Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kızlar ovulasyon testini de yaptım gayet koyu bi çizgi çıktı. İçinde yazdığı gibi 4 saat tutulmuş idrarla da değil direk yaptım. Bi de int.ten clearblue dijital test siparişi verdim yrn elimde olurmuş. Reglden 4 gün öncesinide net bi şekilde gösteriyomuş ayrıca yaklaşık kaç haftalık olduğu da yazıyo ekranda yarın deneyip sonucu yazarım

Hehe canim su an evden yaziyorum :) 1 hafta sonra senin yapacagin gibi :)) biraz dinlen bebisin olsun, dogur da senin de benim gibi bir isin olur insallah :) yazik senin kv umitlenmis kadincagiz :) benimkiler beni iyice huylatti, insallah olsun bebisim de onlara soylemiycemmmm! Esimi de tehdit edicem soylersen seni de gelismelerden mshrum birakirim diye. Yasasin kotuluk :))) bir insanin bu kadar uzerine gidilmez ki ama yaaa

hehe alemsin topidik :))) ben hemen söylüycem yemekler pastalar yapıp getirsin :)

sizin yine iyi benim kendi anneannem ve annem o karnının içinde bir şey olmadan izmire gelme diyor

:)))))))))

kadının derdi psikoza sokmak ama yerler mi hayır

ama mayısa kadar kalmazsam bittim ben

AMİNNN cnm isteyen herkese versin inş.
sizin bebişleride 9 ay boyunca korusun
banada nasip olursa artık benim dansözlerde senden
Canım ben sana köçek bile oynatırım davullu zurnalı hadi inşallah en kısa zamanda seninde peşimden gelmeni istiyorum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ve peşpeşe bebişlerimiz olur canımmmmmmmm yaaaa

sizin yine iyi benim kendi anneannem ve annem o karnının içinde bir şey olmadan izmire gelme diyor

:)))))))))

kadının derdi psikoza sokmak ama yerler mi hayır

ama mayısa kadar kalmazsam bittim ben

karnının içinde bişeyy haklılaaarrr

topidik inşallah yaaa....

unlugül az değilsin sen dee heee,hemen aşerme modu on diyorsun

son 6 gün:)
arkadaşlar ben hiçbir belirti yaşamıyorum yaşamam gerekiyormu şu aşamada?

barianur canım senin günün geciktimi?
bizim adetlerimiz aynıydı ya seni merak ediyorum.. bir de herhangi bi ağrın sızın varmı?

barianur canım senin günün geciktimi?
bizim adetlerimiz aynıydı ya seni merak ediyorum.. bir de herhangi bi ağrın sızın varmı?

canım benim bata da 6 gün kaldı 31 mart..inşallah ikimizde müjdeli haber veririz bu ay..ben bugün test yaptım ,çok dandiiiiiikk,çok adiiiiiii,çok salllaaaaaaak bi testti,kürdan kalınlığında,ucunu idrara batırdım ,böğğ midem bulandı..negatif çıktı,cumartesiye kadar da yapmıyacam inş..

bende hiçbir ağrı sızı,belirti hiç bişey yokk

benim de 31 mart:))))
ne güzel halimi anlayan biri.. cnm ne teti ya daha zaman var.
ben pazar olmazsam pazartesi bile beklemeyi düşünüyorum..
yalnız bu ay farklı olarak yumurtlamadan sonra bel ağrım çok oldu.. bide akşamları midem bulanıyor. ama bilmiyorum tabi beklemek lazım.. bulantı stresten olabilerrr:)

kendimi dinlersem çokta ,:) benim normalde gögsüm agrımazdı canım dokununca kol altımdan gögüslerim iyi agrıyor ama adet belirtisi olabilirmiş.başım agrıyor ,bide arada öğürme hiss var ama midemi üşüttüm heralde.ilk defa olan bir olayda yumurtlama günü dönemi şeffaf uzayan akıntı oıldu ogün bugün beyaz krem akıntı var .hep ıslagım ilşkide baya bir akıyor zaten .mantar olamaz ne kaşıntı ne başka şey var.normal vajinal akıntı.bakalım göreceğiz hergün ovulasyon testi yapıyorum pozitif silik ama pozitif geleydide kurtulaydım 31 mart

ünlügül kafa kafaya gidiyoruz:)
peki sende varmı bi hareketlilik?

benim gögsümün içinde birde arada sıcaklık oluyor .3 gün önce bir anda sağ gögsümde noluyor dedim üst tarafı içinde bir sıcak bişey vardı valla psikolojik değil kızlar.hergün noldgunu yazdım bir hamile çıkım aynen gün gün yazacam herkese

Son düzenleme:

ee süpermiş. canım o krem akıntı bende de vardı ama geçti gibi 3 4 gün sürdü bugün de biraz var gibi. dediğin gibi herhangi bi yanma kaşıntı yok..

inşallah canım yaa:)
o zaman haftaya bugün barianur sen ve ben için önemli gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…