Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

yok canım biz yeni dönemi bekliyoruz biz senin gibi sabırlı değiliz adet geçene kadar bir sürü test yapanlardanız +kan testi :)))))))))

kızlar karnımda agrı var ,sancı var.insan sancı olmasına sevinirmi valla ben seviniyorum :)))) normalde adet olacakken bile sancılanmam

unlugul yaaaa rencide etme biziii biz böyleyiz napalımmm

ben dün 10 lu gebelik testi siparişi verdim ,bugün gelir herhalde
adet olana kadar( inşAllah olmam) her gün bi test yapsam,hatta adetime 4 gün kala Basted gibi kan testi yapsam
nasıl olurrrrrrrr

ovulasyon +gebelik alsaydınya canım.benim dün geldi ilk gebelik yaptım hahahahahah (-)
ovulasyon silikti kaçırmadım sabah ovulasyon yoktu artık

ovulasyon +gebelik alsaydınya canım.benim dün geldi ilk gebelik yaptım hahahahahah (-)
ovulasyon silikti kaçırmadım sabah ovulasyon yoktu artık

unlugul ben şaka yapmıştım yaaa,şimdiden başlamasanaaaaa
geçen ay yaşadıklarımı hatırlatırım,idrar testi pozitif,ikinci idrar testi pozitif,kan testi kısmen pozitif
sonra poss

ovulasyon testini de eşim istemiyor diye almadım
korunuyoruz artık,yaza kadar istemiyor hasbamm...yani bu ay olmazsa ve ben eşimi ikna edemezsem yaza başlayacağız çalışmalara
dün akşam belki geç yumurtluyorum diye şansımı deneyeyim dedim, ısrar ettim eşime korunmasız olsun diye ama nafile
hayırlısı yaa takmıyorumm ,sadece şunu düşünüyorum 6 yıldır çalışıyordum ,işi de bırakınca boşluğa düşer miyim,en azından bebiş olacak olsa ona adepte olurdum falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…