Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar o sosyal paylaşım sitesinden beni de ekleyin yaa :S ben de istiyorum sizinle arkadaş olmak. beni de ekleyin :))

neyse ben kaçtım arkadaşlar işlerim çok bugün pazartesi yoğunum güzel haberleri yazarsınız okurum açınca iyi muhabbetler

unlugul yazdım canım. her 10 dakikada 1 msj gönderilebiliyormuş :S yedirenkcim 10 dk sonra yazıcam sana :)

Allaaaahh hamişlerimiz çoğalmış girmeyeli maşallahh

darısı bekleyenlerin başına

Olsun tatlım yaaa üzülmeee,dua edelim hayırlısıyla,sağlıklı ,sıhhatli hayırlı evlarlar nasip etsin Rabbim…eşimin son kararı yazın karadeniz turundan sonra çalışmalara başlayalım’mış, ,ama ben de şimdiden korunmayalım o zamana kadar nasip ederse Rabbim olsun,bakarsın o zaman hemen olmaz olmadıkça stres oluruz,en iyisi şimdiden harekete geçelim diyorum,ısrarcı olacağım ben,çünkü bizde 1 yıl olunca herkes komurdanmaya başlar hem benim akrabalar,hem eşimin…hiç dırdır çekmek istemiyorum,doğurayım bi tane Allah ın izniyle herkes rahatlasın
4,5 ay olmuş biz evleneli….

ovulasyon testini yaptınmı meraktan öldümmmmmmmm

yaptınmı ovulasyon testini

Canım ben ovü testi siparişi vermemiştim ki
Gebelik testi siparişi verdim labaquick diye,yaptım nego, test de dandik mi dandik; resmi çekip göndersem afedersiniz kıçınızla gülersiniz,kürdan kalınlığında bişey ucunu idrar a batırdım hayvani bir tek çizgi belirdi,yanlış bu test yanlışş
Sana yazdım yaa,her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor diyeee,testler dandik ben bata kadar yapmiyacam yaaaaaaa ( inşallah)

Merhaba arkadaşlar tebrik ederim hamişler çoğalıyor maşallah..

Benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım normalde hiç şaşmaz 28 günde bir oluyorum.Bugünde hala olmadım Umutlanıyım mı bilemedim.:18::18::18:Akşam giderken eczaneden test alıyım yarına kadar olmazsam yarın sabah yapıyım diyorum.Belimde ve sol kasığımda ağrı var..Adet olucakmışım gibi ..Yarın neticeyi yazarım arkadaşlar eğer sabredemezsem akşamda yapabilirim testi ama sabah ilk idrarla sanırım daha net çıkıyormuş.Umarım umutlarım boşa çıkmaz..Kırmızılar gelmez inşallah..

Kızımı da mart ayında öğrenmiştim 8 marttı (2008 yılı) ..2. bebeğim olacak bu nasipse tabi benimleyse meleğim.O da ablası gibi martta öğrenmiş olucağım sadece gün farkıyla.

Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin..Umutla bekleyenlerin dilediği gibi olsun inşallah herşey..

sizinkiler 1 yıl bekliyorsa ne ala :))) benim eşimin ailesi düğünden sonraki ilk ziyaretten beri laf dokunduruyorlar, açık açık soruyorlar, yapmadıkları kalmadı :))) dün eşimin bir akrabası ve eşi tutturdu bende hamile yüzü varmış. yok diyoruz bebek şu an, inanmıyor insanlar, manalı manalı güldüler. kadın hiç yanılmazmış, yüzümden belliymiş. sonra görümcem başladı, rüyasında görmüş erkek bebek olacakmış. dedim biz denemiyoruz şu an, olsun diyor benim rüyam şaşmaz, kaza kurşunu olacak. Allah bana sabır versin. berianur hanımmm sana ekleme gönderdim, bi baksana

varsa erken çıkarmı diye bakıyorum canım negatf çıkınca zaten olsanda belli olmaz deyip atıyorum nolcak.çökmüyorum :)hayırlısını versin Allahım

evet canım düşünmüyoruz daha de sende eşinde.yoksa olacaksada olmaz taktırırlar

evet canım düşünmüyoruz daha de sende eşinde.yoksa olacaksada olmaz taktırırlar

eheh biraz daha sorarlarsa olduğunda da 3 ay dolana kadar söylemiycem :)) eşim yaz tatili geçsin, tatil yapalım rahat rahat sonra düşünürüz diyormuş. ama sanki günden güne fikrimiz değişecek, her gün soruyorlar :S görümcem de yakın diye yok canım korunuyoruz dedim, kız demek ki kaza kurşunu olacak dedi :) ben eve gidiyorum canlar, unlugul yarın sabahki testten sonra pozitif haberini okumak istiyorummmmmmmmmmmm

kızlar merhaba nasılsınız. test yaptım malesef negatif. bebek yok. zaten az öncede kırmızılar geldi randevu aldım doktora gidicem. bu gecikmelerin sebebini öğrenmek için. hayırlısı olsun. vardır bunda da bir hayır.....

hehee bizimkiler de soruyor canımmmm,hatta ilk ay kayınvalideme bişey söyleyecektim,ben sürpriz yapmayı çok severim anneme,babama kardeşlerime,herkese iyi bi haberi sürprizim var diye açıklarım,kayınvalideme bir sürprizim var dedim,hamile misin dedi pat diye şok olmuştum:))) hadi bakalım hayırlısıı arkadaşımm...
amin amin inş...
sen bu saatte çıkıyorsun heee helalll olsun,ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…