kızlar o sosyal paylaşım sitesinden beni de ekleyin yaa :S ben de istiyorum sizinle arkadaş olmak. beni de ekleyin :))
kızlar o sosyal paylaşım sitesinden beni de ekleyin yaa :S ben de istiyorum sizinle arkadaş olmak. beni de ekleyin :))
ben sana gelsin cnm dansözler RABBİM sonuna kadar daim etsin inş.Kızlarrrrrrrrr HamileyimmmmAllahıma binlerce kez şükürr
inş.inş. biizmki hemen soruyor adet oldunmu diye yok dedim sevindi,bugün sabahta oldum deyince yüzü bozuldu.eskiden aman olmasın diye dikkat ediyorduk herşeye,ama artık ikimiz de istiyoruz şimdi de olmuyor inşallah hepimziin olur.senin en oldu eşin en diyor kararı ne ? sahi siz evleneli ne kadar oldu.yeni evlendiyseniz takma canım boşver zamana bırak...
Olsun tatlım yaaa üzülmeee,dua edelim hayırlısıyla,sağlıklı ,sıhhatli hayırlı evlarlar nasip etsin Rabbim eşimin son kararı yazın karadeniz turundan sonra çalışmalara başlayalımmış, ,ama ben de şimdiden korunmayalım o zamana kadar nasip ederse Rabbim olsun,bakarsın o zaman hemen olmaz olmadıkça stres oluruz,en iyisi şimdiden harekete geçelim diyorum,ısrarcı olacağım ben,çünkü bizde 1 yıl olunca herkes komurdanmaya başlar hem benim akrabalar,hem eşimin hiç dırdır çekmek istemiyorum,doğurayım bi tane Allah ın izniyle herkes rahatlasın
4,5 ay olmuş biz evleneli .
yaptınmı ovulasyon testini
Olsun tatlım yaaa üzülmeee,dua edelim hayırlısıyla,sağlıklı ,sıhhatli hayırlı evlarlar nasip etsin Rabbim…eşimin son kararı yazın karadeniz turundan sonra çalışmalara başlayalım’mış, ,ama ben de şimdiden korunmayalım o zamana kadar nasip ederse Rabbim olsun,bakarsın o zaman hemen olmaz olmadıkça stres oluruz,en iyisi şimdiden harekete geçelim diyorum,ısrarcı olacağım ben,çünkü bizde 1 yıl olunca herkes komurdanmaya başlar hem benim akrabalar,hem eşimin…hiç dırdır çekmek istemiyorum,doğurayım bi tane Allah ın izniyle herkes rahatlasın
4,5 ay olmuş biz evleneli….
Canım ben ovü testi siparişi vermemiştim ki
Gebelik testi siparişi verdim labaquick diye,yaptım nego, test de dandik mi dandik; resmi çekip göndersem afedersiniz kıçınızla gülersiniz,kürdan kalınlığında bişey ucunu idrar a batırdım hayvani bir tek çizgi belirdi,yanlış bu test yanlışş
Sana yazdım yaa,her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor diyeee,testler dandik ben bata kadar yapmiyacam yaaaaaaa ( inşallah)
sizinkiler 1 yıl bekliyorsa ne ala:))) benim eşimin ailesi düğünden sonraki ilk ziyaretten beri laf dokunduruyorlar, açık açık soruyorlar, yapmadıkları kalmadı :))) dün eşimin bir akrabası ve eşi tutturdu bende hamile yüzü varmış. yok diyoruz bebek şu an, inanmıyor insanlar, manalı manalı güldüler. kadın hiç yanılmazmış, yüzümden belliymiş. sonra görümcem başladı, rüyasında görmüş erkek bebek olacakmış. dedim biz denemiyoruz şu an, olsun diyor benim rüyam şaşmaz, kaza kurşunu olacak. Allah bana sabır versin. berianur hanımmm sana ekleme gönderdim, bi baksana
Canım yaaaaaaaaa çooook teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah hep dualarımdasın Rabbim gönlüne göre verir inşallahben sana gelsin cnm dansözler RABBİM sonuna kadar daim etsin inş.
evet canım düşünmüyoruz daha de sende eşinde.yoksa olacaksada olmaz taktırırlar
AMİNNN cnm isteyen herkese versin inş.Canım yaaaaaaaaa çooook teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah hep dualarımdasın Rabbim gönlüne göre verir inşallah
sizinkiler 1 yıl bekliyorsa ne ala:))) benim eşimin ailesi düğünden sonraki ilk ziyaretten beri laf dokunduruyorlar, açık açık soruyorlar, yapmadıkları kalmadı :))) dün eşimin bir akrabası ve eşi tutturdu bende hamile yüzü varmış. yok diyoruz bebek şu an, inanmıyor insanlar, manalı manalı güldüler. kadın hiç yanılmazmış, yüzümden belliymiş. sonra görümcem başladı, rüyasında görmüş erkek bebek olacakmış. dedim biz denemiyoruz şu an, olsun diyor benim rüyam şaşmaz, kaza kurşunu olacak. Allah bana sabır versin. berianur hanımmm sana ekleme gönderdim, bi baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?