aynen canım elimden geldiği kadar öne alıyorum sen canını sıkma ben bu cumartesiye kadar ya adet oldum ya hamileyim derim
karnının içinde bişeyyhaklılaaarrr
topidik inşallah yaaa....
unlugül az değilsin sen dee heee,hemen aşerme modu on diyorsun
Unlugul senin kv yemekler pastalar getiren biriyse hemen soylemekte haklisin :) bizimkiler pek oyle degil hehe
Ozlemgok senin annis torun ozlemi cekiyor :) benimkiler ne kadar istedigimi biliyor, benim hipofiz tumoru-yuksek prolaktin yuzunden olmadigini bildikleri icin uzmesinler diye birsey demiyorlar. Ama insallah onumuzdeki ay tam hiz calismalara basliyorumm :)
Berianur bizim unlugulde var biseyler galiba, baksana incecik kiz yemek pasta dusunuyor :) Unlugul yarin Sabah ilk idrarla yap sen test canim
aynen öyle son aşamada artık aman sen kendini üzme aman diyor :)
evet kızlar doktordan geliyorum: )
gebelik şüphesi var doktorun
bakalım ne olacak testi verdim 2 saat sonra test sonucu çıkacak :))))
dualara ihtiyacım var çok istiyorummmm
Unlugul senin kv yemekler pastalar getiren biriyse hemen soylemekte haklisin :) bizimkiler pek oyle degil hehe
Ozlemgok senin annis torun ozlemi cekiyor :) benimkiler ne kadar istedigimi biliyor, benim hipofiz tumoru-yuksek prolaktin yuzunden olmadigini bildikleri icin uzmesinler diye birsey demiyorlar. Ama insallah onumuzdeki ay tam hiz calismalara basliyorumm :)
Berianur bizim unlugulde var biseyler galiba, baksana incecik kiz yemek pasta dusunuyor :) Unlugul yarin Sabah ilk idrarla yap sen test canim
inşallah hamişsindir cnm:)
hadi bekliyorum güzel haberlerinizi..
bu arada bağırsak hareketlerinde bi değişiklik belirtiden sayılırmı?
ben hep kabızım hemoroid fln da var ama bir haftadır ayıptır öylemesi çok iyi aktif:)
ben de hep kabızım normade,şimdi de kabızım
ne kadar belirtisiz bi insanım
yanlız az önce ahanda karnım ağrıyor dedim,sevinecektim ki,tuvaletim varmış
wuuuuuu hadi bakalım inşallahhhh
Amanin ne guzel bir haber bu!! :)) anlatsana canim dr ne dedi? 8 de mi belli olacak? Hadi insallah, dualarimiz kalbimiz seninle ozlemgok :)
ben de hep kabızım normade,şimdi de kabızım
ne kadar belirtisiz bi insanım
yanlız az önce ahanda karnım ağrıyor dedim,sevinecektim ki,tuvaletim varmış
aminnn amiin aminnnn
çok thankss
ayy nasıl heyecan yaptım anlatamam rahim çok inceymiş bu gebelik belirtisi imiş ama net sonuç testte çıkacak geçermi 1 saat
ben bunları söylediğimde eşiiim aman özleeemmm gazdır o gaz diyor :))))
Ozlemmm cikar cikmaz bize haber ver. Seni oyaliyim Ben 1 saat? :))
Olsun tatlım yaaa üzülmeee,dua edelim hayırlısıyla,sağlıklı ,sıhhatli hayırlı evlarlar nasip etsin Rabbim eşimin son kararı yazın karadeniz turundan sonra çalışmalara başlayalımmış, ,ama ben de şimdiden korunmayalım o zamana kadar nasip ederse Rabbim olsun,bakarsın o zaman hemen olmaz olmadıkça stres oluruz,en iyisi şimdiden harekete geçelim diyorum,ısrarcı olacağım ben,çünkü bizde 1 yıl olunca herkes komurdanmaya başlar hem benim akrabalar,hem eşimin hiç dırdır çekmek istemiyorum,doğurayım bi tane Allah ın izniyle herkes rahatlasın
4,5 ay olmuş biz evleneli .
"Bu arada kızlar dün gene doktoruma gittim yumurta takibi için ve beta hcg ile lh hormonu arasında birbirini etkileyen bir koreleasyon var mı diye sordum. Biri artınca diğeri de artar mı merak ediyorduk biliyorsunuz. Doktorum evet var dedi, yani hormon sorunu olmayan birisi ovalüsasyon testiyle de hamile olduğunu anlayabiliyor demek ki, daha önce üzerinde konuştuğumuz konu doğrulanmış oldu, bilginiz olsun."
Forumda biri yazmış bunu canım hemde 2010 yılında.. Ben hissediyorum sen hamişsin sanki belirtiler de o yönde
hormon sorunum yok diye biliyorum ve düşünüyorum 24 günde adet olurum yıllardır bötyledir.kıllanma sorunum yoktur.hadi bakalım inş.canımya...canım valla eşim gebelik testi almayınca ,bende az önce gene ovulasyon testi yaptın 2 dakka sürmedi sanırım 2.çizgi çok az belli ama var.peki anlamadıgım bu çizgi gittikçe belirginleşecekmi o zaman gebelik testinde de çıkacakmı acaba.sanırım 4-5 gün önce yaptıgımda yumurtlama döneminin sonuydu daha belirgindi aynı koyulukta olmasada .sonra ertesi günü boş çıktı yani tek çizgi dünden beride ovulasyon işte silik çizgi gibi çıkıyor.eger 1 gün daha durabilirsem çarşamba kan testi yaptıracagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?