Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bilmiyorum ki canım valla öyle gögüs şişmesi agrısıda yokki umutlanım :))) kasık yumurtalık agrımda gitti akıntı var sadece

unlugullll ne var ne yok sivilce dışında??
benim geçen ay kimyasal gebelik olmuştu yaa,sürekli akıntı vardı,bu ay yok,başka herhangi bir belirti de yok

ha bide konuşurken agzımda tükürük çogalıyor :))) arkadaşla yemekte konuşrken agzımdan çıkacak gibi oldu susup yuttum öyle konuştum 2 gündür böle bişey var .metal tad yok ama agzımda acaba demir eksikliği olanlardamı oluyor o.

Son düzenleme:

bilmiyorum kiii canımm
başka bi topikte arkadaşın biri ,
'ağzım sulanıyor 'demiş,,
diğeri de ''bende de kıl dönmesi var'' hamile olabilir miyim yazmıştı..çok gülmüştüm...bilmiyorum kiii bu tükürük çoğalmasını hiç duymamıştım ben:)))
hayırlısı inşallahhhhhh

kızlar sizinde göbeğinizde pıt pıt bişey atıyor mu ya 2 saattir arar ara böyle oluyor bende

Son düzenleme:
Allahımya iş çıkışı al bu zamana durman hata :)))))))))))))))

:)))))))) kapalı oluyo ki malesef eczaneler. ben çıkınca. 6 da çıkıyorum gidene kadar kapanmış oluyor. Allahımmmmmmm bu gazla heran kaçabiliim iştennn

:)))))))) kapalı oluyo ki malesef eczaneler. ben çıkınca. 6 da çıkıyorum gidene kadar kapanmış oluyor. Allahımmmmmmm bu gazla heran kaçabiliim iştennn

ben geçen ay işten çıkıp testi alıp gelmiştim,silik ikinci çizgi vardı,sonra olmadı da neysee
sabrına hayran kaldım
keşke ben de 4 gün bekleyebilsem,inşallah beklerim
inşallah gelmez kırmızııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…