Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kabul ettimmm,ne güzel kızlarsınızzzz siz böyleee Maşallah sizeeeeee
içim açıldı

Teşekkürler canm senin güzelliğindir o Negüzel yeni yeni arkadaşlarım oluyor Kızlar faceden eklemek isteyen bana özelden ismini atsınlar ben atamıyorum mesaj sayım yetmiyo

Son düzenleme:

evet olmayınca olmuyor ama ben artık çok sıkıldım alıp başımı gidesim var sessiz sakin bi yerde bi süre kafa dinlesem ne güzel olur

evet olmayınca olmuyor ama ben artık çok sıkıldım alıp başımı gidesim var sessiz sakin bi yerde bi süre kafa dinlesem ne güzel olur

çok kafana takma bende 1 seneyi geçti ama yok olmayınca olmuyor gerçekten
kendini üzmende durumu daha çok bozar o yüzden hiç moralini bozma

kızlar ne çok şey yazmışsınızz maşAlllllahhhh oku oku bitiremedim vallaaaa erkekleri şimdi daha iyi anladımm kadınlar bi susmuyokiiii benim gibiii

bu arada cumanızz mübarek olsunnn...

nasılsınız bakalım nasıl gidiyo çalışmalar...

heheee konuşuyoruz bizz sen nerelerdesinnn
puff çalışma falan yok olmayacakta galiba yaza kadar

Selam kizlar yazilanlar okuyamadim hic 5 6 gun oldu bakmayali cok ilerlemisBen 9 undaregl olmustum sayinca 9. gunden beri birlikte oluyoruz bugun 14.gun.bu ay boyle deneyelim olmazsa gelecek ay gunasiri yapariz.benimde 3.ayim sayilir bu ay.ilk ayyumurta falan bilmiyordum.ikinci ay yumurtlamda esim yanimda degildi .bakalim insallah buaykacirmayiz

heheee konuşuyoruz bizz sen nerelerdesinnn
puff çalışma falan yok olmayacakta galiba yaza kadar

neden canım niye yaza kadar yokkk

ben 2 gündür misafir üstüne misafir belim bırkım koptu dün çalışamadık zaten moralim bozulduu yatıya gelmişler meğersemmm insan bi habber verir yaaaaa nasıl sinir oldummm gece gece silkeletcektim kendmiiiiiii

Son düzenleme:

eşim erken olduğunu düşünüyorr,biraz gezelim tozalım diyor 5 aylık evliyiz de..böyle işte inşallahhhhh bu ay hamile kalırım da ,ikna etmek için uğraşmama gerek kalmaz....

kimim inş. bu ay olur senin de...

inşAllahhh canımmmm yaa Allah kucağını doldursunnn ben evlendiğim günden beri yani 3.5 yıldır deniyorum sebepsiz infertilide gibi bişeeeyy biz çalışmalara devam etmeye çalışıyoruz kocama 3 gündür keçi boynuzu içiriyorumm bi sorun yok ama zararıda yok faydasını görürüz inşAllahhh bata daa çok var taaaaaaaaaa 10 nisan beklemek çok yorucu ama olsunn bu ay bide rahim filmi çektirdim bakalım sonucunu görücz ne olcakkkk

inşAllahhhh güzel sonuçlar alırsınn canım benimmmm

Canım bizim göremediğimiz hayırlar vardır bu kadar süre beklemende..
rahim filminden sonra gebelik daha kolay oluyormuş kk nın pfof bayanları öyle yazmıştı, inş. bu ay kalırsın hamişşş
10 nisan hakkaten çokmuş beaa
şaka şaka ne kalmışki gözünü kapatıp açıncaya kadar geçerr

evet çok şükür tüplerim falan açık çıktı kafaya takmazsak bu ay olur inşallahh olmadıı diğer aya artıkk pes etmekk yokkk

evet çok şükür tüplerim falan açık çıktı kafaya takmazsak bu ay olur inşallahh olmadıı diğer aya artıkk pes etmekk yokkk

Sen de bendensin 3.5 yıllık evlilik, kürler testler ilaçlar hepsi var bebek yok ama pes etmekte yok Yanındayım arkadaşım olmadı her ay tüm topiklere imzamızı atar çıkarız

Sen de bendensin 3.5 yıllık evlilik, kürler testler ilaçlar hepsi var bebek yok ama pes etmekte yok Yanındayım arkadaşım olmadı her ay tüm topiklere imzamızı atar çıkarız

o kürleri hiç deme zaten adaçayımı içmedim al tarçın çörek otumu yemedim soğan suyumu içmediimm ayyyyyyyy ayyyy

o bebekkkk bu göbüşeee gelecekkkkk

Canimhakketen erkenmiste yahuSen benceyinede korunma sansa birak.hem kasmayinca hemen hamile kalirsin zaten

inşAllahhhh güzel sonuçlar alırsınn canım benimmmm

Aminnnn hepimiz insallah.ama hergun hergun zor be ya .gecsede bitse su hafta ya

çok kafana takma bende 1 seneyi geçti ama yok olmayınca olmuyor gerçekten
kendini üzmende durumu daha çok bozar o yüzden hiç moralini bozma

neyse yapacak bir şey yok tekrar deneyip tekrar beklicez az önce benden 1 ay sonra evlenen biri vardı eşimin dayı kızı onun hamile olduğunu öğrendim telefonla konuştuk ne kadarda mutluydu onun adına çok sevindim ama tamda benim kötü günüme denk geldi öğrenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…