Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Karnim agrimaya baslayinca en fazla yarim saate baslardi reglim. Bi saati gecti yaa wc ye gittim korka korka sadece koyu renk akinti gelmis normalde hic boyle olmazdi acaba hamilemiyim diye dusununcede acayip heyecanlaniyorum. Bi kac saat daha beklicem eger olmazsam test almaya gidicem. Hic bukadar heycanlanmamistim :)

çok sevindim canımm inş hastalanmazsın ve hamişsindir:))

inş.canım dikkat et yat bari

cigdemmm86 nasılsın canım var mı bi gelişme hayırlı haberlerini bekliyoruz
dinlen uzat bacaklarını
ilk müjdeli haberi senden almış olucaz

Daha fazla dayanamayip kosa kosa eczaneye gittim ama test negatif okadar heyecanlandimki anlatamam kalbim yerinden cikicakti hamileysem ilk kime soylerim ne zaman soylerim bi suru sey gecti aklimdan. Hala regl olmadim karnim sabahtan beri agriyo. Heralde stres yaptim ondan boyle oldu. Normalde agrim baslardi wc ye giderdim. Bedenimi taniyorum hep oyle oluyodu. Bu sefer olmayinca cok heycan yaptim ama bosyereymis. Sizide bosyere heycanlandirdim :) insallah bidahaki aya... Esimede soyledim uzulme bidahakine daha cok calisiriz diyo...

Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi, 5-6 gün hep silik çıkmıştı. Bu sabahta çalışma oldu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?

Bu arada testin markası laboquick. Kesinlikle doğru çalışıyor dün ultrasonda yumurta 20mm di çünkü. Hem hesaplı hem güvenilir olduğunu düşünüyor ve hepinize tavsiye ediyorum

canım testte çıkmamıştır belki ?
regl olmadıysan ümitsizliğe kapılma hemen
hakkında hayırlısı...

çiğdem86 bencede hamile olabilirsin hemen umudunu yitirme.belki testte çıkmamıştır?

Hiçbir fikrim yok canım:S

Arkadaşlar benim bat tarihimde 2 Mart birimizden birimiz hamile olalım artık yaa .. Hatta inş hepimiz hamileyizdir.. Bende bu ay adet geçince test yapmayı düşünüyorum çünkü şubat 28 çekiyor yani geçen aya göre 2 mart olmasına daha 5 gün kalmış oluyo. Yani testi eğer adet olmazsam martın 5 yada 6 sı yapacağım . gerçi evde test var dayanabilir miyim bilmiyorum ama geçen ay ki gibi tek çizgi sendromu yaşamak istemiyorum :18:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. inş uğur getirirsiniz sayfamıza ... Mart ayında hamilelik bekliyorum hepinizdenn inşşşşşşş :44:

Son düzenleme:

inşallah yaaaa inşallahhh,ben evde test olsa hayatta dayanamazdım o yüzden almadım,batım yarın:))
Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı ,sağlıklı melekler...

benimde mart 2 meraktan öleceğim

Ahh hadi inşallahhh:)

Benimde laboquick testim.Bende koyu renkte gördüm çizgiyi akıntıyıda farkettim şeffaf renkte akıntıydı.Ama su falan içince eşit koyulukta göremedim işte.

Bu arada ulrta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

bende laboquik aldım ama bir türlü yakalayamadım yumurtlama tarihini
ah ah umarım çalışmalar sonuç verir kızlar...yoksa bu gidişle bidahaki aya hepten karamsar olacağım ya

İkinci çizgi hafif kırmızıyken bugün 2. çizgi kontrol çizgisinden daha belirgindi:)
Bu arada bu sabah çalışma yaptık, daha sonra çalışma olmasa olur mu ki?

bende laboquik aldım ama bir türlü yakalayamadım yumurtlama tarihini
ah ah umarım çalışmalar sonuç verir kızlar...yoksa bu gidişle bidahaki aya hepten karamsar olacağım ya

Ben bugün yakaladım da çizginin olduğu zamanı, bu sabah çalışma oldu sonra da olamayacak gibi (zaman - mekan)

ya bende onu kullanıyorum ve benim dün ya da bu gün yumurtlamam lazımdı ama 3 gündür çok çok silik bi çizgi var. zaten akıntım falan da olmadı.bilmiyorum ne olacak

bende bebğim olsun istiyorum 27 yaşımdayım bu ay ikinci denememizdi BAT Dündü ama regl olmadım çünkü kist oluşmuş o yüzden geç regl olurum diye tahmin ediyorum ve ilk denemeden sonra doktora gttim kontrol için prolaktin hormonum yüksek çıktı gebeliğe engelmiş. iyiki erken gitmişim doktorum ilaç verdi dostinex ilaca pazartesi başladım bir ay kullanıcam doktorum korunma dedi. eğer hormonun düşerse hamile kalırsın dedi bakalım regl olayım önce de sonra ilaçla birlikte bebek çalışmaları yapıcam. ALLAHIM herkesin gnlüne göre versin BAŞARILAR

ya bende onu kullanıyorum ve benim dün ya da bu gün yumurtlamam lazımdı ama 3 gündür çok çok silik bi çizgi var. zaten akıntım falan da olmadı.bilmiyorum ne olacak

Bende de ilk başladığım günler silikti. Bu gün ise kontrol çizgisinden daha fazlaydı. Koyu kırmızı. Bu kadar koyu beklemiyordum. Testin güvenilebilirliği arttı gözümde. Ben bu gün öğleden sonra gördüm çift çizgiyi bu sabaha doğruda ilişki olmuştu. 24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşiyormuş. Acaba sabahki ilişkiden hamile kalabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…