Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah
ozlemgok sana çok pis sinir oluyorum bazen :) bişey soruyorumya anında cvb pls .bırak işi gücü KK dan önemli ne işin olabilir.
canım rahim filmi içinmi? peki öyle hemen çekiyorlarmıymış?
yok ama özelde çok istiyorlar bakalım ne zamana verecekler
Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah
kime diyorumki ben tınlıyormu hiç :))) rahim dedik film dedik zübeyde hanım dedik??? :)))))))))))))))))
ee zübeyde hanıma niye gidiyorsun canım
kızlar bence burdan kimse ayrılmasın nisan topiği falanda olmasın.ben gitmiyorum hiç bir yere
kızlar bugün adet ggünüm daha olmadım sabah test yaptım çıkmadı ama tüm belirtiler var sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfennn((((
ya sorma bende nisanı açtım burdan ayrılamıyorum hem benim nisana kaldığım da kesin :)))
bence bekle adet olmayı,çünkü test her zaman net sonuç vermiyro bence adetin geçince test yapman lazım ayrıca 1-2 gün adet gecikebilir.belli olmaz yani
kimse yokmuuuuuuuuu kafam çok karışık yaaaa(((((((
[/QUOTE]cık geçmem burda hamile olan arkadaşlar var .gelmem :) zaten benim bat 29 mart
nisana geçelim ordan takip edelim bence..
kızlar merhaba nasılsınız bakalım görüşmeyeliyeni hamişler var mı bakalım güzel haberler alalımda keyiflenelim nisan topiği açtınız mı bu topikte yerim kalmadı artık benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?