aman konuşmayın bugün ben yazar söylerim
canım balgatta dırımsel tıp merkezi açıldı.ssk bakıyor cüzi bir mebla alıyor diye biliyorum mesela kadın doguma 12 tl ssk 7 tl doktor parası ve özel burası.film için burayı araştır bir derim sanada çok yakın .özel dirimsel tıp merkezi.herşey var gibi gördüm ama emin değilim.
KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM UZMANI
Uzm. Dr. Halenur ERYETİŞİR DENİZLİ
Doğum Tarihi : 19.11.1960
Doğum Yeri : Ankara
19.11.1960 Ankara doğumlu olan doktorumuz. 1978 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesinden, 1984 Yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup; 1990 yılında Ankara Zeki Tahir Burak kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinden uzmanlığını almıştır. 5 yıl Ankara Zeki Tahir Burak kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 12 yıl Ankara Zübeyde Hanım Doğumevinde görev yapmıştır. 2011'den bu yana Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı olarak tıp merkezimizde hizmet vermektedir.
tavsiyem tabiki ümit bey ancak ilk gebelik düşünülüyorsa sıkıntı yoksa gidilebilir hale hanıma.
canım rahim filmi çekmiyorlar.
12 tl devlete ödenen ücret birde her şeyde %30 civarında fark alıyorlarmış bilgin olsun
çekselerdi iyiydikan testi 20 tl imiş neyse en azından dibimizde gün geçtimi hooppppp dirimsel
benim midem bir yanıyor bir yanıyor yemege bile gitmedin .eşime dedim benimde yanıyor diyince yıkıldımoda hamile olamazya :)))))))))))))))))
benim midem bir yanıyor bir yanıyor yemege bile gitmedin .eşime dedim benimde yanıyor diyince yıkıldımoda hamile olamazya :)))))))))))))))))
süperrsinnn canım ya gülmekten karnım ağrıdı valla.. ya bu aydan sonra boş vericem ben karar verdim.herşeyi gebeliğe yormayacağım.olacaksa olur tutarsa tutar napim valla gülcüm beklerken insan daha çok stres yapıyor
kızlaaaaaaaaaar stresss yok :)
etlik zübeyde hanıma yarın için randevu aldım bende nisan nisan nisann :)))
kızlaaaaaaaaaar stresss yok :)
etlik zübeyde hanıma yarın için randevu aldım bende nisan nisan nisann :)))
süperrsinnn canım ya gülmekten karnım ağrıdı valla.. ya bu aydan sonra boş vericem ben karar verdim.herşeyi gebeliğe yormayacağım.olacaksa olur tutarsa tutar napim valla gülcüm beklerken insan daha çok stres yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?