Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bu kadar belirti varsa inşallah vardır yaa
ben 28 de bir hastalanıyorum genelde ama şaştığı da oluyor,eğer yarında hastalanmazsam 1 mart cuma sabahı test yapacağım inşallah..ben de hiçbir belirti yok
hatta hastalanma belirtisi var canım tatlı çekiyor ve kilom artmış

hayırlısı olsun canım hepimiz için

aaaaaaaaa ben de birkaç gecedir wc ye kalkıyorum ama 3-4 kere değil 1 kere:)
normalde hiç kalkmazdım ama
wc nin psikolojisi olmaz yaa bence:))
way bee normalde tatlı çekiyor şimdi ananassa sen kesin hamilesin inş:))
pozitif düşünelim

inş.canım valla bende anlamadım ananas ne alakaydı ama benimde kafamı karıştıran 1 aya yakındır sigarayı bıraktım ondanmı ne bulsam yiyorum diyorum ama tatlı sevmemeye başladım o gerçek.evet wc garip bende şaşkınım normalde 2 kere en fazla 3 gidiyorumdur.şimdi 15 falan oluyordur heralde geceleri de katınca acaba üşüttüm mü diyorum ama yanma vs.. yok.yada hepsi psikolojik.zaten hamileysem gün gün yazacam size günlük tuttum yumurtlamama kadar anı biliyorum eşim doktora yapacaksın az kaldı diyor

merhaba arkadaşlar! bu topiği gördüm, ben de geldim :) yaş 31, kıbrıs'tayım. ilk bebeğimizi istiyoruz Allah kısmet ederse. hipofiz bezimde adenom ve prolaktin sorunlarım var. SAT 2 şubat. prolaktin düşünce beklemeyelim istedim ve 14 şubatta denemeye başladık. şubat için yumurtlama tarihimi kaçırdık mı bilmiyorum ama mart için umutluyumm :) özel birşey yapmıyorum, yaklaşık 10 gündür folic plus içmek dışında. sigara kullanmıyorum, günde 2-3 bardak kahve içiyorum. çok heyecanlıyım, çok sabırsızım. Allahım hepimize bu ay içinde güzel haberler verebilmeyi nasip eder inşallah. hep beraber gün sayalım :)

Son düzenleme:

:))) alemsin canım yaaa
geçen ay ben kendime göre yüzde bin hamileydim:) daha adetime 4 gün var ay midem bulanıyor başımda bi ağrı var ay kusacağım ,gögüslerim hassaslaştı demiştim ...senin belirtiler psikolojik değildir inşallahh..wcye bu kadar sık uyanıyorsan kesin ya hamilesin ya da soğuk aldın..
ben de yazacağım size inş..
ya inşallah toplu hamile kalırız hepimiz bu ay

hoşgeldin:) aminnn inşallahhh
hayırlısıyla inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...ne güzell ben de sigara içmiyorum büyük avantaj bence...
ben günde 1 bardak kahve içiyorum onu da bırakmak istiyorum nikotin iyi değil
hepimiz çok heyecanlıyız yaaa senin de az kalmış birlikte sabredelim...

inş.canımya ,yok bizim bu ay ilk denememiz daha :) normalde ağustos gibi başlayacaktık.birden hadi yapalım olduk.şimdide sabırsızlandım yok ben hiç öyle hamileyim hami,leyim demedim.sadece 13 şubatta hastalıgım bitince sigara içiyordum o gün bir tane yaktım içimden bir ses içme işte hamile olacaksın dedi bakalım nolcam .içmedim attım dahada içmedim

hayırlısı inşallah hamilesindir.

Ben de bir tuhafım. Normalde insanlar regl olunca şişerler, tatlı krizlerine girerler. Bende hiçbiri olmuyor hatta regl olunca kilom biraz aşağı iniyor. Ne zaman reglim bitiyor benim kilo tekrar yukarı hooop! Ve aynı zamanda o dönemde çikolata krizlerim oluyor. Herhalde çok kan kaybediyorum dengelemek için sonradan geliyor benim diye düşünüyorum :)

Bende bi 10 dk ya falan olucam galiba wc ye gitmeye cesaret edemiyorum ( karnim agriyor kesin hastalandim. Bu ayda olmadi. Aralik sonunda baslamistik ilk denemelere 2 ay oldu gerci ama yinede üzüldüm

nurdancım aynen benimde dün ve bugün önemliydi. hatta benimde bat 12 mart:))))) ben de hiç çift çizgi yakalayamadım hatta çok silik çıkıyor... off acaba yumurtlamıyor muyum??

valla bende aynı şeyi düşündüm inanki.çift çizgi yakalayamadığım gibi c harfi de silik çıkıyor.yine çalışmalara devam tabi ama pekte umudum kalmadı yani

kızlar bu arada annem bir düşük yaptıktan sonra uzun süre hamile kalamamış.babaannem onu sabunlu sıcak su ya oturtmuş yarım saat ve annemler o gece beraber olmuşlar.sahidende olmuş.güya sabunlu su rahim yolunu açıyormuş bende denedim.denemekten birşey çıkmaz sizede önereyim dedim :)

buhar açmış olabilir.o kadar çok şey okuyorum ki bende vıks li buharı duymuştum.suyu kaynatıp içine biraz viks üzerine battanıye alıp oturmalıymışsın buharına.aynı gece birlikte olmalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…