hehee bizimkiler de soruyor canımmmm,hatta ilk ay kayınvalideme bişey söyleyecektim,ben sürpriz yapmayı çok severim anneme,babama kardeşlerime,herkese iyi bi haberi sürprizim var diye açıklarım,kayınvalideme bir sürprizim var dedim,hamile misin dedi pat diye şok olmuştum:))) hadi bakalım hayırlısıı arkadaşımm...
amin amin inş...
sen bu saatte çıkıyorsun heee helalll olsun,ohhhhh
Hehe canim su an evden yaziyorum :) 1 hafta sonra senin yapacagin gibi :)) biraz dinlen bebisin olsun, dogur da senin de benim gibi bir isin olur insallah :) yazik senin kv umitlenmis kadincagiz :) benimkiler beni iyice huylatti, insallah olsun bebisim de onlara soylemiycemmmm! Esimi de tehdit edicem soylersen seni de gelismelerden mshrum birakirim diye. Yasasin kotuluk :))) bir insanin bu kadar uzerine gidilmez ki ama yaaa
Canım ben sana köçek bile oynatırım davullu zurnalıAMİNNN cnm isteyen herkese versin inş.
sizin bebişleride 9 ay boyunca korusun
banada nasip olursa artık benim dansözlerde senden
Canım ben sana köçek bile oynatırım davullu zurnalıhadi inşallah en kısa zamanda seninde peşimden gelmeni istiyorum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ve peşpeşe bebişlerimiz olur canımmmmmmmm yaaaa
sizin yine iyi benim kendi anneannem ve annem o karnının içinde bir şey olmadan izmire gelme diyor
:)))))))))
kadının derdi psikoza sokmak ama yerler mi hayır
ama mayısa kadar kalmazsam bittim ben
Canım ben ovü testi siparişi vermemiştim ki
Gebelik testi siparişi verdim labaquick diye,yaptım nego, test de dandik mi dandik; resmi çekip göndersem afedersiniz kıçınızla gülersiniz,kürdan kalınlığında bişey ucunu idrar a batırdım hayvani bir tek çizgi belirdi,yanlış bu test yanlışş
Sana yazdım yaa,her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor diyeee,testler dandik ben bata kadar yapmiyacam yaaaaaaa ( inşallah)
karnının içinde bişeyyhaklılaaarrr
topidik inşallah yaaa....
unlugül az değilsin sen dee heee,hemen aşerme modu on diyorsun
son 6 gün:)
arkadaşlar ben hiçbir belirti yaşamıyorum yaşamam gerekiyormu şu aşamada?
sana kalmış canım istersen yaşarsın :))))) şaka şaka yaşamayabilirmişsin olumsuz düşünme .benimde 5-6 gün kaldı
barianur canım senin günün geciktimi?
bizim adetlerimiz aynıydı ya seni merak ediyorum.. bir de herhangi bi ağrın sızın varmı?
canım benim bata da 6 gün kaldı 31 mart..inşallah ikimizde müjdeli haber veririz bu ay..ben bugün test yaptım ,çok dandiiiiiikk,çok adiiiiiii,çok salllaaaaaaak bi testti,kürdan kalınlığında,ucunu idrara batırdım ,böğğ midem bulandı..negatif çıktı,cumartesiye kadar da yapmıyacam inş..
bende hiçbir ağrı sızı,belirti hiç bişey yokk
ünlügül kafa kafaya gidiyoruz:)
peki sende varmı bi hareketlilik?
kendimi dinlersem çokta ,:) benim normalde gögsüm agrımazdı canım dokununca kol altımdan gögüslerim iyi agrıyor ama adet belirtisi olabilirmiş.başım agrıyor ,bide arada öğürme hiss var ama midemi üşüttüm heralde.ilk defa olan bir olayda yumurtlama günü dönemi şeffaf uzayan akıntı oıldu ogün bugün beyaz krem akıntı var .hep ıslagım ilşkide baya bir akıyor zaten .mantar olamaz ne kaşıntı ne başka şey var.normal vajinal akıntı.bakalım göreceğiz hergün ovulasyon testi yapıyorum pozitif silik ama pozitifgeleydide kurtulaydım 31 mart
benim gögsümün içinde birde arada sıcaklık oluyor .3 gün önce bir anda sağ gögsümde noluyor dedim üst tarafı içinde bir sıcak bişey vardıvalla psikolojik değil kızlar.hergün noldgunu yazdım bir hamile çıkım aynen gün gün yazacam herkese
inşallah canım yaa:)
o zaman haftaya bugün barianur sen ve ben için önemli gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?