sen bizim sülaleden misin yoksa beaa
bizimkilerden biri 2. ye dün doğum yaptı
diğeri de 2 yıl önce 2. doğurdu
hahahaha bilemedim şuan :) ama bizimki 3 ay oluyo ikinciyi doğuralı okdar yeni değil :) nerdensin bu arada hangi şehir?
kabul ettimmm,ne güzel kızlarsınızzzz siz böyleee Maşallah sizeeeeee
içim açıldı
hahahaha bilemedim şuan :) ama bizimki 3 ay oluyo ikinciyi doğuralı okdar yeni değil :) nerdensin bu arada hangi şehir?
istanbul,sen????
Mrb kızlar yazdıklarınızı okumaktan hiç cevap yazamıyorum ki .. Maşallah hiç durmadan yazıyorsunuz
Unlugul canım sana mesaj attığımı sanıyordum ki meğerse atamıyormuşum.. ileti sayım mesaj atmaya yetmiyo henüzBaşka nerden konuşabiliriz diye çok düşündüm ama illaki bi adres bi bilgi vermeden olabilecek bişey bulamadım senin var mı bi fikrin???
Canmm çok çok geçmiş olsun.. Sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim... Senin ki ne güzel sıkıntısız olmuş ..Bana antibiyotik falan bişey vermemişti. Bunu da atlattık çok şükür Bundan sonra tam gaz çalışmalara başlıyoruz.. Rahim filminden sonra gebelik daha kolay oluyormuş.. Hadi bakalım rastgele
Derya canım seninle durumlarımız aynı gibi bende 24 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.. Yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz çocuk içinbende klomen kullandım 2 ay çörek otlu kürü yaptım eşime keçiboynuzu kürü yaptırdım,spermiyogram yaptırdı, soğan kürü yaptım . En son rahim filmi çektirdim herşey yolunda ama olmayınca olmuyor
istanbul,sen????
bursa bende cnm
evet olmayınca olmuyor ama ben artık çok sıkıldım alıp başımı gidesim var sessiz sakin bi yerde bi süre kafa dinlesem ne güzel olur
evet olmayınca olmuyor ama ben artık çok sıkıldım alıp başımı gidesim var sessiz sakin bi yerde bi süre kafa dinlesem ne güzel olur
kızlar ne çok şey yazmışsınızz maşAlllllahhhh oku oku bitiremedim vallaaaaerkekleri şimdi daha iyi anladımm kadınlar bi susmuyokiiii benim gibiii
bu arada cumanızz mübarek olsunnn...
nasılsınız bakalım nasıl gidiyo çalışmalar...
heheee konuşuyoruz bizz sen nerelerdesinnn
puff çalışma falan yok olmayacakta galiba yaza kadar
neden canım niye yaza kadar yokkk
ben 2 gündür misafir üstüne misafir belim bırkım koptu dün çalışamadık zaten moralim bozulduu yatıya gelmişler meğersemmm insan bi habber verir yaaaaa nasıl sinir oldummm gece gece silkeletcektim kendmiiiiiii
eşim erken olduğunu düşünüyorr,biraz gezelim tozalım diyor 5 aylık evliyiz de..böyle işte inşallahhhhh bu ay hamile kalırım da ,ikna etmek için uğraşmama gerek kalmaz....
kimim inş. bu ay olur senin de...
Selam kizlar yazilanlar okuyamadim hic 5 6 gun oldu bakmayali cok ilerlemisBen 9 undaregl olmustum sayinca 9. gunden beri birlikte oluyoruz bugun 14.gun.bu ay boyle deneyelim olmazsa gelecek ay gunasiri yapariz.benimde 3.ayim sayilir bu ay.ilk ayyumurta falan bilmiyordum.ikinci ay yumurtlamda esim yanimda degildi .bakalim insallah buaykacirmayiz
inşAllahhh canımmmm yaa Allah kucağını doldursunnnben evlendiğim günden beri yani 3.5 yıldır deniyorum sebepsiz infertilide gibi bişeeeyy biz çalışmalara devam etmeye çalışıyoruz kocama 3 gündür keçi boynuzu içiriyorumm bi sorun yok ama zararıda yok faydasını görürüz inşAllahhh bata daa çok var taaaaaaaaaa 10 nisan beklemek çok yorucu ama olsunn bu ay bide rahim filmi çektirdim bakalım sonucunu görücz ne olcakkkk
Canım bizim göremediğimiz hayırlar vardır bu kadar süre beklemende..
rahim filminden sonra gebelik daha kolay oluyormuş kk nın pfof bayanları öyle yazmıştı, inş. bu ay kalırsın hamişşş
10 nisan hakkaten çokmuş beaa
şaka şaka ne kalmışki gözünü kapatıp açıncaya kadar geçerr
evet çok şükür tüplerim falan açık çıktı kafaya takmazsak bu ay olur inşallahh olmadıı diğer aya artıkk pes etmekk yokkk
Sen de bendensin 3.5 yıllık evlilik, kürler testler ilaçlar hepsi var bebek yok ama pes etmekte yokYanındayım arkadaşım olmadı her ay tüm topiklere imzamızı atar çıkarız
eşim erken olduğunu düşünüyorr,biraz gezelim tozalım diyor 5 aylık evliyiz de..böyle işte inşallahhhhh bu ay hamile kalırım da ,ikna etmek için uğraşmama gerek kalmaz....
kimim inş. bu ay olur senin de...
inşAllahhhh güzel sonuçlar alırsınn canım benimmmm
çok kafana takma bende 1 seneyi geçti ama yok olmayınca olmuyor gerçekten
kendini üzmende durumu daha çok bozar o yüzden hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?