Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aynen canım elimden geldiği kadar öne alıyorum sen canını sıkma ben bu cumartesiye kadar ya adet oldum ya hamileyim derim

inşallah hamişsindir cnm:)
hadi bekliyorum güzel haberlerinizi..
bu arada bağırsak hareketlerinde bi değişiklik belirtiden sayılırmı?
ben hep kabızım hemoroid fln da var ama bir haftadır ayıptır öylemesi çok iyi aktif:)

karnının içinde bişeyy haklılaaarrr

topidik inşallah yaaa....

unlugül az değilsin sen dee heee,hemen aşerme modu on diyorsun

Unlugul senin kv yemekler pastalar getiren biriyse hemen soylemekte haklisin :) bizimkiler pek oyle degil hehe

Ozlemgok senin annis torun ozlemi cekiyor :) benimkiler ne kadar istedigimi biliyor, benim hipofiz tumoru-yuksek prolaktin yuzunden olmadigini bildikleri icin uzmesinler diye birsey demiyorlar. Ama insallah onumuzdeki ay tam hiz calismalara basliyorumm :)

Berianur bizim unlugulde var biseyler galiba, baksana incecik kiz yemek pasta dusunuyor :) Unlugul yarin Sabah ilk idrarla yap sen test canim

aynen öyle son aşamada artık aman sen kendini üzme aman diyor :)

evet kızlar doktordan geliyorum: )

gebelik şüphesi var doktorun
bakalım ne olacak testi verdim 2 saat sonra test sonucu çıkacak :))))

dualara ihtiyacım var çok istiyorummmm

wuuuuuu hadi bakalım inşallahhhh

Amanin ne guzel bir haber bu!! :)) anlatsana canim dr ne dedi? 8 de mi belli olacak? Hadi insallah, dualarimiz kalbimiz seninle ozlemgok :)

hakkaten var galiba inşallahh,
dediğin gibi incecik kız yemek düşünüyorr...

önümüzdeki ay hakkaten hızlı bir başlangıç bekliyoruz senden

ben de hep kabızım normade,şimdi de kabızım
ne kadar belirtisiz bi insanım

yanlız az önce ahanda karnım ağrıyor dedim,sevinecektim ki,tuvaletim varmış

Hahaha :))))) belirtilerin cogunu biz uyduruyoruz. Bkz. Bu topigin ilk acildigi zamanlar. Bi tek sende gercekten gebelik vardi ama bizde belirtiden gecilmiyordu

wuuuuuu hadi bakalım inşallahhhh

aminnn amiin aminnnn

Amanin ne guzel bir haber bu!! :)) anlatsana canim dr ne dedi? 8 de mi belli olacak? Hadi insallah, dualarimiz kalbimiz seninle ozlemgok :)

çok thankss
ayy nasıl heyecan yaptım anlatamam rahim çok inceymiş bu gebelik belirtisi imiş ama net sonuç testte çıkacak geçermi 1 saat

ben bunları söylediğimde eşiiim aman özleeemmm gazdır o gaz diyor :))))

Ozlemmm cikar cikmaz bize haber ver. Seni oyaliyim Ben 1 saat? :))

Cooook tazeymisiniz be canim daha ama tabi tutana kadar ne kadar olur bilinmez

yok canımya ben normalde severim,yapmaya erindiğimden yapar getirir yorulmum diye:) benim zaten ikiz dogurmam gerek eşimede diyorum annenden bize kalırmı acaba evladıma hasret kalırım eşime şimdi eczaneden test alsana dedim eczacıdan artık utanıyorum haftada 4-5 tane aldıgımdan oda yapma bekle dedi .olmadı yarın kan yaptırırım çaktırmadan ama bu sefer söylemeyecem gecen dayanamadım kan verdim dedim bu sefer olumlu olursa diyecem olumsuzza demiyeceğim.adetin 21.günü kanda çıkarmı kızlar

vuuuu süper dakka sayıyoruz o zaman hadi,bakalım inşallah güzel haberler...

ozlemgokkkkkkkkk canım naptın haber geldimi sen ara bir daha unutmasınlar aramayı arada kaynamasın

"Bu arada kızlar dün gene doktoruma gittim yumurta takibi için ve beta hcg ile lh hormonu arasında birbirini etkileyen bir koreleasyon var mı diye sordum. Biri artınca diğeri de artar mı merak ediyorduk biliyorsunuz. Doktorum evet var dedi, yani hormon sorunu olmayan birisi ovalüsasyon testiyle de hamile olduğunu anlayabiliyor demek ki, daha önce üzerinde konuştuğumuz konu doğrulanmış oldu, bilginiz olsun."

Forumda biri yazmış bunu canım hemde 2010 yılında.. Ben hissediyorum sen hamişsin sanki belirtiler de o yönde

canım valla eşim gebelik testi almayınca ,bende az önce gene ovulasyon testi yaptın 2 dakka sürmedi sanırım 2.çizgi çok az belli ama var.peki anlamadıgım bu çizgi gittikçe belirginleşecekmi o zaman gebelik testinde de çıkacakmı acaba.sanırım 4-5 gün önce yaptıgımda yumurtlama döneminin sonuydu daha belirgindi aynı koyulukta olmasada .sonra ertesi günü boş çıktı yani tek çizgi dünden beride ovulasyon işte silik çizgi gibi çıkıyor.eger 1 gün daha durabilirsem çarşamba kan testi yaptıracagım.

hormon sorunum yok diye biliyorum ve düşünüyorum 24 günde adet olurum yıllardır bötyledir.kıllanma sorunum yoktur.hadi bakalım inş.canımya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…