile ağrımaz bakalım nolcak .eger 28-30 günde adet görüyorsan yap çıkabilir senin

günaydınn:)
yok yapmadım canım,korkuyorum tek çizgiden
sen yaptın mı yoksa

test yaptınmı canım ? yapın vallla sizi merak etmeye başladım

günü geçmeden yapmıcam ben yaaa,zaten umutluda değilim çünkü bayaaaa bi zamandır gecikiyo benim adet,düzensizleşti..
ama yinede geciktiği an bi acaba diyorum tabi

ben evlenmeden önce yani yakşalık 6-7 ay önce genel bir check up yaptırmıştım( detaylı) ayrıca sivilce tedevisi için hormon testi istemişlerdi,birşey çıkmamıştı,yine bu sivilce tedavisi için karnımdan bakmıştı dr kist için vs temiz demişti,yine de gitmeliyim ama sanırım...folbıol u ablam da kullanmış bana sen düşünmeye başlamamadan önce kullan demişti ama unuttum ben onu

inşallahh hastalanmazsın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder...hayırlı haberini bekleyeceğiz inş:)

ben hastalanmadan önce kilomda 1-2 kilo artış oluyor bu sabah tartıldım tam 1,5 kilo fazlayım ,canım acayip tatlı da çeker dün 2 paket çikolata yedim:S
ayy ayyy inşallah hastalanmam,
bu zamanlara yakın çantama mutlaka ağrı kesici atarım çünkü ilk gün çok sancılı oluyorum, çalışırken de zor oluyor,almamışım yanıma bildiğiniz aklım başımdan gitmiş...

anladım canım ama şimdide başlayabilirsin folbıola. beni de tek umutlandıran belirtileri yazdım.birde bende de hastalanmaya yaakın tatlı çikolata yerim ama bu ay ekşi istiyorum dün ananas yemek istedim ne alakaysa salata çekio canm bakalım ya psikolojik ya bişey var bide 4 gündür gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum hiç uyanmazdım halbuki.eşim zaten diyor bunlar psikolojikse ne gülerim birde her sabah ateşimi ölçüyorum 36,7 37,0 arası oynuyr hoş hasta olmaya yakında ateş olurda bakalım geçmiyor günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…