Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah

canım çok sevindim ne zaman yumurtlamışsın.eger yakın zamansa hemen çalış belki tutar korunma

yuppiii süper bişiii buu

kime diyorumki ben tınlıyormu hiç :))) rahim dedik film dedik zübeyde hanım dedik??? :)))))))))))))))))

kızzz dedim yaaaa :) senin kadar yazamıyom valla firmacılar gelip gidiyor. az kaldı kovulucam zaten ekrana baka baka koptum :)))

ben hep diyordumki kışın soğuğunda doğurmak istemem ama galiba artık ne zaman olursa olsun olsun da demem gerekecek.şu 2 ay çok önemli değil.sonraki ayları önemseyeceğim.öyle karar aldım ama önemsemediğim için kesin olur :))

ee zübeyde hanıma niye gidiyorsun canım

kızlar bence burdan kimse ayrılmasın nisan topiği falanda olmasın.ben gitmiyorum hiç bir yere

para dök dök nereye kadar ümit bey bana 1000 tl tutar dedi benim üniversiteye gidecek çocuuuummm da var

ya sorma bende nisanı açtım burdan ayrılamıyorum hem benim nisana kaldığım da kesin :)))

kızlar bugün adet ggünüm daha olmadım sabah test yaptım çıkmadı ama tüm belirtiler var sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfennn((((

şimdi anladım sen oraya gideceksin ona söyleyeceksin o çektirmek için ayarlayacak çekecek alacak ümit bey'e gideceksin hepinizi takip ediyorum benide anlayın arada kafam duruyor

ya sorma bende nisanı açtım burdan ayrılamıyorum hem benim nisana kaldığım da kesin :)))[/QUOTE]

nisana geçelim ordan takip edelim bence..

kızlar bugün adet ggünüm daha olmadım sabah test yaptım çıkmadı ama tüm belirtiler var sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfennn((((

bence bekle adet olmayı,çünkü test her zaman net sonuç vermiyro bence adetin geçince test yapman lazım ayrıca 1-2 gün adet gecikebilir.belli olmaz yani

bence bekle adet olmayı,çünkü test her zaman net sonuç vermiyro bence adetin geçince test yapman lazım ayrıca 1-2 gün adet gecikebilir.belli olmaz yani

cevap verdiğin için çok tşk ederimm biraz olsun rahatladımm 3 gün geçerse o zaman test yapıcamm artık ilk olduğu için heyecan var da :)))

kızlar merhaba nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni hamişler var mı bakalım güzel haberler alalımda keyiflenelim nisan topiği açtınız mı bu topikte yerim kalmadı artık benimmmm

inş oo güzel haberi ben veririm size beklemedeyimm bakalım dua edin kızlar :)) inş bu ay bize ii gelir meleklerimizin haberini verir bizeee:)

canım burdaki herkes nisana kaldı gitmene gerek yok.ben ve bi kaç kişi mart sonu ama burdayız .

kızlar merhaba nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni hamişler var mı bakalım güzel haberler alalımda keyiflenelim nisan topiği açtınız mı bu topikte yerim kalmadı artık benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…