Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım 23.günü çıkmış ilk çizgi.adet döngüsü 28-29 muş.ama gecen ay şaşmış 26 olmuş diye biliyorum :))))

hmmm baya erken çıkmış... ben bat günü yapıcam.. tabi sabah uyandığımda kırmızılar gelmiş olmazsa:)

inşallah martta bebişim gelmiştir ben bu aydan çok ümitliyim iyi çalıştım bakalım görcez ayın sonu nisanın başı gibi öğrenirim...

yok canım son 5 ayın tarihleri.öne almıyorum başından beri 24 gün demedimmi.ben hafta sonu sanıyorum 24.günü cumaymış.ama o zaman hamile değilim olsaydı çıkardı.adetin 21.günü

canım sen de gitgide öne alıyosun batını hee:))
yarın da dersin ki batım bugünmüş:)))))
iyi hesapla:)

yok canım son 5 ayın tarihleri.öne almıyorum başından beri 24 gün demedimmi.ben hafta sonu sanıyorum 24.günü cumaymış.ama o zaman hamile değilim olsaydı çıkardı.adetin 21.günü

iyi de herkesin 3 gün önceden çıkacak diye bişi yok.. sen cuma tekrar yap sıkma canını..
benim midem yanıyor çok stres yaptım.. bu yüzden midemi bozmaktan korkuyorum valla..

canım ben ve yedikolik yeni çektirdik daha. ben geçen perşembe çektirdim. anastezili yani bayıltmalı yapıldı, çok rahat atlattım. yedikolik bayıltmadan yaptırmıştı. onun biraz ağrılı olmuş, sana anlatır canım. benim sadece o gün ağrım baya oldu, apranax içtim. sonra da hafif hafif ağrım oluyor hala. ilk 3 gün lekelenmem olmuştu, dr antibiyotik verdi 3 gün. bana bu ay bütün ay korunun dedi, çünkü ne de olsa radyoaktif bir sıvı veriyorlar rahime ve adette tamamıyle temizleniyor. bizim temiz çıktı, inşallah senin de öyle olur. ben raporumu görmedim ama öğlen 1'de dr randevum var bugün, raporumu da alacağım, size yazarım.

unlugul kızzzz bırak artık o eczaneyi zengin etmeyi. bekle işte hafta sonuna kadar. burda vakit geçiriyoruz zaten. inşallah hiç gelmez :)

hadiya bişey diyimmi benimde sabahtan beri yanıyor ama ben browni yemekten yaktım sanırım :

iyi de herkesin 3 gün önceden çıkacak diye bişi yok.. sen cuma tekrar yap sıkma canını..
benim midem yanıyor çok stres yaptım.. bu yüzden midemi bozmaktan korkuyorum valla..

ayrıuca bugün adetimin 15. günü. dr baksın gitmişken ultrasonla benim yımırtalar ne alemde. büyümüşler mi? çatlıycaklar mı? yine tembellerse ben ilaç takviyesi alıcam demek ki önümüzdeki ay kızlar. eyyy yumurtalar duyun beni, dostinex istediniz içtim, tahliller tamam, hsg tamam, kendinize gelin yoksa döverim haaa

kızlar ben yaklaşık 2 aydır folbıol vermişti doktor onu kullanıyordum.gecen ay kadın dogumcuya folbıol kullanıyorum dedim biterse folıc plus kullansanda olur dedi.bende sabah sevgili eczaneden folıc plus istedim folbıol hafta sonu biter.kullanan vermı.folbıol 1 taneydi bu 3 tane.

ben bunu forumda çok bilgili ve deneyimli bir arkadaştan öğrenmiştim :) folbiol 1 tane ama içinde 5mg folik asit var (yanılmıyorsam). genelde onu hamilelere veriyorlarmış dozu daha yüksek diye. folic plus 3 tane ama toplam 3ünün içinde 0.8 veya 0.4 mg (miktarı tam hatırlamıyorum) folik asit, vitamin d ve kalsiyum var. dozu daha düşük yani. bana o arkadaş folic plus tavsiye etmişti ben de onu içiyorum. bazen supradyn multivitamin içiyorum, bazen 3 tane folic plus. kafama göre

canım folbıol de folik asit 5 mg

folıc asıtte ise

folik asit 174 mcg
kalsiyum karbonat 667 mg
D3 vitamini100 İÜ

gördüğün gibi folbıolde folıc asit oranı daha yüksek

fakat foluc plusda bu oran daha düşük ek olarak kalsıyum ve d vitamini var

canım günlük 400mcg folik asit,800mg kalsiyum,7,5 mcg vitamin d varmış.bende acaba kalsiyum ve d vitaminide alsammı diye öyle aldım bu sefer.

ooo bayağıdır okuyamadım takip edemedim iyi kaynatmışsınız arkadaşlar,özledim valla sizi, yetişemiyorum hızınızaaa :))) ozlemgok üzüldüm açıkcası sen bayağıdır da bekliyorsun devam et bakalım tedavi ne olacak.dualarımız hep seninle inş.ummadığın bir anda sürpriz yapar bebişin gelir aniden :)

bağımlılık yapıyor değil mi burası :)))

saol canım ya ne güzel bir duygu bu hiç tanımadığın insanlardan güzel dilekler dualar almak

amiinnnnnn hepimiz için

nisandan ümitliyim :)

canım balgatta dırımsel tıp merkezi açıldı.ssk bakıyor cüzi bir mebla alıyor diye biliyorum mesela kadın doguma 12 tl ssk 7 tl doktor parası ve özel burası.film için burayı araştır bir derim sanada çok yakın .özel dirimsel tıp merkezi.herşey var gibi gördüm ama emin değilim.

KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM UZMANI

Uzm. Dr. Halenur ERYETİŞİR DENİZLİ

Doğum Tarihi : 19.11.1960

Doğum Yeri : Ankara

19.11.1960 Ankara doğumlu olan doktorumuz. 1978 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesinden, 1984 Yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup; 1990 yılında Ankara Zeki Tahir Burak kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nden uzmanlığını almıştır. 5 yıl Ankara Zeki Tahir Burak kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 12 yıl Ankara Zübeyde Hanım Doğumevi’nde görev yapmıştır. 2011'den bu yana Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı olarak tıp merkezimizde hizmet vermektedir.

tavsiyem tabiki ümit bey ancak ilk gebelik düşünülüyorsa sıkıntı yoksa gidilebilir hale hanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…