ben geçen ay işten çıkıp testi alıp gelmiştim,silik ikinci çizgi vardı,sonra olmadı da neysee
sabrına hayran kaldım
keşke ben de 4 gün bekleyebilsem,inşallah beklerim
inşallah gelmez kırmızııııııııı[/Q
inşallah sabrımın sonu güzel olur. ya aslında birazda emin olmak istedim hayal kırıklığı yaşamamak için. bakalım hayırlısı inş. hepimizin dilekleri gerçekleşir.
sendemi beklemedesin. tam bilmiyorum da geçtimi seninde?
canım yarım saat izindemi alamıyorsun.
ben geçen ay işten çıkıp testi alıp gelmiştim,silik ikinci çizgi vardı,sonra olmadı da neysee
sabrına hayran kaldım
inşallah sabrımın sonu güzel olur. ya aslında birazda emin olmak istedim hayal kırıklığı yaşamamak için. bakalım hayırlısı inş. hepimizin dilekleri gerçekleşir.
yok canım biz yeni dönemi bekliyoruz biz senin gibi sabırlı değiliz adet geçene kadar bir sürü test yapanlardanız +kan testi :)))))))))
:))) Anlıyorum. hayırlısı olsun inş.
kızlar karnımda agrı var ,sancı var.insan sancı olmasına sevinirmi valla ben seviniyorum :)))) normalde adet olacakken bile sancılanmam
cnm senin bat neydi?
berianur ekledik seni sensen kabul et yoksa silelim :)))
sabrına hayran kaldım
yok be canım benim yumurtlama dönemim daha yeni bitti,ve yumurtlama döneminin yarısını esgeçtik malesef,eşim sayesinde
bakalım hayırlısı,nasibi varsa gelir
30-31 mart ama 25 güne hesaplayınca ,yoksa 5 nisan.ben 24 günde adet oluyorum
kabul ettimmm,ne güzel kızlarsınızzzz siz böyleee Maşallah sizeeeeee
içim açıldı
yok be canım benim yumurtlama dönemim daha yeni bitti,ve yumurtlama döneminin yarısını esgeçtik malesef,eşim sayesinde
bakalım hayırlısı,nasibi varsa gelir
amiiinnnn cnm inş. olsun herşeyde bir hayır vardır. ne olcağı hiç belli olmaz. ya benim kuzen kısmt işte evlendiler ilk gece tutturdular nasıl bi şanssa :) nasıl bir nişan almışlarsa artık 12 den vurmuşlar vallaaa. hamile kaldı ilk geceden :)))
amiiinnnn cnm inş. olsun herşeyde bir hayır vardır. ne olcağı hiç belli olmaz. ya benim kuzen kısmt işte evlendiler ilk gece tutturdular nasıl bi şanssa :) nasıl bir nişan almışlarsa artık 12 den vurmuşlar vallaaa. hamile kaldı ilk geceden :)))
unlugul yaaaa rencide etme biziii biz böyleyiz napalımmm
ben dün 10 lu gebelik testi siparişi verdim ,bugün gelir herhalde
adet olana kadar( inşAllah olmam) her gün bi test yapsam,hatta adetime 4 gün kala Basted gibi kan testi yapsam
nasıl olurrrrrrrr
benim 2 kuzenime de oldu aynı şey,ama ben ilk günden utanırdım yaa o kadar erken de istemezdim herhalde
benim 2 kuzenime de oldu aynı şey,ama ben ilk günden utanırdım yaa o kadar erken de istemezdim herhalde
ne şans gerçekten :) bencede çok erken yani. onlarda istemiyodu ama karambole geldi. kısmet işte. şimdi ikinciyi bile doğurdu maşşallahhh :)
ovulasyon +gebelik alsaydınya canım.benim dün geldi ilk gebelik yaptım hahahahahah (-)
ovulasyon silikti kaçırmadım sabah ovulasyon yoktu artık
ne şans gerçekten :) bencede çok erken yani. onlarda istemiyodu ama karambole geldi. kısmet işte. şimdi ikinciyi bile doğurdu maşşallahhh :)
sen bizim sülaleden misin yoksa beaa
bizimkilerden biri 2. ye dün doğum yaptı
diğeri de 2 yıl önce 2. doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?