canım burdaki herkes nisana kaldı gitmene gerek yok.ben ve bi kaç kişi mart sonu ama burdayız .
belirtileri olup hmile olmayan oldumu hiçç ben stress yapmadım hepsi tek tek çıktı
Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah
saniş1984 Nickli Üyeden Alıntı
kızlar ben en son martın 15 inde adet oldum nisanın 24 ünde beta hcg kan testi yaptırdım 1,47 cıktı doktorum hamilelik yok dedi ve adetin düzensiz diye tarlusal verip yolladı kullan adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi bende sabah 2 aksam 2 yuttum. ama 9 gün geçmesine ragmen adet olmadım üstelik evde bayılmısım acilde gözümü açtım 9 gün sonra beta hcg yine yaptırdım 89,4 cıktı doktor hamilesin ama küçük dedi şimdi size soruyorum 9 gün önce hamile degilim cıktı 9 gün sonra hamilesin dendi ben 9 günlükmü hamileyim yoksa dahamı fazla kan testinde cıkmama olasılıgı nedir kan degeri yükselmezse ne oluyor doktor 2 gün sonra yine kan testi yapalım dedi degerler yükselecekmi diye 15 gün sonrada canlanmışmı diye bakalım dedi bebek kaç günde canlanırki ben cok şaşkınım
lütfen cevap yazın melekler yardımınıza ihtiyacım var doktorum adet getiriciyi verdi yuttum ama hamileymişim halbuki doktorum hamile degilsin demişti bebegime zararı olurmu pazartesiyi beklemek cok zor ya kan degerim yükselmezse birde kaç gün sonra canlanıyor bir bebek ? canlandıgını anlamak için kandanmı belli oluyor yoksa vajinal muayenedenmi belli oluyor bir üstte olayımı anlattım yardım melekler
r
Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin demis gibi sevindim inanin, cunku ekim-ocak arasi bakildiginda yumurtlayamiyordum. Sebebi yuksek prolaktin cikmisti, adetlerim de duzensizdi evlendigimden beri. 2 ayda yumurtlamam baslamis, inanin cok mutlu oldum. Dr hamile kalabilirsin bu ay dedi, Ben de diger drum bu ay korunun demisti dedim. Bence gerek yoktu dedi. Olsunnn bebisim gelsin de 1 ay gec gelsinn :)) sizin dualariniz yardimci oldu kizlar, Rabbim sizin de dualarinizi kabul etsin insallah
Kizlar simdi drdan geldim. Ultrasonda bakti, sagdan yumurtlamisimmm :) hamilesin
buraya kadar okudum ,yerimden zıplıyordum beeee
hamilesin sandım,
dr un hamilesin dediğini inşalllahhh yazacaksınnn bir gün yakın bir gün
İnşallah hamilesindir canım ama sen yine de bikaç gün bekle derim.. geçen ayda benim öyleydi ama regl oldum. hayal kırıklığı kötü oluyo..
şimdi anladım sen oraya gideceksin ona söyleyeceksin o çektirmek için ayarlayacak çekecek alacak ümit bey'e gideceksinhepinizi takip ediyorum benide anlayın arada kafam duruyor
kızlar bugün adet ggünüm daha olmadım sabah test yaptım çıkmadı ama tüm belirtiler var sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfennn((((
[/QUOTE]cık geçmem burda hamile olan arkadaşlar var .gelmem :) zaten benim bat 29 mart
nisana geçelim ordan takip edelim bence..
belirtileri olup hmile olmayan oldumu hiçç ben stress yapmadım hepsi tek tek çıktı[/QUOTE
ilk ay bende de oldu herşeyi belirti sandım fazla kaptırma oluruna bırak canım
çok sevindim canım artık yumurtlayabiliyorsun demek.tek dert prolaktin miş demek ki o da hallolunca yumurtlamada normale döndü.
adına çok sevindim canım arkadaşım
ama gaza gelipte korunmayı filan bırakma bence.o kadar kimyasallar ilk adetle bi temizlensin sonra sağlıklı denemelere başlarsınız inşallah.
Her şey yavaş yavaş rayına giriyor inşallah sonucu da güzel olacak canım
ben 15 gündür adet ağrısı gibi agrılar çekiyorum karnım baya şişti şimdiye kadar hiç inmedi belim felaket zaten bide süt beyazı krem kvamında devamlı akıntım oluyo bu da belirtimidir sizce??????
belirtileri olup hmile olmayan oldumu hiçç ben stress yapmadım hepsi tek tek çıktı[/QUOTE
ilk ay bende de oldu herşeyi belirti sandım fazla kaptırma oluruna bırak canım
inş cnm takmamaya çalışıyorum işta 4 aylık evliyim hiç korunmadım çok istiyoruz eşim benden heyecanlı ik torun olucak inş hayarlısıylı hamile kalırız ya inş :)))))))))))
Baklavamm canim arkadasim sagol birtanem :))) Ben sana yazacaktim ama sen benden once okudun :)) evet canim bu ay gecsin, adamin da bir bildigi vardir herhalde. Insallah senin icin de tum hersey yoluna girecek, hayirlisiyla tum sorunlar cozulecek. Hehe az kafani sisirmedim ha baklavam, bir sen bir de su drum cok cekti elimden :)))
keşke ilaçları içmeseydin cnm doktorlar bile yanılıyo bence kanda baktır ordan gözükür yükseldiği felan
valla canım o akıntı bende de var hiç olmazdı bende umudumu ona bagladım
belirtileri olup hmile olmayan oldumu hiçç ben stress yapmadım hepsi tek tek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?