canım 23.günü çıkmış ilk çizgi.adet döngüsü 28-29 muş.ama gecen ay şaşmış 26 olmuş diye biliyorum :))))
canım sen de gitgide öne alıyosun batını hee:))
yarın da dersin ki batım bugünmüş:)))))
iyi hesapla:)
yok canım son 5 ayın tarihleri.öne almıyorum başından beri 24 gün demedimmi.ben hafta sonu sanıyorum 24.günü cumaymış.ama o zaman hamile değilim olsaydı çıkardı.adetin 21.günü
ozlemgok sen araştır canım bilinmez ki belki bana da lazım olacakdevlet hast.çekiyordur dimi?
hadi bakalım hayırlısııı
ben görüştüm check up olay tamam dünkü muayene me dahil olacak :)
ahahahahah çok güldüüüümmm amin diyelim :))) yazık kıza ama yaa
rahim filmi çektiren var mı aranızda
iyi de herkesin 3 gün önceden çıkacak diye bişi yok.. sen cuma tekrar yap sıkma canını..
benim midem yanıyor çok stres yaptım.. bu yüzden midemi bozmaktan korkuyorum valla..
kızlar ben yaklaşık 2 aydır folbıol vermişti doktor onu kullanıyordum.gecen ay kadın dogumcuya folbıol kullanıyorum dedim biterse folıc plus kullansanda olur dedi.bende sabah sevgili eczaneden folıc plus istedim folbıol hafta sonu biter.kullanan vermı.folbıol 1 taneydi bu 3 tane.
ben bunu forumda çok bilgili ve deneyimli bir arkadaştan öğrenmiştim :) folbiol 1 tane ama içinde 5mg folik asit var (yanılmıyorsam). genelde onu hamilelere veriyorlarmış dozu daha yüksek diye. folic plus 3 tane ama toplam 3ünün içinde 0.8 veya 0.4 mg (miktarı tam hatırlamıyorum) folik asit, vitamin d ve kalsiyum var. dozu daha düşük yani. bana o arkadaş folic plus tavsiye etmişti ben de onu içiyorum. bazen supradyn multivitamin içiyorum, bazen 3 tane folic plus. kafama göre
ozlemgokkkkkkkkkkkkkkkk açtımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooo bayağıdır okuyamadım takip edemedim iyi kaynatmışsınız arkadaşlar,özledim valla sizi, yetişemiyorum hızınızaaa :))) ozlemgok üzüldüm açıkcası sen bayağıdır da bekliyorsun devam et bakalım tedavi ne olacak.dualarımız hep seninle inş.ummadığın bir anda sürpriz yapar bebişin gelir aniden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?