unlugullll ne var ne yok sivilce dışında??
benim geçen ay kimyasal gebelik olmuştu yaa,sürekli akıntı vardı,bu ay yok,başka herhangi bir belirti de yok
unlugullll ne var ne yok sivilce dışında??
benim geçen ay kimyasal gebelik olmuştu yaa,sürekli akıntı vardı,bu ay yok,başka herhangi bir belirti de yok
ha bide konuşurken agzımda tükürük çogalıyor :))) arkadaşla yemekte konuşrken agzımdan çıkacak gibi oldu susup yuttum öyle konuştum 2 gündür böle bişey var .metal tad yok ama agzımdaacaba demir eksikliği olanlardamı oluyor o.
hayırlısı diyelim umarım en kısa sürede güzel haberler verirsin
gmailimi açtım canım
unlugulll bekliyorum canmmm hadi eklee :44:
yedikolik naber,nasılsın?
kızlar sizinde göbeğinizde pıt pıt bişey atıyor mu ya 2 saattir arar ara böyle oluyor bende
4 gün geçmişti dimi senin elif test yaptınmı iyi duruyorsun valla
kızlar sizinde göbeğinizde pıt pıt bişey atıyor mu ya 2 saattir arar ara böyle oluyor bende
evet cnm 4 gün geçti. ya alamıyorum ki testi çalışıyorum anca yarın alıcam işte. aslında ölcem meraktan ama mecburen dayanıyorum.
Allahımya iş çıkışı al bu zamana durman hata :)))))))))))))))
:)))))))) kapalı oluyo ki malesef eczaneler. ben çıkınca. 6 da çıkıyorum gidene kadar kapanmış oluyor. Allahımmmmmmm bu gazla heran kaçabiliim iştennn
:)))))))) kapalı oluyo ki malesef eczaneler. ben çıkınca. 6 da çıkıyorum gidene kadar kapanmış oluyor. Allahımmmmmmm bu gazla heran kaçabiliim iştennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?