ben de hep kabızım normade,şimdi de kabızım
ne kadar belirtisiz bi insanım
yanlız az önce ahanda karnım ağrıyor dedim,sevinecektim ki,tuvaletim varmış
niye haber vermiyorsun
Ünlügül şimdi kan testi yapma yahu bir bekle arkadaşım bari perşembeye kadar bekle, bak yoldaş olalım birbirimize, elalem günü geçtikten sonra test yaptırıyor , kesti görüyor öyle kocasına söylüyor
Ünlügül şimdi kan testi yapma yahu bir bekle arkadaşım bari perşembeye kadar bekle, bak yoldaş olalım birbirimize, elalem günü geçtikten sonra test yaptırıyor , kesti görüyor öyle kocasına söylüyor
Son cümle keseyi görüyor öyle kocasına söylüyor .... Hakkaten ozlemgok naptı acep... Telden yazmak da acayip gıcıklığı , ben izlemedeyim sizi
ya bide yerleşme kanaması gibi bişi bekliyorum rüyamda gördüm bu gece valla:))
sizde de olmadı dimi normalde bu günlerde de olabiliyomuş.. bazılarının adet günü de oluyomuş..
peçeteye öyle bi bakıyorum ki bazen ahanda pembe leke gördüm diyorum onra göz yanılması çıkıyor
Yerlesme kanamasi cok fazla insanda olmuyormus aslinda. Olsa guzel olur, birkac gun onceden isaret cakar bize :)
Unlugul de kayip. Kizlarimiz teker teker test almaya kosuyor, durduramiyoruz :)
kızlaaar az önce hastaneden geldim ama idrarda yaptılar testi pozitiiiiff:) daha günüm geçmedi dedim kanda baktırmamı söylediler. yarın kanda baktırıcam idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda da çıkar dimi çok heyecanlkıyım aynı zamnda endişeliyım az da olsa lekelenme olduğu için.duaya çok ihtiyacım var eğer bebeğim benımleyse kayıp gtmesin ellerimden. Allahı hepnize nasip etsin böyle mutluluk.
canım adet döngün kaç gün belirtilerin varmıydı varsa nelerdi?pls
kızlaaar az önce hastaneden geldim ama idrarda yaptılar testi pozitiiiiff:) daha günüm geçmedi dedim kanda baktırmamı söylediler. yarın kanda baktırıcam idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda da çıkar dimi çok heyecanlkıyım aynı zamnda endişeliyım az da olsa lekelenme olduğu için.duaya çok ihtiyacım var eğer bebeğim benımleyse kayıp gtmesin ellerimden. Allahı hepnize nasip etsin böyle mutluluk.
ozlemgokkkkkkkkk canım naptın haber geldimi sen ara bir daha unutmasınlar aramayı arada kaynamasın
Ozlemm kutlamaya mi gittin be yaptin? Meraktan catliyoruz burdaaaa :)
niye haber vermiyorsun
Evet ozlemgok, kustukheyecanla haberini bekliyoruz burda. Bizi merakta birakma
Canim cok sevindim, Allah yardimcin olsun. Ben seni prolaktin topiginden de hatirliyorum. Bu kadar erken guzel sonuca ulasmana cok sevindim :))
kızlar doktor geç aradı kalan sürede kendime gelmem içindi
malesef kimyasal tutunamadı yine ve bu 3.kez oluyor
rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?