Karnim agrimaya baslayinca en fazla yarim saate baslardi reglim. Bi saati gecti yaa wc ye gittim korka korka sadece koyu renk akinti gelmis normalde hic boyle olmazdi acaba hamilemiyim diye dusununcede acayip heyecanlaniyorum. Bi kac saat daha beklicem eger olmazsam test almaya gidicem. Hic bukadar heycanlanmamistim :)
Karnim agrimaya baslayinca en fazla yarim saate baslardi reglim. Bi saati gecti yaa wc ye gittim korka korka sadece koyu renk akinti gelmis normalde hic boyle olmazdi acaba hamilemiyim diye dusununcede acayip heyecanlaniyorum. Bi kac saat daha beklicem eger olmazsam test almaya gidicem. Hic bukadar heycanlanmamistim :)
Daha fazla dayanamayip kosa kosa eczaneye gittim ama test negatifokadar heyecanlandimki anlatamam kalbim yerinden cikicakti hamileysem ilk kime soylerim ne zaman soylerim bi suru sey gecti aklimdan. Hala regl olmadim karnim sabahtan beri agriyo. Heralde stres yaptim ondan boyle oldu. Normalde agrim baslardi wc ye giderdim. Bedenimi taniyorum hep oyle oluyodu. Bu sefer olmayinca cok heycan yaptim ama bosyereymis. Sizide bosyere heycanlandirdim :) insallah bidahaki aya... Esimede soyledim uzulme bidahakine daha cok calisiriz diyo...
Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi, 5-6 gün hep silik çıkmıştı. Bu sabahta çalışma oldu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?
Bu arada testin markası laboquick. Kesinlikle doğru çalışıyor dün ultrasonda yumurta 20mm di çünkü. Hem hesaplı hem güvenilir olduğunu düşünüyor ve hepinize tavsiye ediyorum
Arkadaşlar benim bat tarihimde 2 Mart birimizden birimiz hamile olalım artık yaa .. Hatta inş hepimiz hamileyizdir.. Bende bu ay adet geçince test yapmayı düşünüyorum çünkü şubat 28 çekiyor yani geçen aya göre 2 mart olmasına daha 5 gün kalmış oluyo. Yani testi eğer adet olmazsam martın 5 yada 6 sı yapacağım . gerçi evde test var dayanabilir miyim bilmiyorum ama geçen ay ki gibi tek çizgi sendromu yaşamak istemiyorum :18:
benimde mart 2 meraktan öleceğim
Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi, 5-6 gün hep silik çıkmıştı. Bu sabahta çalışma oldu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?
Bu arada testin markası laboquick. Kesinlikle doğru çalışıyor dün ultrasonda yumurta 20mm di çünkü. Hem hesaplı hem güvenilir olduğunu düşünüyor ve hepinize tavsiye ediyorum
Ahh hadi inşallahhh:)
Benimde laboquick testim.Bende koyu renkte gördüm çizgiyi akıntıyıda farkettim şeffaf renkte akıntıydı.Ama su falan içince eşit koyulukta göremedim işte.
Bu arada ulrta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
bende laboquik aldım ama bir türlü yakalayamadım yumurtlama tarihini
ah ah umarım çalışmalar sonuç verir kızlar...yoksa bu gidişle bidahaki aya hepten karamsar olacağım ya
ya bende onu kullanıyorum ve benim dün ya da bu gün yumurtlamam lazımdı ama 3 gündür çok çok silik bi çizgi var. zaten akıntım falan da olmadı.bilmiyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?