Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Ünlügül şimdi kan testi yapma yahu bir bekle arkadaşım bari perşembeye kadar bekle, bak yoldaş olalım birbirimize, elalem günü geçtikten sonra test yaptırıyor , kesti görüyor öyle kocasına söylüyor

ben de hep kabızım normade,şimdi de kabızım
ne kadar belirtisiz bi insanım

yanlız az önce ahanda karnım ağrıyor dedim,sevinecektim ki,tuvaletim varmış

hahahah:)))
aynen yaa ben de öyleyim bi yerim ağrısa da kurtulsam:)
benim ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım diyorum ama görüyorum 5. deneme de ola aynı heyecan olacak:)
yaa siz böyle erken erken test yapıyosunuz ama tek çizgi çıkarsa ve aslında hamişseniz boşuna moralinizi bozmuş olacaksınız..
siz bilirsiniz tabiiki:)

Son cümle keseyi görüyor öyle kocasına söylüyor .... Hakkaten ozlemgok naptı acep... Telden yazmak da acayip gıcıklığı , ben izlemedeyim sizi

ya bide yerleşme kanaması gibi bişi bekliyorum rüyamda gördüm bu gece valla:))
sizde de olmadı dimi normalde bu günlerde de olabiliyomuş.. bazılarının adet günü de oluyomuş..
peçeteye öyle bi bakıyorum ki bazen ahanda pembe leke gördüm diyorum onra göz yanılması çıkıyor

O elalem mantikli ve sabirli kadinlardan olusuyor. Ben onlardan degilim :))) Unlugul bekle canim her bekleyebildigin gun kardir

ünlügül bence de yapma kardeşim accık sabret:)
ben valla deli gibi gün sayıyom cuma günü test alcam pazar sabahı hala adet olmamışam yapcam:) buna karar verdim şimdi de:)))))

Yerlesme kanamasi cok fazla insanda olmuyormus aslinda. Olsa guzel olur, birkac gun onceden isaret cakar bize :)
Unlugul de kayip. Kizlarimiz teker teker test almaya kosuyor, durduramiyoruz :)

biraz üst üste yazdım ama kusura bakmayın kızlar bişi daha soracaktım:)
dün yüzümde kocaman bir sivilce belirdi.. adet dönemimde de çıkar bi tane.. benim moralim direkt bozuldu.. eşime bu ay olmayacak galiba dedim.. bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı?

kızlaaar az önce hastaneden geldim ama idrarda yaptılar testi pozitiiiiff:) daha günüm geçmedi dedim kanda baktırmamı söylediler. yarın kanda baktırıcam idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda da çıkar dimi çok heyecanlkıyım aynı zamnda endişeliyım az da olsa lekelenme olduğu için.duaya çok ihtiyacım var eğer bebeğim benımleyse kayıp gtmesin ellerimden. Allahı hepnize nasip etsin böyle mutluluk.

canım adet döngün kaç gün belirtilerin varmıydı varsa nelerdi?pls

canım adet döngün kaç gün belirtilerin varmıydı varsa nelerdi?pls

adetım normalde 28 29 gunde gelirdi ama bebk düşündüğümden beri 30 günde de geldi 26 günde de ortalama 28 günde geldi. ben adetımın 23. günü lekelenme gördüm çamaşırımda ve yumurtlama kanaması sandım. ertesi günü test yaptım silik çizgi çıktı pazar da yaptım yıe silik bugun hem sabah hem akşam yaptım çizgi koyulaşmış. şimdi düşünüyorum da eğer bebeğim benimleyse benım adetın 21, ve 22. günümde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı. bende yumurtalam gunum sandım demekkı ovu testleri de gebeliği gösteriyor. karnım çok ağrıyor 4 gündür. falan bugun de yürürken kalçama ağrı giriyordu hep. bel ağrım var midem de bulanıyor ama o stresten olabilir. bakalım yarın kesinleşecek ben şuan kesin gözüyle bakmıyorum

Canim cok sevindim, Allah yardimcin olsun. Ben seni prolaktin topiginden de hatirliyorum. Bu kadar erken guzel sonuca ulasmana cok sevindim :))

ozlemgokkkkkkkkk canım naptın haber geldimi sen ara bir daha unutmasınlar aramayı arada kaynamasın

Ozlemm kutlamaya mi gittin be yaptin? Meraktan catliyoruz burdaaaa :)

niye haber vermiyorsun

Evet ozlemgok, kustuk heyecanla haberini bekliyoruz burda. Bizi merakta birakma

kızlar doktor geç aradı kalan sürede kendime gelmem içindi

malesef kimyasal tutunamadı yine ve bu 3.kez oluyor

rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi doktor

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canim cok sevindim, Allah yardimcin olsun. Ben seni prolaktin topiginden de hatirliyorum. Bu kadar erken guzel sonuca ulasmana cok sevindim :))

evey canım benn de o yüzden endişeliyım ilaç da kullandım bu ay hem de korunmadım Allah büyük ol dediyse olmuştur. az kaldı soru işaretleri yarın geçecek darısı başınıza

bunda da vardır bir hayır canım ne desem boş biliyorum.rahim filmini çektir bakalım nerey gittin doktora koru hastanesi 31 marta kadar bütün testler kadın dogum vs... 145 tl imiş.ümit korucuoğlu var .memnun değilsen tavsiye derim.eger adet olursam bende ayı bitirmeden gideceğim.kadınlar günü kampanyasıymış.

kızlar doktor geç aradı kalan sürede kendime gelmem içindi

malesef kimyasal tutunamadı yine ve bu 3.kez oluyor

rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…