Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hayırlı günler sevgili arkadaşlarımm,bugün de müjdeli bir haberle karşılaşmayı umuyordum da kimseden haber gelmemiş,sıradaki bizler vereceğiz galiba heee

canım rahim filmi çekmiyorlar.

12 tl devlete ödenen ücret birde her şeyde %30 civarında fark alıyorlarmış bilgin olsun

tavsiyem tabiki ümit bey ancak ilk gebelik düşünülüyorsa sıkıntı yoksa gidilebilir hale hanıma.

gül alemsin yaniiiii

ama senin tavsiyen sayesinde rahatladım :)

ümit bey en iyisi

benim midem bir yanıyor bir yanıyor yemege bile gitmedin .eşime dedim benimde yanıyor diyince yıkıldım oda hamile olamazya :)))))))))))))))))

benim midem bir yanıyor bir yanıyor yemege bile gitmedin .eşime dedim benimde yanıyor diyince yıkıldım oda hamile olamazya :)))))))))))))))))

süperrsinnn canım ya gülmekten karnım ağrıdı valla.. ya bu aydan sonra boş vericem ben karar verdim.herşeyi gebeliğe yormayacağım.olacaksa olur tutarsa tutar napim valla gülcüm beklerken insan daha çok stres yapıyor

ahhh inşallah yapabilirsin bunuu,biz bu ay yüzde yüz verimli çalışmadık,ona rağmen stresliyim heyecanla bekliyorum...inş sen sakin olursun

kızlaaaaaaaaaar stresss yok :)

etlik zübeyde hanıma yarın için randevu aldım bende nisan nisan nisann :)))

canım valla bakın bende hani yazıyorum ediyorumya inanın takmıyorum.tabiki olursa çok mutlu olacagım ama olmazsada Allahım hayırsız oldugu için hakkımıza vermiyor diye düşünürüm ki öyle.hayırlıysa verdin rabbim zaten.ama takip etmek hoşuma gidiyor.

KISMET ETMİŞSE MEVLAM;EL GETİRİR,YEL GETİRİR,SEL GETİRİR.
KISMET ETMEMİŞSE MEVLAM;EL GÖTÜRÜR,YEL GÖTÜRÜR,SEL GÖTÜRÜR.

HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK.

ozlemgok sana çok pis sinir oluyorum bazen :) bişey soruyorumya anında cvb pls .bırak işi gücü KK dan önemli ne işin olabilir.

kızlar merhaba, ben de 7 aylık evliyim son iki aydır korunmuyoruz ama olmadı. haftaya dr a gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur da ben de nisanda mutlu haberi alırım... Hamişler inşallah sağlıcakla kavuşurlar yavrularına

kime diyorumki ben tınlıyormu hiç :))) rahim dedik film dedik zübeyde hanım dedik??? :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…