inşallah :))))))
kızlar kızacaksınız ama ben bişey yaptım öğlen kan vermiştim :))) şimdi gittim ama 0 çıkacak diye gittim .kız demezmi 100 muhtemelen 2 haftalık.benim eller titremeye başladı dedim şakamı bu ben negatif diye düşünüyorum bakmayın test yaptıgıma dedi hayır hanfendi 100 sonuç gelsin bakım dedim getirdiler Allahımya <0,1000 yazıyor .garip oldum kıza dedim sağolya ben zaten umutlu değildim sen beni titrettin.üstüne doktora çıktım.dedi mide yanması belirti evet olabilir.negatif çıkması yok denemez ama varsa çıkmalıydı adetin 21.günü çıkar dedi.adet olursan 3 .günü gel bütün testleri yapalım dedi.olmazsanda zaten pazartesi gel kan testini tekrarlayalım dedi peki dedim.rahatladımaferin bana.ayrıca kandırdım biz 6 aydır istiyoruz olmadı dedim yaşım geçiyor dedim.adet olursan gel hepsine bakalım dedi.
inşallah bebişin vardır canım karnında ne zaman gitceksin bi daha
bide testi ne kadara yaptırdın
kızlar ben yaklaşık 2 aydır folbıol vermişti doktor onu kullanıyordum.gecen ay kadın dogumcuya folbıol kullanıyorum dedim biterse folıc plus kullansanda olur dedi.bende sabah sevgili eczaneden folıc plus istedim folbıol hafta sonu biter.kullanan vermı.folbıol 1 taneydi bu 3 tane.
canım ben de 2 ay önce fplic plusa başladım ama dr bana günde 1 tane dedi.. neden enin 3 tane acaba ben az mı içiyorum??
kızlar kızacaksınız ama ben bişey yaptım öğlen kan vermiştim :))) şimdi gittim ama 0 çıkacak diye gittim .kız demezmi 100 muhtemelen 2 haftalık.benim eller titremeye başladı dedim şakamı bu ben negatif diye düşünüyorum bakmayın test yaptıgıma dedi hayır hanfendi 100 sonuç gelsin bakım dedim getirdiler Allahımya <0,1000 yazıyor .garip oldum kıza dedim sağolya ben zaten umutlu değildim sen beni titrettin.üstüne doktora çıktım.dedi mide yanması belirti evet olabilir.negatif çıkması yok denemez ama varsa çıkmalıydı adetin 21.günü çıkar dedi.adet olursan 3 .günü gel bütün testleri yapalım dedi.olmazsanda zaten pazartesi gel kan testini tekrarlayalım dedi peki dedim.rahatladımaferin bana.ayrıca kandırdım biz 6 aydır istiyoruz olmadı dedim yaşım geçiyor dedim.adet olursan gel hepsine bakalım dedi.
ovulasyon testinin pozitif çıkması tırt çıktı:)))))
ayyyyn ünlügüllll kalbimi oynattın 100ü görünce:)))
o kız da var ya tam allahlıkmış öyle hata mı olurr..
neyse ya bak yine rahat durmamışın görüyomusun:)
Bi an nsl sevindim okurken anlatamam canım ama moralini bozma içimden bi ses hala sen hamilesin diyo. boşa umutlandırmak istemiyorum seni ama saydığın belirtiler bende de var ve bnm testler pozitif çıkıyo, belki snn adet günün geçmedi diye görünmüyodur inşallah öyledir yani
inş.canımya senin geçtimi günün
:))) doktora göre hala umut var ama bence yok neyse bekleyip görecem ,iyi tarafı en azından bir doktor bana bekle demedi adet olusan gel testlerini yapp hızlandıralım dedi :)))
sorma ya kıza nasıl kızdım olumsuz beklerken biri sana 100 diyor yüzümün şekli değişti o an
peki senin normalde kaçıncı ayın bu ay?
:))) doktora göre hala umut var ama bence yok neyse bekleyip görecem ,iyi tarafı en azından bir doktor bana bekle demedi adet olusan gel testlerini yapp hızlandıralım dedi :)))
sorma ya kıza nasıl kızdım olumsuz beklerken biri sana 100 diyor yüzümün şekli değişti o an
+insanın karşısına ümitsizken çıkması daha iyi oluyor.benim değerimde düşüktü.ayrıca idrar testleri negatf çıkıyordu.doktorum zorla yaptırdı ne olur ne olmaz diye.eve geldim son bi test daha yaptım o vakit çıktı.doktorda deyince pozitif...ah ah o an nasıl ağladım bilemezsin mutluluktan...sanada nasip etsin rabbim inş. bebişin geç ulaşmıştırda annesine sonradan hcg artar :)))
ama benim gibi 0 değildi dimi nurdan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?